Novi K 1600 Grand America.

26.650 €*
312 € mesečno* s financiranjem 3asy Ride

*Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • efektivna obrestna mera na dan 13. 4. 2018 znaša 3,37%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja.

Vsi motorji so dobavljeni z opremo, ki je zahtevana po zakonu. ( npr. odbojna stekla kot zahteva EUR4 standard ). Slike se lahko razlikujejo od dejanskega stanja.

Model BMW K 1600 GRAND AMERICA.

Za obzorjem.

Proste ceste. Ti pa hočeš še več. Vedno želiš se dlje, saj ni bila cesta še nikoli tako blizu. Z modelom Grand America lahko sproščeno uživaš v vsakem kilometru daljših poti. Ta razkošni potovalni motocikel je polno opremljen, zato zagotavlja popoln užitek in udobje pri brezskrbni vožnji. Legendarni šestvaljni vrstni motor s svojo tekočo vožnjo in zmogljivostjo prekaša vse. Vedno je pripravljen nadaljevati pot. Že sama silhueta obljublja nekaj novega: vse od visokega vetrobrana do značilnega zadka z enostavno uporabnim zgornjim kovčkom in naslonjalom. Vse to dopolnjujeta inovativna tehnologija in obilica prostora – tudi za dve osebi. Vse je na dosegu roke: Grand America približa še tako brezmejna obzorja. 

Zasnova modela K 1600 Grand America

Izberite svoj slog.

Za prepoznavni videz sta na voljo dve barvni možnosti. Z vsako dobi K 1600 Grand America drugačen značaj, od elegantnega do superšportnega. Sami izberite, katera najbolje ustreza vašim potrebam in slogu vožnje.

Black storm metallic

Za elegantnejši videz.

Austin Yellow metallic/Black storm metallic

Za elegantnejši videz.

Izoblikovan s svobodo.

Tega ni mogoče zanikati: z ikonično krivuljo silhuete in jeklenim dušilnikom, ki je vzporeden s cesto, se ta razkošni potovalni motocikel kar zlije s cesto. Neustavljivo privlačen sprednji del in impozanten zadek z zavornimi lučmi in LED-smerniki, ki so integrirani v kovčka, izstopata iz množice. Poleg barve Blackstorm Metallic je ekskluzivno uporabljena tudi Austin Yellow Metallic, ki predstavlja brezmejno krajino od jutra do noči. Črni šestvaljnik ne dopušča nobenega dvoma: maksimalno uživaš v svobodi. Vse do serijskega cevastega krmila v črni, ki je vedno lahko dosegljivo. Visokokakovostne plošče na posodi za gorivo še poudarijo njen namen, pa tudi tvojega: K 1600 Grand America. 

 

+ Izvedi več

Šestvaljni vrstni motor

1,649
cm3 prostornine
175
Nm največjega navora pri 5.250 vrt/min
750
mm – višina sedeža (nizki sedež)
125
Nm pri 1.500 vrt/min, enakovredno 70 % največjega navora
Oljno/vodno hlajen štiritaktni šestvaljni vrstni motor

Veliki cilji? Ni problema.

Tvoja pot, tvoje sanje. Podaj se na pot s šestvaljnim vrstnim motorjem s prostornino 1649 ccm. Za dinamično izkušnjo in izjemno gladko vožnjo. Z največjim navorom 175 Nm in močjo 118 kW (160 KM) razvije neprekosljivo in lahkotno pogonsko moč. Pri 1.500 vrt/min dosežeš kar 70 % razpoložljivega navora. Moč začutiš že z najmanjšim gibom zapestja, temu pa sledi močno in sproščeno premikanje. Ko nisi na poti, ti pomočnik za vzvratno vožnjo pomaga pri enostavnem manevriranju. Zato lahko sproščeno uživaš tudi v nadaljevanju. S sistemom za vožnjo brez ključa si lahko hitro znova na poti brez truda. 

