Novi K 1600 Grand America.

26.650 €*
312 € mesečno* s financiranjem 3asy Ride

*Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • efektivna obrestna mera na dan 13. 4. 2018 znaša 3,37%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja.

Vsi motorji so dobavljeni z opremo, ki je zahtevana po zakonu. ( npr. odbojna stekla kot zahteva EUR4 standard ). Slike se lahko razlikujejo od dejanskega stanja.

Model BMW K 1600 GRAND AMERICA.

Za obzorjem.

Proste ceste. Ti pa hočeš še več. Vedno želiš se dlje, saj ni bila cesta še nikoli tako blizu. Z modelom Grand America lahko sproščeno uživaš v vsakem kilometru daljših poti. Ta razkošni potovalni motocikel je polno opremljen, zato zagotavlja popoln užitek in udobje pri brezskrbni vožnji. Legendarni šestvaljni vrstni motor s svojo tekočo vožnjo in zmogljivostjo prekaša vse. Vedno je pripravljen nadaljevati pot. Že sama silhueta obljublja nekaj novega: vse od visokega vetrobrana do značilnega zadka z enostavno uporabnim zgornjim kovčkom in naslonjalom. Vse to dopolnjujeta inovativna tehnologija in obilica prostora – tudi za dve osebi. Vse je na dosegu roke: Grand America približa še tako brezmejna obzorja. 

Oblika modela K 1600 Grand America

Izberi svoj stil.

Skupaj s tremi barvnimi različicami dopolnite svoj nastop s K 1600 Grand America. Le ti odločaš o tem, kaj najbolje sodi k tebi – in k tvojemu načinu potovanja.

Kovinska barva Hockenheim Silver

Nova kovinska barva Hockenheim Silver odseva športni, elegantni značaj modela K1600 Grand America.

Kovinska barva Black Storm

Za impozanten videz vašega šestvaljnika.

Kovinska barva Imperial Blue

Z lakiranjem v kovinski barvi Imperial Blue vaš K 1600 Grand America sije v središču pozornosti.

Izoblikovan s svobodo.

Tega ni mogoče zanikati: z ikonično krivuljo silhuete in jeklenim dušilnikom, ki je vzporeden s cesto, se ta razkošni potovalni motocikel kar zlije s cesto. Neustavljivo privlačen sprednji del in impozanten zadek z zavornimi lučmi in LED-smerniki, ki so integrirani v kovčka, izstopata iz množice. Poleg barve Blackstorm Metallic je ekskluzivno uporabljena tudi Austin Yellow Metallic, ki predstavlja brezmejno krajino od jutra do noči. Črni šestvaljnik ne dopušča nobenega dvoma: maksimalno uživaš v svobodi. Vse do serijskega cevastega krmila v črni, ki je vedno lahko dosegljivo. Visokokakovostne plošče na posodi za gorivo še poudarijo njen namen, pa tudi tvojega: K 1600 Grand America. 

 

+ Izvedi več

Šestvaljni vrstni motor

1.649
cm3
175
Nm največjega navora pri 5.250 vrt/min
750
mm – višina sedeža (nizki sedež)
125
Nm pri 1.500 vrt/min, enakovredno 70 % največjega navora
Oljno/vodno hlajen štiritaktni šestvaljni vrstni motor

Veliki cilji? Ni problema.

Tvoja pot, tvoje sanje. Podaj se na pot s šestvaljnim vrstnim motorjem s prostornino 1649 ccm. Za dinamično izkušnjo in izjemno gladko vožnjo. Z največjim navorom 175 Nm in močjo 118 kW (160 KM) razvije neprekosljivo in lahkotno pogonsko moč. Pri 1.500 vrt/min dosežeš kar 70 % razpoložljivega navora. Moč začutiš že z najmanjšim gibom zapestja, temu pa sledi močno in sproščeno premikanje. Ko nisi na poti, ti pomočnik za vzvratno vožnjo pomaga pri enostavnem manevriranju. Zato lahko sproščeno uživaš tudi v nadaljevanju. S sistemom za vožnjo brez ključa si lahko hitro znova na poti brez truda. 

