Na slikah je lahko dodatna oprema in dodatki, ki so na voljo za doplačilo. Nezavezujoča priporočena cena proizvajalca, vklj. z 22% DDV, brez stroškov priprave in transporta. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v vsebini.

Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • fiksna obrestna mera na dan 01. 10. 2023 znaša 5,10%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja. Z veseljem smo vam na voljo za vse dodatne informacije, ki bi vam olajšale oceno naše ponudbe.

BMW F 900 GS

Lačen izzivov

Tukaj se torej začne: Vaša naslednja dogodivščina, ki te privede tja, kamor sicer pride le malokdo. Razen vas in vašega modela GS. Prek kamnov in proda, skozi veter in vodo, v globokih dolinah in na najvišjih hribih. Veselje v srcu, pesek med prsti, adrenalin v krvi – v celoti in povsem v svojem elementu in toku #SpiritOfGS

Za te edinstvene izkušnje smo izdelali model F 900 GS. Motor, karoserija – vse je bilo optimirano tako, da vse skupaj deluje maksimalno močno in istočasno vseeno enostavno. Tukaj je torej: Vaš popolni Enduro.

Vrhunci motornega kolesa F 900 GS

Veriga M Endurance z malo vzdrževanja
Model F 900 GS znamke BMW Motorrad z verigo M Endurance
Nastavljive vilice Showa
Model F 900 GS znamke BMW Motorrad s paketom Enduro Pro vklj. s športnim podvozjem.
Ščitnik za roke Enduro vklj. s kovinsko ročico
Ščitnik za roke Enduro vklj. s kovinsko ročico za model F 900 GS v izvedbi GS Trophy
Dodatno povišanje krmila
Krmilo vklj. s povišanjem krmila za model F 900 GS znamke BMW Motorrad
Impresiven logotip GS
Impresiven logotip GS na modelu F 900 GS znamke BMW Motorrad
Nastavljiva vzmetna noga
Nastavljiva vzmetna noga je del paketa Enduro Pro modela F 900 GS znamke BMW Motorrad
Nastavljiva nožna prestavna ročica in ročica zavore
Nastavljiva nožna prestavna ročica in ročica zavore serijsko spadata k modelu F 900 GS znamke BMW Motorrad
Končni glušnik Akrapovič
Model F 900 GS znamke BMW Motorrad s končnim glušnikom Akrapovič

Kot bi bilo izdelano za vas

Ergonomski trikotnik modela F 900 GS je bil optimiran za terensko uporabo: višje krmilo, globlje nožne opore. Pedal nožne zavore je prav tako višji in s tem boljše dosegljiv, med drugim zaradi globljih rešetk. Tudi zložljiva stopnica nudi optimalno dosegljivost. Nastavljive prestavne ročice omogočajo popoln položaj, ne glede na to ali vozite s cestnimi ali terenskimi škornji oz. vozite stoje ali sede. Tako lahko povsem mirno zapustite lastno cono udobja.

+ Izvedi več

Najboljše opremljeni za vsak teren

Najboljše opremljeni za vsak teren

Karoserija modela F 900 GS ni bila posodobljena le optično in tehnično, ampak tudi glede udobja ter varnosti. Ščitniki za roke skrbijo za več varnosti. Serijsko izdelani iz plastike nudijo povečano zaščito pred vetrom in vremensko zaščito. Ščitniki za roke Enduro s kovinskimi ročaji poleg tega predvsem akcije željnim voznikom modela F 900 GS Trophy nudijo dodatno zaščito. Z izbirno razpoložljivo predpripravo za navigacijske naprave je mogoče na motorno kolo varno pritrditi navigacijsko napravo BMW ali druge naprave, kot npr. akcijsko kamero.

+ Izvedi več

Cilj vedno pred očmi

Cilj vedno pred očmi

Navigator ConnectedRide vam pregledno prikazuje vse, kar morate vedeti na poti. Poleg pomembnih informacij o vozilu vam zagotavlja tudi trenutne prometne informacije, zahvaljujoč rednim posodobitvam zemljevidov pa ste lahko ves čas prepričani, da boste vedno dosegli svoje cilje. Njegova robustna strojna oprema pomaga praktično pri vseh stvareh. In z aplikacijo BMW Motorrad Connected lahko integrirate tudi vsebine vašega pametnega telefona.

+ Izvedi več
„ 

Lačni več dogodivščin

 “

3 leta brezskrbnosti

Ride on & on & on. Mi vam podarimo še dodatno leto. 

Ob nakupu motornega kolesa poleg zakonsko določenega jamstva takoj prejmete še dodatno leto brezskrbnosti. 

