Expedition Leader

Eden ali več Expedition Leader na R 1300 GS skupaj vadijo manever vožnje

BMW Expedition Leader so usposobljeni, da vas varno spremljajo skozi vaše osebne dogodivščine.

Vsi skupaj ste že uspešno opravili izobraževanja za cestnega vodiča in terenskega inštruktorja ter ste pridobili sposobnosti za naslednjo raven. Vi ste tisti, ki skupino voznikov združite v ekipo. Med potovanjem z Expedition Leader s certifikatom BMW Motorrad ste varno, športno in zagotovljeno navdušeno na poti, saj razumete teren, tehnologijo in: Samega sebe.

Vaš model BMW R 1300 GS

Ni naključje, da se izobraževanje za Expedition Leader izvaja na BMW R 1300 GS. Noben drug motor ne pridobiva toliko iz svojih voznikov in mu obenem uspeva tako razširjati območja udobja voznika. Raznolike ergonomske možnosti ga delajo zanimivega za najrazličnejše vrste voznikov in omogočajo sposobnost vztrajnosti. S 237 kg prazne teže je enostaven za upravljanje in navdušuje s pametno opremo z novo enostavnostjo glede občutka vožnje. Tudi s prtljago ste vedno na poti z osredotočenostjo na cilj, ne glede na ravnine, vzpone ali pri zaviranju.

+ Izvedi več

Expedition Leaders iz vsega sveta

Certificirani inštruktorji iz vsega sveta so prispeli, da bi se podali na dogodivščino Expedition Leader. Udeleženci iz Avstralije, Tajvana, Mehike in Evrope so tako raznoliki, podobno kot je izobraževanje za Expedition Leader. 8 držav, 7 moških in ena ženska: Skupni imenovalec? Vsi skupaj aktivno delajo kot vodiči in inštruktorji v svojih državah. V tesnem sodelovanju BMW Motorrad skupaj z vami in certificiranimi partnerji BMW Motorrad nudimo motoristična potovanja, ki jih lahko rezervirate, da uresničite dogodivščine vašega življenja.

+ Izvedi več

Izzivi sprejeti

Izzivi sprejeti

Expedition Leader imajo fizične, duševne in tehnične sposobnosti, ki jih potrebujejo, da pridobijo polni potencial iz vsakega posameznega voznika. Med izobraževanjem se pod najtežjimi pogoji naučite obvladovati vse situacije, ki se lahko pojavijo med terenskimi ekspedicijami izven civilizacije. Od telesnih naporov prek neviht vse do nesreč ali spontanih popravil - Expedition Leader so pripravljeni na vse situacije.

+ Izvedi več

Moč in vzdržljivost

Moč in vzdržljivost

Izven civilizacije ni nobenih postajališč ali slaščičarn. Kdor je tukaj na večdnevnih izletih, potrebuje vzdržljivost ob popolni koncentraciji ter pravo mešanico moči in tehničnega znanja. Večdnevni izleti skozi globok pesek, prod in blato so del izobraževanja. Na ta način pripravljamo Expedition Leader na skupne izlete in vam nudijo sposobnosti, ki vas bodo navdušile.

+ Izvedi več

Ohranite hladno glavo

Ohranite hladno glavo

Nevarnost nesreče izven civilizacije? Upad motivacije? Blokirane poti? Med dejansko dogodivščino obstaja več možnosti testiranja meja sposobnosti duševnih obremenitev. Expedition Leader so posebej usposobljeni za te dogodke in ves čas vedo, kaj je treba storiti.

+ Izvedi več

Popravila pod pritiskom

Popravila pod pritiskom

Modeli BMW GS so znani po svoji zanesljivosti. Če v nasprotju s pričakovanji vseeno pride do tehnične okvare na zahtevnem terenu, so Expedition Leader popolnoma pripravljeni na to. Expedition Leader so med izobraževanjem usposobljeni za terenske mehanike. Z minimalnimi orodji lahko sredi divjine izvedejo potrebna popravila na BMW R 1300 GS. Ravno na težkih podlagah, ki so zahtevne za stroj in voznika, se morate kot ekipa odzvati na tehnične težave. 

+ Izvedi več

VARNO NA DOGODIVŠČINE

Vaša dogodivščina v varnih rokah

Naši Expedition Leader so profesionalno izobraženi. Prestali so različne vrste telesnih, duševnih in tehničnih izzivov. Usposobljeni so za preprečevanje resnih primerov. In ko vse ne poteka tekoče, točno vedo, kako vam lahko pomagajo. Z njimi ste med vašo celotno dogodivščino v varnih rokah. Ne glede na to, katero dogodivščino rezervirate prek BMW Motorrad ali našega ponudnika potovanj: V vsakem trenutku ste lahko popolnoma osredotočeni na dogodivščino, vaši Expedition Leader poskrbijo za vse drugo.

+ Izvedi več

PA ZAČNIMO

spinner