Na slikah je lahko dodatna oprema in dodatki, ki so na voljo za doplačilo. Nezavezujoča priporočena cena proizvajalca, vklj. z 22% DDV, brez stroškov priprave in transporta. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v vsebini.

Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • fiksna obrestna mera na dan 01. 10. 2023 znaša 5,10%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja. Z veseljem smo vam na voljo za vse dodatne informacije, ki bi vam olajšale oceno naše ponudbe.

„ 

MOČAN KOT VAŠA ODLOČNOST

 “

Vaš BMW R 1300 GS Adventure

Pokažite, kaj zmorete

Končno se lahko odpravite na izlete, o katerih že dlje časa sanjate. Na način, ki vam najbolj ustreza. Ker se zavedate, da je tehnologija prava. Take mirnosti in lahkotnosti delovanja še nikoli niste izkusili na motornem kolesu Adventure. Še nikoli se niste odpravili na pustolovščino s takim udobjem. Z modelom R 1300 GS Adventure boste prispeli na vsak cilj.

+ Izvedi več

Na kakšen način želite potovati po svetu?

OPREMLJEN ZA VSE PUSTOLOVŠČINE

Več zaščite pred vetrom in vremenske zaščite
Visok vetrobran/ščitnik za roke s serijsko vgrajenim smernikom
Doseg
30-litrski rezervoar
Videz Enduro
Zadnji okvir iz aluminijaste mrežaste cevi
Za vsak teren
Robustni varovalni lok/visoko integrirani dodatni žarometi
Izpopolnjena ergonomija
Funkcije Enduro kot so večji ščitnik motorja, zložljiva ročica zavore in nastavljiva prestavna ročica, nožne opore Enduro vključno s sopotnikovimi nožnimi oporami
Boljša vidljivost
Matrični LED-žaromet
Možnost razširitve za vaše pustolovščine
Določene priključne točke za obsežne dodatke
Popolno prestavljanje
Avtomatizirani asistent za prestavljanje (ASA)

Čas je, da presežete samega sebe

Če veste, da je oprema prava, se lahko spopadete z vsakim izzivom. S paketom Enduro Pro boste obvladali neomajen teren, neusmiljene vremenske razmere in vse, kar vam bo pripravila spontanost vaših potovanj. S funkcijo Riding Assistant ni nobenih neprijetnih presenečenj. S pravočasnimi opozorili, ki vam jih omogoča najsodobnejši radarski sistem, zlahka premagate vsako oviro, saj imate na razpolago varnost, mir in tehnologijo za potovanja vašega življenja.

+ Izvedi več

Tla so vedno v vašem dosegu

Prilagodljiva regulacija višine vozila poskrbi, da zlahka dosežete tla in za poenostavljeno vodljivost. Po speljevanju se vaš R 1300 GS Adventure samodejno dvigne za 30 milimetrov. Tik preden se ustavite, se ponovno spusti, tako da lahko udobno sestopite in postavite svoj R 1300 GS Adventure na glavno stojalo s pomočjo komfortne pomoči pri podpiranju.

+ Izvedi več

Razvit za izboljšano izkušnjo vožnje

Avtomatizirani asistent za prestavljanje (ASA)

With the automatic clutch operation, driving off and stopping is easier than ever. As an alternative to manually changing gears using the gearshift lever, the gearshift process can also be done fully automatically, so that you can concentrate entirely on your adventure.

The automated shift assistant elevates your riding experience to a new level with precise gear changes. You can look forward to perfect gear changes and smoother drivability in all situations in a way that suits the riding mode you have selected.

Vaš pogon, vaša pustolovščina

107
kW (145 KM) pri 7750 vrt./min
149
Nm maksimalnega navora pri 6.500 vrt./min
1.300
cm³ delovne prostornine
269
kg prazne teže
Zračno/tekočinsko hlajen dvovaljni štiritaktni bokser motor

Ovire postanejo stvar nastavitev

Daljše vožnje, daljši doseg. Boxer s 145 KM vas popelje naravnost v pustolovščino. Ste popolnoma osredotočeni in ste vzdržljivi. Ker vaš R 1300 GS Adventure tudi sam razmišlja, v primeru nevarnosti naleta ustvari signal za promet za vami in vas opozarja na ovire. V kombinaciji z žarometom Headlight Pro vas nič ne more presenetiti.

+ Izvedi več

Pripravljeni na individualne pustolovščine

Več zank za pritrditev tovora, priklopnih elementov in odlagalnih površin kot kdaj koli prej. Model R 1300 GS Adventure je temelj vaših potovanj v prihodnosti. Med veliko izbiro torb, kovčkov in držal izberite pravo opremo za svojo individualno pustolovščino in jo zlahka pritrdite na svoje motorno kolo.

+ Izvedi več

Tako zveni pustolovščina

VSAK NASTOP JE NAPOVED

Vaša pustolovščina v barvah

Izberite ustrezni dizajn za vaš model R 1300 GS Adventure in se odločite za različico, ki v vseh pogledih ustreza vaši viziji velike pustolovščine.