Več o tem

Zrela moč

77
kW (105 KM) pri 8500 vrt./min
93
Nm maks. navora pri 6750 vrt./min
895
cm³ delovne prostornine
14,5
litrov prostornine rezervoarja
Štiritaktni dvovaljni vrstni motor

Manjša teža, večja suverenost

Model F 900 GS je osupljivo lahek. Dejstvo, da tehta samo 219 kg*, boste prepoznali predvsem tako, ko izven cest vozite po pesku ali produ ali se vzpenjate po hribu. Za nizko težo skrbijo med drugim deli, kot so plastični rezervoar, baterija, zadnji del vozila in končni glušnik Akrapovič. Primerljivo nizka teža se odraža v suvereni vodljivosti in visoki zmogljivosti.

*(pri prazni teži DIN)

+ Izvedi več

Zvok svobode

S pravim pogonom dosežete vse

S pravim pogonom dosežete vse

Na ravnini ali ob cesti: Motor Parallel-Twin modela F 900 GS na vsaki poti zagotavlja najvišji možen užitek v vožnji. Dvovaljni vrstni motor nudi več najvišje moči ob izboljšanem poteku navora. Z optimirano krivuljo navora dosega model F 900 GS najvišjo moč 77 kW (105 KM) pri 8500 vrt./min. Širši potek navora nudi do 93 Nm  pri 6750 vrt./min.

+ Izvedi več
„ 

Povsem novo motorno kolo, ki radikalno izraža DNK modela GS.

 “

Tipično za model GS: zasnova

Poln značaja in samozavesti

Že sama zasnova modela GS kaže: Prihaja nekdo, ki se ne ustraši ovir. Tri različna lakiranja z impresivno zasnovo traku dajejo vsakemu modelu F 900 GS vašo lastno osebnost. Katera je vaša popolna izbira?

Kovinska barva Blackstorm

Paket moči, ki izžareva čisto moč. Sedež: črn. Zadnji okvir: črn. Maske hladilnika v kovinski barvi Blackstorm z rdečimi trakovi.

Passion

Paša za oči na vsakem terenu: maske hladilnika São Paulo Yellow z rdečimi trakovi. Črn sedež se nahaja nad zadnjim okvirjem rdeče barve.

GS Trophy

Željan dogodivščin in izjemno športen: maske hladilnika v barvi Lightwhite z modrimi/rdečimi trakovi. Zadnji okvir v beli barvi in zlata platišča ustvarjajo kontraste.

Novo, vendar vseeno znano: karoserija

Model F 900 GS je do najmanjše podrobnosti pripravljen na nove poti. Vaša karoserija ima izjemno športno obliko. Obloga rezervoarja vklj. z masko hladilnika deluje izjemno ozko. Obloge okvirja zlasti pri vožnji stoje ustvarjajo dober kontakt z vozilom. Vetrobran ima serijsko optimalno velikost za Enduro-uporabo. Majhen, vpadljiv kljun GS pogumno kaže pot v smeri vašega naslednjega izziva. Logotip GS kaže, da se radi vozite povsem spredaj.

+ Izvedi več

Lahek in ozek: Zadnji del vozila in rezervoar

Lahek in ozek: Zadnji del vozila in rezervoar

Plastični rezervoar predstavlja mejnik ne le glede optimizacije teže, ampak tudi pri zasnovi vozila. Tehta 62 % manj kot jekleni rezervoar, prostornina pa znaša celo 14,5 litrov – povsem dovolj goriva za vašo dogodivščino. Zadnji del vozila je v celoti ozek, s čimer je model GS lahek. Tukaj lahko enostavno pritrdite mehke torbe, nahrbtnike ali aluminijaste kovčke.

+ Izvedi več

Idealni celotni paket

Paket Enduro Pro

Paket Enduro Pro je optimalna nadgradnja za vse, ki raje vozijo po terenu kot po cesti. Vsebuje črno krmilo in povišanje krmila iz aluminijastega kovanega dela. S tem je krmilo za dodatnih 24 milimetrov višje od serijskega krmila. Paket vsebuje tudi: športno podvozje s 45-mm povsem nastavljivimi zlatimi vilicami Showa in povsem nastavljivo vzmetno nogo Sachs z izravnalno posodo. 

Paket Dynamic

Paket Dynamic vklj. z načini vožnje Pro in asistentom za prestavljanje Pro nudi povečano varnost in športnost. Glede na situacijo izberete primeren način vožnje: "Rain" ali "Road" za mokro oz. suho cestišče. Z možnostjo "Dynamic" lahko na asfaltu izvlečete iz vašega modela F 900 GS čisto vse. Z možnostjo "Enduro" vaše motorno kolo popolnoma nastavite za poti na terenu. Asistent za prestavljanje Pro vam v nepričakovanih situacijah nudi še več nadzora.

Vse po vaših željah

Gotovo že imate zelo jasne predstave glede vašega motornega kolesa. Kakšen bi moral biti model F 900 GS, ki bi bil povsem v skladu z vašimi predstavami? Oglejte si naše predloge in se pustite navdahniti.

Na individualizacijo

Še več #SpiritOfGS

spinner