Paket M

En pogled zadostuje – celo hiter. Vsak paket M s seboj prinaša ekskluzivno ikonične barve M svetlo modre, temno modre in rdeče. V povezavi z logotipom M že od nekdaj pomenijo brezkompromisnost in željo po izboljšanju. To še dodatno poudarjajo karbonska platišča M. So izjemno lahki in togi: za največjo okretnost in dinamiko, ki jo je mogoče v športnem sedežu M videti pod nadzorom in jo vedno znova povečati.  

+ Izvedi več

Naši modeli s paketom M

M Performance – športnost

Za vse, ki želijo več

Za vse, ki želijo več

Naši deli M Performance Parts so zasnovani za še večjo zmogljivost motornega kolesa –  tako kot vaša lastna: za eno sekundo manj ali nekaj stopinj poševnega položaja več, za katerega se borite na svojem motornem kolesu. Zato so številni deli iz karbona ali iz enega kosa narezani: za več stabilnosti, prihranka teže in dinamike. Izbrani deli M Performance Parts ščitijo tvoje motorno kolo in ergonomske optimizacije ter možnosti nastavitev hkrati skrbijo za več občutka, nadzora in udobja.

+ Izvedi več

M Performance – dirkališče

Naslednji korak

Naslednji korak

Dosledno usmerjen k motošportu: To ne velja samo za dele vašega motornega kolesa. Zahteva po vodenju in profesionalna zmogljivost se pokažeta že v boksih. Na kratko: vedno tam, kjer delate na svojem motornem kolesu. Ker ravno tu pripravite odločilne sekunde, prav tu dobite prepričanje in samopodobo, da sprejmete kakršen koli izziv. Vedno in vedno znova. In ravno za to vam ponujamo brezkompromisen celovit paket.

Upoštevajte, da nekateri deli niso odobreni za uporabo v cestnem prometu in jih je dovoljeno uporabljati samo na dirkalni stezi.

+ Izvedi več

M Performance – dirkalni profesionalci

Dirkanje – nič drugega kot dirkanje

Dirkanje – nič drugega kot dirkanje

Absolutno povečanje miselnosti zmogljivosti: Dodatne dele, ki izboljšajo zmogljivost motorja, dobite pri ekipi za dirkalno podporo za motošport BMW Motorrad. Za vas potem delajo isti strokovnjaki, ki sestavljajo tudi obdelovane motorje za WorldSBK in FIM EWC. Tukaj je vaš stroj postane izključno tekmovalno kolo in je primeren samo še za uporabo na dirkališču in ni več odobren za uporabo v javnem cestnem prometu.

+ Izvedi več

Imate dodatna vprašanja o M Performance Parts? Odgovore najdete na našem portalu pogosto zastavljena vprašanja.

Še več tem o zmogljivosti

spinner