Na slikah je lahko dodatna oprema in dodatki, ki so na voljo za doplačilo. Nezavezujoča priporočena cena proizvajalca, vklj. z 22% DDV, brez stroškov priprave in transporta. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v vsebini.

Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • fiksna obrestna mera na dan 01. 10. 2023 znaša 5,10%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja. Z veseljem smo vam na voljo za vse dodatne informacije, ki bi vam olajšale oceno naše ponudbe.

BMW M 1000 R

Življenje na prehitevalnem pasu

Dosezite svoje meje z M 1000 R. Na kratko M R. Superbike sreča dinamični Roadster. Njegovi geni so iz športnega oddeleka M in dirkališča. Brutalnih 210 KM in največja hitrost 280 km/h. Imejte vedno vse pod nadzorom – na podeželski cesti ali na dirkališču. Veliko odpušča, a nikoli ne miruje. Barve M poudarjajo to, kar ne sme biti spregledano, zvok motorja kliče: „Zaženite motor!“ #NeverStopChallenging

Ščepec norosti

Zmogljiva zavora M
Zavora M modela M 1000 R
Markantno ogledalo za krmilo
Ogledala za krmilo modela M 1000 R
Ekskluzivni tekmovalni paket M Competition
Tekmovalni paket M Competition mdoela M 1000 R
Markantni sprednji del s krilci M
Krilca modela M 1000 R
Kratek okvir za registrsko tablico
Kratek okvir za registrsko tablico modela M 1000 R
Ekskluzivna animacija zagona M in vozni načini Race
Animacija ob zagonu modela M 1000 R
Zmogljivi štirivaljni motor modela M R
Motor modela M 1000 R
Lahka karbonska platišča M s trakom
Karbonska platišča M modela M 1000 R

Popolnost M: stranska aerodinamična krilca

Popolnost M: stranska aerodinamična krilca

Popolnost se skriva v podrobnostih. Da se preveč drzni ne bi povzpeli previsoko, je M 1000 R opremljen s posebnim aerodinamičnim dodatkom - stranskimi krilci, ki pri hitrosti 220 km/h povečajo obremenitev sprednjega kolesa za 11 kg in poskrbijo za povečano stabilnost v vožnji, kasnejše zaviranje in hitrejše pospeševanje iz ovinkov.

+ Izvedi več

Izkušnja M: elektronika

Izkušnja M: elektronika

Čista izkušnja modela M: 6,5-palčni zaslon TFT vas z animacijo ob zagonu M pozdravi v ekskluzivnem krogu visoko zmogljivih voznikov. Ena od štirih različic zaslona se zaradi spominske funkcije samodejno prikaže po zagonu. Optimizacija modela M za dirkalno stezo: Z novim utripanjem ob prestavljanju utripa celoten merilnik vrtljajev, ko je dosežena nastavljena hitrost.

+ Izvedi več
154
kW (210 KM) pri 13.750 vrt./min
280
km/h največja hitrost
199
kg DIN brez obremenitve (vozilo pripravljeno za vožnjo, z napolnjenim rezervoarjem)
7,2
Sekunde pri pospeševanju iz 0 na 200 km/h
Vodno/z oljem hlajen štirivaljni vrstni motor z BMW ShiftCam

Dominanca M: motor

Motor super motornega kolesa je izpopolnjen za model Hyper Roadster: Štirivaljni motor iz modela RR s tehnologijo BMW ShiftCam vas iz 0 na 100 km/h katapultira v 3,2 sekundah. Z največjim številom vrtljajev 14.600 vrt./min je model M R zagotovo naš najmočnejši Roadster. Pri hitrosti nad 10.000 vrt./min občutite več navora in pospeševanja. V prenosu moči je model M R stopnjo višje v primerjavi z modelom RR: S 47 namesto 46 zobi v sekundarnem prestavnem razmerju in krajši prenos v 4., 5. in 6 prestavo. Prestava – za v zmogljivost usmerjeno vožnjo po podeželski cesti. Asistent za prestavljanje Pro pri tem omogoča hitro prestavljanje v višjo in nižjoprestavo. Zgoščen zvok iz končnega glušnika iz titana to poudarja impresivno.