Racing Red uni

Zasnovan za pustolovščino od srebrnega rezervoarja za gorivo do črno-rdečega sedeža. Ta različica je prava paša za oči, saj jo dopolnjujejo prav tako rdeče razširitve ščitnika za roke ter krmilo in platišča v črni barvi.

GS Trophy

Športni značaj sega od kovinske barve Racing Blue pa vse do trakov v barvah Lightwhite uni in Racing Red. Visok črno-rdeč voznikov sedež dopolnjujejo razširitve ščitnika za roke, ki so prav tako rdeče.

Triple Black

Eleganca te različice se začne pri krmilu in nadaljuje vse do črnega traku na platiščih. Rezervoar v toniranem prozornem premazu, komfortni sedež v črno-sivi barvi ter nosilci motorja s srebrnimi vložki poskrbijo za vizualno lepoto modela Triple Black.

Option 719 Karakorum

Ekskluzivna kovinska barva Aurelius Green skupaj z zlato obarvano linijo in oznako »Option 719« na pokrovu rezervoarja tvori eleganten kontrast. Mreža na dodatnih žarometih in črno-sivi komfortni sedež dopolnjujeta videz te različice.

Sezite po svojih ciljih

Dobro je vidno: Imate visoke cilje. Nožne opore poskrbijo za varnost, udoben sedež pa vam omogoča čas, da dosežete cilj. Ker udobno sedite in imate oporo. Vaša kolena se kot ulita prilegajo obliki rezervoarja za gorivo. Njegova prostornina vas popelje vsepovsod. In to tako, kot želite. Številni priklopni elementi, kot so zanke za pritrditev tovora ali odlagalne površine, predstavljajo vrata za vašo veliko pustolovščino.

+ Izvedi več
Konfiguriraj zdaj external-link-arrow-slim

ZA POTOVANJA VAŠEGA ŽIVLJENJA

Pustolovec

Motorno kolo, ki razmišlja? Da. S paketom inovacij je vaš model R 1300 GS Adventure pametnejši kot kdajkoli prej. Pripravljeni ste na vsako situacijo. Sledite svojim instinktom, saj načini vožnje paketa Dynamic skupaj z asistentom za prestavljanje Pro izpopolnijo vaš slog vožnje. Odkrijte predlog, vključno z dodatno potovalno opremo, ali pa ga konfigurirajte sami!

+ Izvedi več
Konfiguriraj zdaj external-link-arrow-slim
Paket Dynamic

S paketom Dynamic voznik povsem izkoristi športen potencial motorja. Zahvaljujoč pomočniku za prestavljanje Pro in prosto nastavljivim načinom vožnje Pro vsako potovanje postane še večja izkušnja. Športna zavora navduši tako s športnim videzom kot tudi optimalno obvladljivostjo in varnostjo.

Paket inovacij

Paket inovacij opremi motorno kolo z inteligentnimi varnostnimi tehnologijami. Funkcija Riding Assistant zajema okolico z radarski senzorji in je osnova za funkcije, kot so aktivno uravnavanje hitrosti, opozorilo pri menjavi voznega pasu in opozarjanje na trk v zadnji del. Izboljšani matrični glavni žaromet zagotavlja optimalno osvetlitev v vseh voznih razmerah.

Kolesa s križnimi naperami

Kolesa s križnimi naperami in črno eloksiranim obročem platišča združujejo izjemno terensko zmogljivost z ikoničnim videzom. Križno postavljene napere iz nerjavečega jekla hkrati ustvarjajo oblikovno obstojno in elastično kolo. Te kakovostne lastnosti pridejo do izraza predvsem pri ambiciozni uporabi na terenu.

Torba za na rezervoar, črna

12 l črna torba za rezervoar z nosilnostjo do 5 kg je idealen spremljevalec za krajše in daljše izlete. Oblikovno obstojen nahrbtnik z nepremočljivo notranjo vrečo se lahko varno pritrdi na rezervoar brez trakov in je odporen na vremenske vplive kot tudi na UV-žarke.

Torba za namestitev na masko hladilnika, črna

Črna torba za namestitev na masko hladilnika ponuja praktičen prostor za shranjevanje manjših predmetov, ki morajo biti hitro dostopni na poti. Oblikovno obstojna torba se lahko na masko hladilnika varno pritrdi brez traku in je še posebej odporna na trganje in trpežna ter vodoodbojna, odporna na vremenske vplive in umazanijo.

Aluminijasti kovček

Aluminijasti kovček, srebrn, 36,5 l + 37 l, elektrificiran

Robustni aluminijasti kovčki ponujajo več kot 73 litrov prostora za shranjevanje. S praktičnimi podrobnostmi, kot so integrirani polnilni priključek USB-C, nosilnost do 10 kg na vsaki strani in dovolj prostora za čelado, prepričajo zlasti na dolgih potovanjih.

Razširitev prostornine za aluminijasti kovček 20 l, srebrn.

Razširitev prostornine za aluminijaste kovčke v srebrni barvi poveča prostornino kovčka na levi in desni strani za po 10 litrov. Razširitev prostornine se nahaja med ohišjem in pokrovom kovčkov in je z zaklepnim sistemom BMW čvrsto in varno povezana s kovčki.

 

Izberi svojo različico

PRAV TAKO RAZBURLJIVO

spinner