+ Izvedi več

DOŽIVI ZVOK MOTOCIKLA K 1600 Grand America

Vrhunci modela K 1600 Grand America

Brez premora naprej.

Brez premora naprej.

Udobna vožnja z obilo prostora: z modelom Grand America se ne želiš nikoli ustaviti. Serijsko vgrajeno dinamično elektronsko nastavljivo vzmetenje zagotavlja najboljšo možno vodljivost in dinamiko vožnje – nastavitev »CRUISE« pa omogoča še bolj gladko premikanje. Nogi lahko počivata na nožnem naslonu – v značilnem ameriškem sproščenem slogu. Zadnji sedež je 7 cm nižji, kar zagotavlja lažji dostop, zlasti ko se sopotnik vzpenja na motocikel ali z njega sestopa –  nižje pa to tudi nožne opore. Za dodaten vtis poskrbita serijski zaščitni drog za motor in zvočni sistem s pripravo na navigacijo. Pot se nadaljuje. Za še večje udobje je izbirno na voljo dodaten ročni naslon.

+ Izvedi več
  • Naj vas na poti vedno spremlja dober občutek.

    BMW Motorrad je prvi proizvajalec, ki svoje motocikle po želji tovarniško opremi s sistemom ECALL. Sistem, nameščen na krmilu, v izrednem primeru samodejno izvede klic v sili in pospeši prihod reševalcev na mesto nezgode. Sistem se samodejno aktivira pri lažji ali hujši nezgodi. Če motorist opazi nezgodo, ga lahko aktivira tudi s pritiskom na gumb. Po ročnem ali samodejnem aktiviranju sistem prek mobilne povezave telefonski centrali BMW posreduje GPS-koordinate lokacije in podatke o smeri vožnje. Centrala nato sproži reševalno akcijo. Ker je učinkovita pomoč vedno zagotovljena, ste lahko na vsaki vožnji popolnoma brezskrbni.

  • Za najboljši stik s cesto.

    Serijsko vgrajeno dinamično elektronsko nastavljivo vzmetenje (ESA) znatno poveča prvorazredno udobje vožnje z motociklom K 1600 Grand America. Zagotavlja najboljši oprijem ter najvišjo raven varnosti in udobja: dinamično elektronsko nastavljivo vzmetenje (ESA) upravlja vzmetenje glede na vozne razmere in manevre s samodejnim prilagajanjem zaznanim pogojem. S tem zagotavlja občutno izboljšan stik med cesto in pnevmatiko, tudi ob nagibu, stabilnost vožnje v vsakem trenutku ter višjo raven udobja in varnosti – zlasti na dolgih turah.

  • Preprosta vzvratna vožnja.

    Vožnja po strmih stezah in ozkih lokacijah na priljubljenih razglednih točkah ali parkirnih mestih s priročnim pomočnikom za nadzor navora (TCA) ni več težava. Ob parkiranju in manevriranju se lahko samo še nasmehnete. Pomočnika za vzvratno vožnjo vklopite tako, da prestavite v prosti tek in z gumbom na levem kraku krmila aktivirate funkcijo za pomoč. Ko s pritiskom zaženete funkcijo in se na zaslonu prikaže črka R, lahko z lahkoto zapeljete s parkirnega mesta in se samozavestno odpravite proti naslednji destinaciji.

Več individualnosti

Posebna oprema in dodatki

S širokim naborom posebne opreme in originalnih dodatkov BMW Motorrad lahko model K 1600 Grand America povsem prilagodite svojim željam.

Odkrijte več

Osnove potovalnikov

Elegantni mišičnjak.

BMW Motorrad predstavlja potovalni motocikel Concept 101.

Oblačila za potovanja

Več modelov potovalnikov