+ Izvedi več

DOŽIVI ZVOK MOTOCIKLA K 1600 Grand America

Vrhunci modela K 1600 Grand America

Ščitnik za motor.
Vrhunska aluminijasta značka.
Zgornji kovček z naslonjalom.
Zvočni sistem.
Pomočnik za vzvratno vožnjo.
Zvočni sistem s pripravo na navigacijo.
Nožna naslona.
Visoko vetrobransko steklo.

Brez premora naprej.

Brez premora naprej.

Udobna vožnja z obilo prostora: z modelom Grand America se ne želiš nikoli ustaviti. Serijsko vgrajeno dinamično elektronsko nastavljivo vzmetenje zagotavlja najboljšo možno vodljivost in dinamiko vožnje – nastavitev »CRUISE« pa omogoča še bolj gladko premikanje. Nogi lahko počivata na nožnem naslonu – v značilnem ameriškem sproščenem slogu. Zadnji sedež je 7 cm nižji, kar zagotavlja lažji dostop, zlasti ko se sopotnik vzpenja na motocikel ali z njega sestopa –  nižje pa to tudi nožne opore. Za dodaten vtis poskrbita serijski zaščitni drog za motor in zvočni sistem s pripravo na navigacijo. Pot se nadaljuje. Za še večje udobje je izbirno na voljo dodaten ročni naslon. 

+ Izvedi več
  • Naj vas na poti vedno spremlja dober občutek.

    BMW Motorrad je prvi proizvajalec, ki svoje motocikle po želji tovarniško opremi s sistemom ECALL. Sistem, nameščen na krmilu, v izrednem primeru samodejno izvede klic v sili in pospeši prihod reševalcev na mesto nezgode. Sistem se samodejno aktivira pri lažji ali hujši nezgodi. Če motorist opazi nezgodo, ga lahko aktivira tudi s pritiskom na gumb. Po ročnem ali samodejnem aktiviranju sistem prek mobilne povezave telefonski centrali BMW posreduje GPS-koordinate lokacije in podatke o smeri vožnje. Centrala nato sproži reševalno akcijo. Ker je učinkovita pomoč vedno zagotovljena, ste lahko na vsaki vožnji popolnoma brezskrbni.

  • Za najboljši stik s cesto.

    Serijsko vgrajeno dinamično elektronsko nastavljivo vzmetenje (ESA) znatno poveča prvorazredno udobje vožnje z motociklom K 1600 Grand America. Zagotavlja najboljši oprijem ter najvišjo raven varnosti in udobja: dinamično elektronsko nastavljivo vzmetenje (ESA) upravlja vzmetenje glede na vozne razmere in manevre s samodejnim prilagajanjem zaznanim pogojem. S tem zagotavlja občutno izboljšan stik med cesto in pnevmatiko, tudi ob nagibu, stabilnost vožnje v vsakem trenutku ter višjo raven udobja in varnosti – zlasti na dolgih turah.

  • Preprosta vzvratna vožnja.

    Vožnja po strmih stezah in ozkih lokacijah na priljubljenih razglednih točkah ali parkirnih mestih s priročnim pomočnikom za nadzor navora (TCA) ni več težava. Ob parkiranju in manevriranju se lahko samo še nasmehnete. Pomočnika za vzvratno vožnjo vklopite tako, da prestavite v prosti tek in z gumbom na levem kraku krmila aktivirate funkcijo za pomoč. Ko s pritiskom zaženete funkcijo in se na zaslonu prikaže črka R, lahko z lahkoto zapeljete s parkirnega mesta in se samozavestno odpravite proti naslednji destinaciji.

Več individualnosti

Posebna oprema in dodatki

S širokim naborom posebne opreme in originalnih dodatkov BMW Motorrad lahko model K 1600 Grand America povsem prilagodite svojim željam.

Odkrijte več

Osnove potovalnikov

Elegantni mišičnjak.

BMW Motorrad predstavlja potovalni motocikel Concept 101.

Oblačila za potovanja

Več modelov potovalnikov