M – najmočnejša črka na svetu

M – najmočnejša črka na svetu

Natreniranost, zanosnost in zmogljivost. Te tri lastnosti so že leta 1972 predstavljale izhodišče za BMW Motorsport. Na tej filozofiji temelji tudi BMW M GmbH. Po navdihu iz sveta motošporta avtomobili BMW M dosegajo in še presegajo najvišje zahteve po natančnosti, okretnosti, dinamiki in moči. Zmogljivi motorji, izjemna celostna zasnova ter ekspresivna oblikovna zasnova in ekskluzivna oprema so izraz velike strasti, s katero so zasnovana vozila High Performance in Performance. Po vrhu vsega so ta vozila primerna še za vsakodnevno uporabo.

+ Izvedi več

Development

Skupaj smo še močnejši

Skupaj smo še močnejši

Skupni imenovalci vozil M so športni izziv, želja po zmagi in absolutna zmogljivost. Iz tega smo izpeljali načela in pogoje za razvoj vozil od avtomobilov M do motociklov, denimo M RR, z vidika tehnologije, materiala in oblikovne zasnove. Naš cilj se ne spreminja: vrhunska zmogljivost in seveda najboljši časi.

+ Izvedi več

Born on the Racetrack: M RR

Že prvi motocikli BMW so bili zasnovani za dirkanje in osvajanje rekordov. Leta 1929 je Ernst Jakob Henne z motociklom WR 750 dosegel hitrost 216,75 km/h in s tem postavil svetovni rekord. To je bil prvi v skupnem nizu 76-tih. Leta pozneje so modeli High Performance (HP) prepričali s posebno opremo in posebnimi dodatki z znamko HP ter se uvrstili v sam vrh naših motornih koles. Zmogljivost smo ves čas nadgrajevali. Rezultat teh prizadevanj: paketi M in dodatna oprema M za izjemni model RR. Edini logični korak naprej: prvi model M znamke BMW Motorrad: M RR. Skladno s sloganom Born on the Racetrack je doma na dirkalni stezi in je očitno v sorodu z našim motociklom za svetovno prvenstvo Superbike (WorldSBK).

Spoznajte M RR

Večja zmogljivost

   
+ Izvedi več

Paket M za S 1000 RR

Paket M za S 1000 RR

Zgornja meja moči: s paketom M lahko z RR na dirkalni stezi in cesti razviješ še večjo moč. Način vožnje Pro ponuja tri dodatne, nastavljive načine vožnje. Karbonska kolesa M s petmilimetrskimi zavornimi koluti zagotavljajo vrhunske vozne lastnosti. Športni sedež M ponuja dober oprijem v vseh razmerah.

+ Izvedi več

M Performance Parts

M Performance Parts

Z deli M Performance Parts si lahko oblikuješ motorno kolo skladno z zahtevami in željami. Paket M Carbon, zapisovalnik podatkov M, lita platišča M ali Cover Kit jasno povedo, da vedno loviš tiste odločilne milisekunde. Z opremo M Performance Race Parts zmoreš še več: predelave, ki še povečajo moč, denimo motorji Kit ali paketi elektronske opreme, ponuja samo BMW Motorrad Race Support.

+ Izvedi več

Serije te bodo popolnoma prevzele

spinner