M – najmočnejša črka na svetu

M – najmočnejša črka na svetu

Natreniranost, zanosnost in zmogljivost. Te tri lastnosti so že leta 1972 predstavljale izhodišče za BMW Motorsport. Na tej filozofiji temelji tudi BMW M GmbH. Po navdihu iz sveta motošporta avtomobili BMW M dosegajo in še presegajo najvišje zahteve po natančnosti, okretnosti, dinamiki in moči. Zmogljivi motorji, izjemna celostna zasnova ter ekspresivna oblikovna zasnova in ekskluzivna oprema so izraz velike strasti, s katero so zasnovana vozila High Performance in Performance. Po vrhu vsega so ta vozila primerna še za vsakodnevno uporabo.

+ Izvedi več

Razvoj

Skupaj smo še močnejši

Skupaj smo še močnejši

Skupni imenovalci vozil M so športni izziv, želja po zmagi in absolutna zmogljivost. Iz tega smo izpeljali načela in pogoje za razvoj vozil od avtomobilov M do motociklov, denimo M RR, z vidika tehnologije, materiala in oblikovne zasnove. Naš cilj se ne spreminja: vrhunska zmogljivost in seveda najboljši časi.

+ Izvedi več

Poklon motošportu

Naš jubilejni model M RR 50 Years M: Uteleša skoraj 100 let dirkalnega duha pri izdelavi motornih koles in pol stoletja M DNA. Njegova serijska oprema vključuje paket M Competition z deli M Carbon in rezkanimi deli M, verigo M Endurance, eloksirano zadnjo nihalko, paket za sopotnika ter aktivacijsko kodo za M GPS Laptrigger. S svojo barvo Sao Paulo Yellow in emblemom BMW M 50 Years pade v oči: ekskluziven in izjemen – pač tipično M.

+ Izvedi več

Naši modeli M RR

Naši modeli M RR

Ni pomembno, ali gre za osnovno opremo, paket M Competition ali poklon 50 letom znamke BMW M. Naši modeli M RR so rojeni na dirkališču, brezkompromisno naravnani na zmogljivost in izdelani z najvišjimi zahtevami glede materialov, obdelave in zmogljivosti.

+ Izvedi več

Večja zmogljivost

   
+ Izvedi več

Paket M za S 1000 RR

Paket M za S 1000 RR

Zgornja meja moči: s paketom M lahko z RR na dirkalni stezi in cesti razviješ še večjo moč. Način vožnje Pro ponuja tri dodatne, nastavljive načine vožnje. Karbonska kolesa M s petmilimetrskimi zavornimi koluti zagotavljajo vrhunske vozne lastnosti. Športni sedež M ponuja dober oprijem v vseh razmerah.

+ Izvedi več

M Performance Parts

M Performance Parts

Z deli M Performance Parts si lahko oblikuješ motorno kolo skladno z zahtevami in željami. Paket M Carbon, zapisovalnik podatkov M, lita platišča M ali Cover Kit jasno povedo, da vedno loviš tiste odločilne milisekunde. Z opremo M Performance Race Parts zmoreš še več: predelave, ki še povečajo moč, denimo motorji Kit ali paketi elektronske opreme, ponuja samo BMW Motorrad Race Support.

+ Izvedi več

Serije te bodo popolnoma prevzele

spinner