Z njegovim univerzalnim dizajnom je mogoče sistem preprosto namestiti na večino čelad BMW Motorrad. Preprosto vgradljivi zvočniki poleg visoke ravni udobja ponujajo tudi kakovostno zvočno doživetje v kakovosti HD.

Z rokavicami prijazno upravljanje je povsem intuitivno prek štirih tipk na ConnectedRide Com U1 ali alternativno prek sistemske aplikacije Com U1. S »Hey Sena« lahko dodatno aktivirate vnaprej določene glasovne ukaze. In, če svoj pametni telefon povežete neposredno s komunikacijskim sistemom, lahko kot običajno uporabljate glasovne ukaze svojega pametnega telefona.

+ Izvedi več

Komunikacija prek povezave Bluetooth ali Mesh 2.0

Komunikacija prek povezave Bluetooth ali Mesh 2.0

S ConnectedRide Com U1 lahko izbirate med dvema vrstama povezave: Bluetooth je najboljša izbira, če se želite pogovoriti z drugim sogovornikom in vam omogoča doseg do 2 km na prostem. Z Mesh lahko vozite celo do 8 km – če ste v skupini na poti z najmanj šestimi osebami.

Vendar pa lahko Mesh povezava zmore še več: Group Mesh Intercom omogoča zasebne, zaprte skupine z do 24 udeleženci. Multi Channel Open Mesh pa omogoča odprto skupino z neskončnim številom udeležencev, ki vozijo znotraj dosega.  Tukaj lahko vsak, ki vozi po istem kanalu, komunicira s skupino brez predhodnega povezovanja. Pri tem imate vedno možnost, da s pritiskom tipke preklapljate med zasebno in odprto skupino.

+ Izvedi več

Tukaj se predvaja glasba

Tukaj se predvaja glasba

S ConnectedRide Com U1 lahko seznam predvajanja povsem preprosto delite s svojim sopotnikom in njegovim ConnectedRide Com U1: tako ste na poti z isto zvočno spremljavo. Vgrajen radio FM shrani do 10 radijskih postaj, ki jih je mogoče preprosto vklopiti in izklopiti s pritiskom tipke.

+ Izvedi več
Obseg dostave

Enostavna uporaba in namestitev: Z le nekaj posameznimi deli omogoča ConnectedRide Com U1 veliko komunikacije.

  • Upravljalna enota
  • Polnilni in podatkovni kabel
  • Zvočnik, 40 mm
  • Mikrofon v ročici
  • Kabel mikrofona
Združljive čelade

ConnectedRide Com U1 je združljiv s skoraj vsemi čeladami BMW Motorrad. Za enostavno namestitev in najboljše zvočne rezultate priporočamo naslednje čelade:

  • StreetX
  • GS Pure
  • Sao Paulo
Druge prednosti

ConnectedRide Com U1 lahko v skupino Mesh vnese Fit-for-All ali komunikacijski sistem V3. Pri komunikacijskem sistemu V3 morate v ta namen v zlasti povezavi s ConnectedRide Com U1 predhodno nastaviti aplikacijo ali upravitelja naprav.

Glede na način delovanja lahko z glasovnim upravljanjem upravljate različne funkcije. Na voljo so angleščina, francoščina, nemščina, španščina, italijanščina, kitajščina, japonščina in ruščina.

Svetleča dioda vas obvešča o stanju napolnjenosti baterije in samodejno glasovno sporočil opozarja na nizko rezervo baterije. Čas delovanja prek Bluetootha Intercom je do 13 ur in pri Mesh Intercom pa do 8 ur.

Zahvaljujoč funkciji hitrega polnjenja lahko najbolje izkoristite tudi kratke postanke: Kajti za 3,5 ure delovanja Mesk Intercoma in 6 ur delovanja prek povezave Bluetooth zadošča 20-minutni čas polnjenja.

Komunikacija je lahko tako preprosta

V naslednjem videoposnetku boste izvedeli, kako preprosta in samoumevna je komunikacija s portalom ConnectedRide Com U1.

+ Izvedi več

Navodila

Kratka navodila za ConnectedRide Com U1
PDF   |   1.12 MB   |   Nemščina (Deutsch)
To je besedilo o omejitvi odgovornosti za prenos datoteke gpx.

Priskrbite si ConnectedRide Com U1

Priskrbite si ConnectedRide Com U1

Delite svoje vtise in užitek v vožnji. In vsak izvoz doživie še intenzivneje. Naročite svojo Com U1 zdaj.

Da boste tudi v prihodnje vedno dobro povezani, vam vedno ponujamo najnovejše posodobitve programske opreme za prenos.

+ Izvedi več

Še imate kakšna vprašanja v zvezi z BMW Motorrad ConnectedRide Com U1? V tem primeru poglejte na naš portal s pogosto zastavljenimi vprašanji in odgovori.

Več o omreženi vožnji

spinner