+ Izvedi več

Občutek vožnje M: podvozje

Občutek vožnje M: podvozje

Jasne povratne informacije in dih jemajoča natančnost cilja: podvozje s serijskim sistemom DDC ter popolnoma nastavljivi vzmetni elementi, nastavljivi blažilniki krmila in rezkano vpetje krmila. Za model M R smo ga predelali z RR na zahteve dinamičnega Roadsterja. Nova ergonomija in novo krmilo poskrbita za položaj sedenja, osredotočen na sprednje kolo.

+ Izvedi več

Inteligenca M: asistenti

Inteligenca M: asistenti

Namesto dopinga: Vrhunska zmogljivost po zaslugi vrhunskih asistentov. Tri karakteristike računalnika motorja, povezane z načini vožnje Rain, Road, Dynamic, Race in Race Pro, zagotavljajo optimalen odzivni čas. Glede na način vožnje sistem DTC zagotavlja najvišjo stopnjo varnosti in maksimalno vozno dinamiko. Asistent za drsenje zavore pa vas podpira pri zdrsih med zaviranjem v ovinkih.

+ Izvedi več

Upornik med Hyper Roadsterji

Rojen v kraju M

Belo ali črno: Tukaj ni sivih con. Vendar ne glede na to, ali se odločiš za model M R ali M R s tekmovalnim paketom M Competition, vedno izbereš pravi model M – v ekskluzivnih barvah z asimetričnimi barvnimi odtenki na sprednjem delu.

Univerzalna barva Lightwhite/M Motorsport

Svetlo modra, temno modra, rdeča: tukaj visokokontrastno uporabljene na univerzalni barvi Lightwhite. Klasično, a napredno. Lahko, a vseeno agresivno. Kovana aluminijasta platišča zaokrožajo ekstrovertiran nastop.

Kovinska barva Blackstorm/M Motorsport

Model M R s tekmovalnim paketom M Competition predstavlja moč in dinamiko. Barve moči: Kovinska barva Blackstorm v kombinaciji z barvami M. Za surov videz so na voljo številne vsebine paketov.

3 leta brezskrbnosti

Ride on & on & on. Mi vam podarimo še dodatno leto. 

Ob nakupu motornega kolesa poleg zakonsko določene garancije takoj prejmete še dodatno leto brezskrbnosti. 

Več o tem

Izjava M: dizajn

Izjava M: dizajn

Dominantni sprednji del, agresiven zadnji del: Model M R je v najboljši formi. Vsedete se na sedež modela M v popolni višini in ga primite za razširjeno cevasto krmilo z lasersko vgraviranim napisom »BMW M 1000 R«. Vaš pogled pade na ogledala in krmilo. Zvok je vklopljen, luč sveti: Logotip M se prikaže v LED-žarometu. Veste: Cesta je tvoja.

+ Izvedi več

Kakovosten tekmovalni paket M Competition

Kakovosten tekmovalni paket M Competition

Več ne gre. Ekskluzivni karbonski deli M, kot so zadnji blatnik in zaščita verige, prednji blatnik, obloge rezervoarja, pokrov Airbox s trakovi, spojler, pokrov pastorka, aktivacijska koda za M GSP Laptrigger, paket M Sozius in rezkana nožna opora M za voznika: Tega motornega kolesa ni mogoče prekositi. In ne zaustaviti: s karbonskimi platišči M z zmanjšanjem teže za 1,6 kg.

+ Izvedi več

Individualnost M: Dodatni pribor

Več dirkališča, več varnosti, več dizajna – več vas. Za vaše motorno kolo M R je poleg tekmovalnega paketa M Competition na voljo tudi številna dodatna oprema, kot so sedež za sopotnika M, športni vetrobran ter deli M Performance Parts, kot sta protektor motorja M in 6-kratno nastavljiv sklop nožnih opor M.

Na individualizacijo

Zmogljivost pred očmi

spinner