M RR

Rojen na dirkalni stezi

Čista moč in nenehna volja, pridobiti še eno milisekundo: gene motošporta, ki jih v sebi nosi motorno kolo M RR, občutiš v vsakem krogu. Kajti M RR je razvit in izdelan kot osnova za dirkalni šport. To dirkalno tehnologijo in sorodstvo z motornimi kolesi iz sveta WorldSBK-Bike je mogoče prepoznati v vsaki podrobnosti. Ne glede na to, ali na cesti ali na dirkalni stezi - motorno kolo M RR že s svojo osnovno opremo nudi popoln celotni paket. 

S paketom M Competition

Oko za posebnosti

Z motornim kolesom M RR boš podkrepil svojo voljo za doseganje vrhunskih rezultatov in svojo ljubezen do dirkalnega športa. Izbrani rezkani deli in deli iz karbona M še dodatno poudarijo športni videz, ki se mu ni mogoče upreti. Zaradi posebne teksture in obdelave delov je ta brezkompromisna učinkovitost tako rekoč dosegljiva. In pokažejo nam: najlepše pri najhitrejšem času je lov za njim. 

Rezkani deli M

Rezkani deli M s kakovostnimi komponentami in ekskluzivno znamko M poudarjajo športni značaj motorja. Rezkani deli iz eloksiranega aluminija, pod njimi zložljiva ročica za sklopko in ročno zavoro, ščitnik za zavorno ročico M, nožni opori za voznika M in ščitniki za motor M ustvarijo maksimalno valenco.

Deli  iz karbona M

Deli iz karbona M poudarjajo športni vidik in prispevajo h kakovostnemu izgledu motornega kolesa.

Nihajne vilice iz eloksiranega aluminija, srebrna

Nihajne vilice iz srebrnega eloksiranega aluminija so 220 g lažja od serijskih nihajnih vilic in poskrbijo za plemenit izgled.

Veriga M Endurance

Več moči na zadnjem kolesu: Veriga M Endurance z valji s premazom DLC se odlikuje z majhnim trenjem in manj potrebnega vzdrževanja.

Paket za sopotnika in pokrivalo za sopotnikov sedež

Dvojni užitek pri vožnji za vse, ki z vetrom v laseh radi uživajo v dvoje. Paket za sopotnika BMW Motorrad s klopjo za sopotnika in ustreznimi nožnimi oporami za sopotnika omogoča dirkalni občutek za dva.

Prav tako razpoložljivo, lepo oblikovano pokrivalo za sopotnikov sedež iz UV-obstojne plastike, odporne proti udarcem, poskrbi za športni videz, ko se podaste sami na cesto.

Sprostitvena koda merilnika hitrosti M Laptrigger

Merilnik hitrosti M Laptrigger za dirkalno stezo omogoča samodejno merjenje časov kroga preko zaslona.

Za ambiciozne dirkače

Tako osebno kot tvoj osebni rekord za krog

Part for part, one part closer to the racetrack. Your will to win manifests in every last detail. Put together your very own M RR according to your own tastes, riding style, and needs with the M Performance parts and other accessories. Because you know best what you need and where your challenges are.

Visok in nizek sedež M

Visok oz. nizek sedež M, zasnovan za dirkalno stezo, zagotavlja boljši oprijem in več opore za športno vožnjo.

Nastavek za dolivanje olja M

Nastavek za dolivanje olja iz črno eloksiranega aluminija z belim lasersko vgraviranim logotipom M videzu poda športni poudarek. Pokrovček ima izvrtine, ki ščitijo pred odvijanjem na dirkalni stezi.

Zatemnjeno vetrobransko steklo

Zatemnjeno vetrobransko steklo poudari športni videz motornega kolesa. Premaz z zaščito proti praskam poskrbi za dolgotrajno vidljivost.

Daljinski upravljalnik M za zavoro

Daljinski upravljalnik M je bil razvit za dirkalno stezo in omogoča enostavno daljinsko upravljanje točke zavornega tlaka med vožnjo.

Kolenske blazinice za rezervoar

Samolepilne kolenske blazinice za rezervoar izboljšajo stabilnost voznika na motornem kolesu in ščitijo stranske površine rezervoarja pred obrabo.

Za dirkalno stezo

Krog za krogom

Zate šteje samo en čas: najboljši čas. Tukaj ne poznaš kompromisov. Od sebe in svojega motorja zahtevaš vse. M RR je bil razvit natančno za to. Že s samo nekaj posegi je pripravljen za čisti užitek na dirkalni stezi.

Upoštevaj, da nekateri deli niso odobreni za uporabo na javnih cestah in jih je dovoljeno uporabljati samo na dirkalni stezi.

