Navigacija naslednje generacije

Tipična zasnova BMW

Vse kot iz enega samega vira: tako grafična zasnova kot uporabniška interakcija. Strojna in programska oprema se popolnoma ujemata z operacijskim okoljem BMW Motorrad. Intuitivna zasnova zaslona omogoča enostavno uporabo v vsakem trenutku.

Strojna oprema za zahtevno uporabo

Strojna oprema je zasnovana za potrebe motoristov, torej tudi za najbolj zahtevno uporabo. Odporna je na prah, hude udarce, leden mraz in ekstremno vročino in jo je mogoče očistiti s visokotlačnim čistilnikom. Za to je prejela celo certifikat IP69.

Vse na enem mestu

5,5-palčni zaslon na dotik nudi optimalno berljivost tudi na neposredni sončni svetlobi. Zaslon TFT in ConnectedRide Navigator odlično sodelujeta. Takoj ko je navigator povezan, so telefon, navigacija in medijski elementi na TFT-zaslonu zatemnjeni.

Vse odlično povezano

Vse odlično povezano

Naj gre za izdelke BMW ConnectedRide ali vaš pametni telefon: ConnectedRide Navigator povezuje vse naprave in medijske aplikacije v eno napravo. Na primer, navigacijska funkcija, telefonija in mediji so sivi na TFT-zaslonu motornega kolesa, ko je povezava med motornim kolesom in navigatorjem aktivna, in so jasno prikazani na zaslonu naprave ConnectedRide Navigator. Zahvaljujoč BMW ID in integraciji v oblak BMW Motorrad Cloud Integration lahko enostavno sinhronizirate svoje načrtovanje poti iz aplikacije BMW Motorrad Connected z napravo ConnectedRide Navigator.

S predpripravo za navigacijo, ki je na voljo kot dodatna oprema za nove modele ali kot rešitev za naknadno vgradnjo opreme, ConnectedRide Navigator povezuje tudi številna starejša motorna kolesa BMW, izdelana leta 2014 ali pozneje, s cestami po svetu. Preprosto vnesite, zaklenite in uporabite prednosti naprave ConnectedRide Navigator.

+ Izvedi več

Ves svet na dosegu roke

Ves svet na dosegu roke

Med vožnjo lahko funkcije naprave ConnectedRide Navigator enostavno in varno upravljate z uporabo multikontrolerja. Na primer, če želite uporabljati svoj pametni telefon in opravljati klice ali poslušati glasbo prek aplikacije za pretakanje, preprosto uporabite levi palec in se premikate po intuitivnem uporabniškem vmesniku. Glasnost vseh drugih končnih naprav, povezanih prek tehnologije Bluetooth, je prav tako mogoče prilagoditi.

+ Izvedi več

Vrhunci navigacije

Ves svet v eni napravi. Z napravo ConnectedRide Navigator lahko načrtujete, nalagate ali prenašate in upravljate svoje priljubljene poti. S funkcijo My Rides lahko ocenite vse zabeležene vožnje glede na hitrost, intenzivnost zaviranja, pospeševanje in kot nagiba. Prometne informacije se posodabljajo v realnem času, ko povežete napravo ConnectedRide Navigator s točko dostopa ali uporabite svojo kartico SIM. Kako se boste podali na svoje naslednje doživetje?

+ Izvedi več

Tehnične podrobnosti

Oprema
  • Zaslon: 5,5" TFT-zaslon z 800 niti
  • Zmogljivost akumulatorske baterije: 3.000 mAh, hitro polnjenje z USB C do 2,4 V
  • Razred zaščite: IP69 certificirano
  • Kartica SIM: MicroSIM; združljivo do 4G/LTE
  • Priključki: za vse zunanje končne naprave, običajne antene GPS, antene WiFi
Združljivost
  • Možnost polnjenja in prenos podatkov: Priključek USB-C in kabel
  • Povratna združljivost: Skoraj vsi modeli BMW Motorrad od modelnega leta 2014 z multikontrolerjem in dodatno opremo predpriprave opreme za navigacijsko napravo lahko uporabljajo ConnectedRide Navigator in ga upravljajo preko multikontrolerja. Modeli Tourer R 1200 RT, R 1250 RT, K 1600 GT, K 1600 GTL, K 1600 B in K 1600 Grand America so izključeni.
Posodobitve

Od zdaj naprej lahko poleg svojih poti uvozite tudi proge v svoj ConnectedRide Navigator. Ostale novosti: izboljšano upravljanje porabe energije in stabilizacija sistema. Razpoložljive posodobitve so samodejno prikazane, ko je aktivna internetna povezava – na primer prek mobilnega omrežja ali omrežja WiFi. Preprosto zaženite prenos in namestite posodobitev v vaš Navigator. To pomeni, da je vaša naprava vedno posodobljena in da lahko takoj uporabljate najnovejše funkcije. 

Navodila

Kratka navodila za ConnectedRide Navigator
PDF   |   408.03 KB
To je besedilo o omejitvi odgovornosti za prenos datoteke gpx.

Vaša najhitrejša pot do naprave ConnectedRide Navigator

Preprosto dodajte ConnectedRide Navigator na svoj seznam zahtev in ga udobno prevzemite pri pooblaščenem partnerju BMW Motorrad v vaši bližini.

Naroči zdaj

Še imate vprašanja glede naprave BMW Motorrad ConnectedRide Navigator? V tem primeru poglejte na naš portal s pogosto zastavljenimi vprašanji in odgovori.

Več o povezani vožnji

spinner