Navigacija naslednje generacije

Tipična zasnova BMW

Vse kot iz enega samega vira: tako grafična zasnova kot uporabniška interakcija. Strojna in programska oprema se popolnoma ujemata z operacijskim okoljem BMW Motorrad. Intuitivna zasnova zaslona omogoča enostavno uporabo v vsakem trenutku.

Strojna oprema za zahtevno uporabo

Strojna oprema je zasnovana za potrebe motoristov, torej tudi za najbolj zahtevno uporabo. Odporna je na prah, hude udarce, leden mraz in ekstremno vročino in jo je mogoče očistiti s visokotlačnim čistilnikom. Za to je prejela celo certifikat IP69.

Vse na enem mestu

5,5-palčni zaslon na dotik nudi optimalno berljivost tudi na neposredni sončni svetlobi. Zaslon TFT in ConnectedRide Navigator odlično sodelujeta. Takoj ko je navigator povezan, so telefon, navigacija in medijski elementi na TFT-zaslonu zatemnjeni.

Vse odlično povezano

Vse odlično povezano

Naj gre za izdelke BMW ConnectedRide ali vaš pametni telefon: ConnectedRide Navigator povezuje vse naprave in medijske aplikacije v eno napravo. Na primer, navigacijska funkcija, telefonija in mediji so sivi na TFT-zaslonu motornega kolesa, ko je povezava med motornim kolesom in navigatorjem aktivna, in so jasno prikazani na zaslonu naprave ConnectedRide Navigator. Zahvaljujoč BMW ID in integraciji v oblak BMW Motorrad Cloud Integration lahko enostavno sinhronizirate svoje načrtovanje poti iz aplikacije BMW Motorrad Connected z napravo ConnectedRide Navigator.

S predpripravo za navigacijo, ki je na voljo kot dodatna oprema za nove modele ali kot rešitev za naknadno vgradnjo opreme, ConnectedRide Navigator povezuje tudi številna starejša motorna kolesa BMW, izdelana leta 2014 ali pozneje, s cestami po svetu. Preprosto vnesite, zaklenite in uporabite prednosti naprave ConnectedRide Navigator.

+ Izvedi več

Ves svet na dosegu roke

Ves svet na dosegu roke

Med vožnjo lahko funkcije naprave ConnectedRide Navigator enostavno in varno upravljate z uporabo multikontrolerja. Na primer, če želite uporabljati svoj pametni telefon in opravljati klice ali poslušati glasbo prek aplikacije za pretakanje, preprosto uporabite levi palec in se premikate po intuitivnem uporabniškem vmesniku. Glasnost vseh drugih končnih naprav, povezanih prek tehnologije Bluetooth, je prav tako mogoče prilagoditi.

+ Izvedi več

Vaše cilje dosezite točno tako, kot želite

Enostavno načrtujte svoje najljubše poti. Prek oblaka ConnectedRide bodo te samodejno sinhronizirane med aplikacijo Connected in navigatorjem. Tako imate na vsaki napravi vedno na voljo posodobljeno stanje. Zunanje načrtovane poti lahko uvozite in izbirate izmed treh možnosti usmerjanja: Zahtevni cilji s točkami na poti, katere morate prevoziti ali aktivno preskočiti. Mehki cilji z opornimi točkami, po katerih se lahko orientirate. Ali skoraj na meter natančna pot s številnimi opornimi točkami, npr. za vožnjo po terenu. Lahko si prikažete tudi več poti istočasno, da ohranite spontanost. Na vašo naslednjo dogodivščino se podajte v celoti pripravljeni.

+ Izvedi več

Tehnične podrobnosti

Oprema
  • Zaslon: 5,5" TFT-zaslon z 800 niti
  • Zmogljivost akumulatorske baterije: 3.000 mAh, hitro polnjenje z USB C do 2,4 V
  • Razred zaščite: IP69 certificirano
  • Kartica SIM: MicroSIM; združljivo do 4G/LTE
  • Priključki: za vse zunanje končne naprave, običajne antene GPS, antene WiFi
Združljivost
  • Možnost polnjenja in prenos podatkov: Priključek USB-C in kabel
  • Povratna združljivost: Skoraj vsi modeli BMW Motorrad od modelnega leta 2014 z multikontrolerjem in dodatno opremo predpriprave opreme za navigacijsko napravo lahko uporabljajo ConnectedRide Navigator in ga upravljajo preko multikontrolerja. Modeli Tourer R 1200 RT, R 1250 RT, K 1600 GT, K 1600 GTL, K 1600 B in K 1600 Grand America so izključeni.
Posodobitve

Nove funkcije s posodobitvijo 2:

  • Takoj lahko z navigatorjem ConnectedRide načrtujete še bolj podrobne poti. To velja tako za načrtovanje poti v aplikaciji BMW Connected, kot tudi za uvoz poti iz številnih znanih spletnih načrtovalnih orodij.
  • Poleg tega smo dodatno optimizirali stabilnost in upravljanje navigatorja ConnectedRide, npr. glede predvajanja glasbe.

Navodila

Kratka navodila za ConnectedRide Navigator
PDF   |   408.03 KB
To je besedilo o omejitvi odgovornosti za prenos datoteke gpx.

Vaša najhitrejša pot do naprave ConnectedRide Navigator

Preprosto dodajte ConnectedRide Navigator na svoj seznam zahtev in ga udobno prevzemite pri pooblaščenem partnerju BMW Motorrad v vaši bližini.

Naroči zdaj

Še imate vprašanja glede naprave BMW Motorrad ConnectedRide Navigator? V tem primeru poglejte na naš portal s pogosto zastavljenimi vprašanji in odgovori.

Več o povezani vožnji

spinner