M Datalogger vklj. GPS Laptrigger*

M Datenlogger zahvaljujoč vnaprej določeni štartni/ciljni črti omogoča samodejno beleženje časa krogov na več kot 300 dirkalnih stezah na svetu. Dodatno se beleži še 80 voznih parametrov, ki se shranijo na USB-pomnilnik. Tako lahko osebni najboljši čas analizirate zavoj za zavojem in ga optimizirate.

*Race Only. Samo za uporabo na dirkalni stezi. Ni odobreno za uporabo v javnem prometu.

Komplet pokrovov M*

Kdor pripravi svoje motorno kolo na dirkalno stezo, ne potrebuje niti ogledal niti nosilca za registrsko tablico. S kakovostnimi pokrovi iz kompleta pokrovov M proizvajalca BMW Motorrad je mogoče ustrezno zapreti odprtine v karoseriji, ki nastanejo pri demontaži. Sprednja obloga pa bo spet optimalno utrjena.

*Race Only. Samo za uporabo na dirkalni stezi. Ni odobreno za uporabo v javnem prometu.

Zaščitna mrežica za hladilnik

Zaščitna mrežica za hladilnik BMW Motorrad ščiti hladilnik na dirkalni stezi pred obrabo zaradi pnevmatik in poškodbami zaradi udarcem kamnov.

Grelnik za pnevmatike M

Grelniki za pnevmatike M na popolno temperaturo segrejejo tako športne pnevmatike, odobrene za vožnjo po javnih cestah, kot tudi gladke pnevmatike brez profila. Tako se ne podaljša samo življenjska doba pnevmatike, ampak tudi oprijemljivost in hitrost. Za maksimalno veselje od prvega metra.

Za delovanje grelnikov za pnevmatike M dodatno potrebujete montažna stojala in nastavke za montažna stojala.

Za profesionalne dirkače

Steza tvojega življenja

Čisti dirkalni šport: Če ti dirkalna steza diktira ritem tvojega življenja, potem si z dirkalnimi deli M Performance neposredno na prehitevalnem pasu. Dodatne dele, ki izboljšajo zmogljivost motorja, dobiš pri ekipi za dirkalno podporo za motošport BMW Motorrad. Tako se bo vaš M RR spremenil v tekmovalni motor brez prometnega dovoljenja.

Motor KIT*

Motorje KIT se v tovarni v Berlinu z identičnimi deli istih strokovnjakov sestavljajo tako natančno kot vse tovarniške motorje za WorldSBK in FIM EWC. Zagotavljajo maksimalno moč za uspeh. Na voljo pa so v različnih stopnjah dodelave glede na vsakokratne predpise in zahteve.

*Race Only. Samo za uporabo na dirkalni stezi. Ni odobreno za uporabo v javnem prometu.

Elektronika KIT*

Z zmogljivostnimi paketi elektronike je mogoče premagati vse izzive na dirkalni stezi. Obsežen sistem Plug-and-Play omogoča individualne možnosti nastavitve za nadzor zdrsavanja, "Wheelie", motorno zavoro in še veliko več. Poleg tega zagotavlja tudi varnost s prikazi alarmov in diagnostičnih možnosti. Nadaljnja prednost: Takoj, ko se na vrhunskih področjih uporabe dosežejo napredki, zahvaljujoč močne podporne mreže ti napredki hitro najdejo pot v različico kupca.

*Race Only. Samo za uporabo na dirkalni stezi. Ni odobreno za uporabo v javnem prometu.

Kjer se steza za bokse začne, odločaš sam

Preproga za motorno kolo

Preproga za motorno kolo

Ekskluzivno mesto za lasten motor: preproga za motorno kolo ne prepriča zgolj s privlačnim dizajnom, ampak tudi zanesljivo ščiti tla pred umazanijo, kot so madeži olja in bencina. Nadaljnja prednost je protizdrsna in protipožarna sestava materiala. Praktična podloga je z 250 x 105 cm tudi zelo velika.

+ Izvedi več

Montažno stojalo Sport z nastavki za montažno stojalo M

Montažno stojalo Sport z nastavki za montažno stojalo M

S montažnimi stojali Sport je mogoče motorno kolo hitro in varno podpreti na sprednjem in zadnjem kolesu.

Zaradi rezkanega in dvojno eloksiranega verižnega napenjalnika M z nastavki za montažno stojalo iz aluminija je motorno kolo pri tem videti posebej športno.

+ Izvedi več

Oblikuj svoje motorno kolo M RR

Ne glede na to, ali za dirkalno stezo ali cesto. Iz svojega motornega kolesa M RR si ustvari svoj individualni M RR.

Konfiguriraj zdaj
spinner