Na slikah je lahko dodatna oprema in dodatki, ki so na voljo za doplačilo. Nezavezujoča priporočena cena proizvajalca, vklj. z 22% DDV, brez stroškov priprave in transporta. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v vsebini.

Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • fiksna obrestna mera na dan 01. 10. 2023 znaša 5,10%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja. Z veseljem smo vam na voljo za vse dodatne informacije, ki bi vam olajšale oceno naše ponudbe.

BMW K 1600 Grand America

Skupaj doživeti več

Potovati v dvoje pomeni, vsak kilometer doživeti dvakrat. V bistvu povsem logično, a ne? Z motorjem K 1600 Grand America pa boš doživel še več. Njegov šestvaljni motor te oz. vaju bo popeljal v smeri obzorja: popolno opremljen z nožnimi oporami, zgornjim kovčkom z naslonjalom in visokim vetrobranskim steklom. Tako po koncu dneva s težavo določimo, kateri trenutek potovanja je bil najlepši. Toda zgodbe pri vsakem kilometru so zato dvakrat lepše. Povsem v smislu slogana #RideAndShare.

Pregled glavnih značilnosti

Zvočni sistem 2.0 s čistim zvokom
Poudarek na TFT-zaslonu in zvočnikih motornega kolesa K 1600 Grand America.
Suvereni šestvaljnik
Poudarek na šestvaljnem motorju.
Praktičen zgornji kovček
Poudarek na zgornjem kovčku z zadnjo LED-lučjo motornega kolesa K 1600 Grand America.
Integriran polnilni shranjevalni predal za pametni telefon
Integriran shranjevalni predal z mobilnim telefonom.
Edinstvena lakiranja
Lakiranje v kovinski barvi Ionic Silver
Svetli žarometi
Poudarek na žarometih LED.
Izjemen 10,25-palčni barvni zaslon TFT
Poudarek na barvnem zaslonu z začetnim prikazom BMW Motorrad.
Nastavljivi gumbi za priljubljene
Poudarek na štirih oštevilčenih tipkah za priljubljene.

Z motornim kolesom K 1600 Grand America boš vsak kilometer doživel še bolj intenzivno. In vendar ne boš nikoli imel dovolj: Tudi ponoči si lahko po zaslugi serijskih dodatnih žarometov in žarometov z LED-tehnologijo s smerno prilagodljivo lučjo sedaj tako varen in samoumevno na poti kot še nikoli. Zaradi vrtljive funkcije je svetlobni stožec konstanten in se povsem prilagaja poševni legi. Kajti kaj je lepšega, kot da tudi v temi nikoli izpred oči ne izgubimo obzorja? Tudi serijski zvočni sistem 2.0 odpira nove dimenzije. Razen intuitivnega vodenja po menijih in številnih zvočnih profilov ni kaj veliko za videti: antene so vgrajene tako, da niso vidne. Zato pa je užitek v poslušanja še toliko večji. Preprosto tak, kot tudi pričakuješ.

+ Izvedi več

3 leta brezskrbnosti

Ride on & on & on. Mi vam podarimo še dodatno leto. 

Ob nakupu motornega kolesa poleg zakonsko določene  garancije  takoj prejmete še dodatno leto brezskrbnosti.

Več o tem

POKAŽITE VAŠE MOTORNO KOLO – POKAŽITE SEBE

Veliko prostora za vaš slog

Več udobja, več ekskluzivnosti, več fascinacije – predvsem slednje bi moralo veljati za vsakogar, čigar pogled pade na tvoj K 1600 Grand America. Kaj še čakate? Tvoje potovanje se začne točno tukaj.

Exclusive

S tem podate izjavo: BMW K 1600 Grand America s svojim lakiranjem v kovinski mat barvi Mineralgrau izžareva svoj eleganten dinamičen videz.

Kovinska barva Blackstorm

Motorno kolo K 1600 Grand America v kovinski barvi Blackstorm poudarja svojo dosledno obliko: jasne linije in natančni robovi poskrbijo v enaki meri za spoštovanje vzbujajočo kot dinamično celotno podobo.

Option 719 Casablanca

Model K 1600 Grand America z lakiranjem v kovinski barvi Ionic Silver in črnimi ročnimi linijami obdaja občutek razkošja. Stilska pojava je dopolnjena s sedežem Option 719 in kovanimi kolesi Option 719 Classic.

Vedno dlje, vedno več

Vedno dlje, vedno več

Ali potovati zate pomeni tudi, pokazati, od kje prihajaš in kam želiš? S številno dodatno opremo in originalnimi dodatki BMW Motorrad lahko svoj K 1600 Grand America še bolj prilagodiš svojim potrebam. Opcijsko nudimo, na primer, obsežen paket Comfort za še prijetnejše potovanje. Sedež in kovana kolesa Option 719 predstavljajo vrhunec rokodelske umetnosti in ekskluziven okus. Ta ležerni videz pa dopolni še kovano krmilo. Poleg tega smo zate pripravili še dva navdiha: videl boš, da je vedno mogoče še več.

+ Izvedi več

Preprosto galaktično

Preprosto galaktično

Vsako motorno kolo je unikat: pri izvedbi Option 719 Midnight v kovinski barvi Meteoric Dust II z motivom galaksije so sestavni deli oplemeniteni z zahtevnim vodnim tiskom. Natančnost in ročno delo vodita do edinstvenih rezultatov – v pravem pomenu besede.

+ Izvedi več

Zmanjšano na bistveno: Tebe

Že novo razvit kokpit motorja K 1600 Grand America je s svojim 10,25-palčnim barvnim TFT-zaslonom, čisto obliko in ojačenim ter neodsevnim krovnim steklom popolno prilagojen tvojemu potovanju. In celoten videz? Potek linij v tipičnem bagerskem slogu z nizkim predelom zadka odseva eleganco, moč in ekskluzivnost. Visoko vetrobransko steklo, udobne nožne opore in zgornji kovček z naslonjalom pri tem nedvoumno poudarjajo: takšno potovanje lahko mirno traja tudi dlje časa. In to z vsem udobjem in z vso samoumevnostjo.

+ Izvedi več

Suvereni šestvaljni vrstni motor

1.649
cm³ delovne prostornine
111,5
-litrski prtljažnik
180
Nm maks. navora pri 5250 vrt/min navora
750
mm višina sedeža
Oljno/vodno hlajen šestvaljni štiritaktni vrstni motor

Motor pri K 1600 Grand America z veseljem dela za dva. Pri tem se tako natančno in suvereno odziva na tvoje ukaze, da se v vsakem zavoju in na vsaki ravnini že veseliš naslednje: tako se občutijo legendarna suverenost, kultura vožnje in zmogljivost. Zahvaljujoč predelanemu krmilniku motorja sedaj še hitreje občutiš plin in srečo: nazivna moč 160 KM ti je sedaj na voljo že celih 1000 vrt/min prej, na 180 Nm povečan največji navor pa motor doseže pri 5250 vrt/min. Tako bo pokrajina z enim zasukom zapestja poletela mimo tebe. Polna krivulja navora ti pri tem zagotavlja še bolj sproščeno vožnjo. Uravnavanje potisnega momenta motorja (MSR) in Dynamic ESA pa pri tem skrbita za potrebno stabilnost in varnost. In celo načini vožnje so sedaj še bolj poudarjeni. Za občutno več veselja pri vožnji, ne glede na to, ali si sam ali v dvoje.

+ Izvedi več

#rideandshare – tukaj se potovanje nadaljuje

spinner