Električen
2023 CE 04

od 12.900 €
od 161 € mesečno s financiranjem 3asy Ride

Na slikah je lahko dodatna oprema in dodatki, ki so na voljo za doplačilo. Nezavezujoča priporočena cena proizvajalca, vklj. z 22% DDV, brez stroškov priprave in transporta. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v vsebini.

Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • fiksna obrestna mera na dan 01. 10. 2023 znaša 5,10%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja. Z veseljem smo vam na voljo za vse dodatne informacije, ki bi vam olajšale oceno naše ponudbe.

BMW CE 04

The silent revolution

So mesta in regije svetovnih metropol vaše območje gibanja? Točno tam, kjer je vsak projekt prvi korak k naslednji novi ideji. Tudi vi nikoli ne mirujete? Poznamo to vznemirljivo dinamiko. Iz nje že več kot 10 let razvijamo rešitve in koncepte za mestno elektromobilnost, kar danes pomeni veliko več kot vožnjo od točke A do točke B. Iz tega dolgoletnega vodstva na področju inovacij začenja motorno kolo BMW CE 04 novo obdobje oblikovanja in se z inteligentnimi rešitvami povezljivosti nevpadljivo integrira v vaše vsakdanje življenje. Preprosto #PluggedToLife. 

Oblikovanje za novo dobo

Povezano oblikovanje

Oba barvna koncepta se natančno ujemata s sodobno in prepoznavno zasnovo BMW CE 04. Poudarjata pionirsko obliko in zastavljata markantne poudarke.

Avantgarde

Izrazito in samozavestno: BMW CE 04 Avantgarde v imperialno modri kovinski barvi Magellan.

Univerzalna barva Lightwhite

Svetlo bela barva dinamično in odkrito odraža utripajočo metropolo kot prostor za sodobno interpretacijo.

Pred svojim časom in vendar brezčasen

Zasnova BMW CE 04 temelji na ploskem shranjevalniku energije v podvozju in kompaktnem pogonu. Ustvarjalna svoboda in rešitve tukaj vodijo do nove estetike. Primer tega je prtljažnik s stranskim preklopom ali lebdeč sedež. Dodatna prednost je nizko težišče: za igrivo vodljivost, presenetljivo dinamiko in brezčasen užitek v vožnji. Tako so tudi pri oblikovanju inovacije neopazno povezane. Prostorne, tihe in minimalistične površine zaznamujejo celotno obliko. Sprednji del tako vključuje razburljive prekinitve, medtem ko zadnji del, kot je značilno za motocikle, razkriva dele tehnike.

+ Izvedi več

Bodite obveščeni

Vedno z vami, vedno na voljo: Vse novice o BMW CE 04 neposredno na vaš e-naslov.

Naročite se na novice

Napolnjen z energijo, učinkovit in brez emisij

31
kW (42 hp) največja moč
2,6
sekunde od 0 do 50 km/h
130
km dosega WMTC
65
minut polnjenja od 0 do 80 % z izbirnim hitrim polnilnikom pri najvišjem polnilnem toku
Tekočinsko hlajen sinhronski motor

V prihodnosti bomo kavo za vogalom preračunali v kilometre.

 “

Florian Römhild

Vodja projekta BMW CE 04

Polni se tam, kjer ste vi

Polni se tam, kjer ste vi

To je udobje: ko polni energije začnete dan, vas vaš BMW CE 04 že čaka z napolnjeno pogonsko baterijo. Polnite ga lahko preprosto prek 220-voltne gospodinjske vtičnice ali z vtičnico BMW Wallbox. In z dodatnim hitrim polnilnikom boste pri vsakem polnjenju pridobili še nekaj več – in sicer več časa: BMW CE 04 lahko z 0 % napolnite na 80 % v manj kot 65 minutah z vtičnico BMW Wallbox ali na cesti z največjim polnilnim tokom.

+ Izvedi več

BMW CE 04 lahko vozite že z vozniškim izpitom A1

Če imate vozniško dovoljenje razreda A1, lahko doživite užitek v vožnji BMW CE 04 samo v različici z zmanjšano nazivno močjo 15 kW (11 KM). Vse informacije so na voljo pri naših partnerjih BMW Motorrad.

Poišči trgovca

Poudarki za novo urbano estetiko

Kompleti elegantnih okrasnih nalepk
Stranski pogled na BMW CE 04 z oranžnimi trakovi.
Velik barvni zaslon TFT
Barvni zaslon TFT z animacijo BMW Motorrad ob zagonu.
Električni pogon
Pogonska enota BMW CE 04.
Praktični predal za shranjevanje
Odprt stranski predal BMW CE 04.
Kultna svetlobna zasnova
Sprednji del BMW CE 04 s poudarkom na LED-žarometih.
Markantno ozko kolo
Ozko kolo BMW CE 04 z nalepko.
Vgrajeno stransko stojalo
Vgrajeno stransko stojalo BMW CE 04.
Udoben sedež Pro
Lebdeč sedež v črno-oranžni barvi.

Mobilni in vedno povezani

Mobilni in vedno povezani

Ničesar ne spreglejte ali zamudite, ampak v vsem uživajte. Zahvaljujoč tehnologiji BMW Motorrad Connectivity in aplikaciji BMW Motorrad Connected, BMW CE 04 neopazno ustvarja nove povezave. 10,25-palčni zaslon TFT z možnostjo razdeljenega zaslona je vmesnik med digitalnim in analognim svetom. Podatki o zmogljivosti, doseg, čas polnjenja ali priljubljeni seznam predvajanja, naslednji cilj ali telefonski klic: popolnoma združeni mobilnost in komunikacija. Tako kot v vsakdanjem življenju. Pametni telefon je preprosto shranjen v pred vodo zaščitenem in prezračenem predalu, kjer se s priključkom USB-C mimogrede tudi polni.

+ Izvedi več

Revolucija in evolucija

Revolucija in evolucija

Pri udobju in varnosti se z BMW CE 04 zanašate na preizkušeno tehnologijo BMW Motorrad. Serijska oprema vključuje ABS in ASC, DTC, ABS Pro ter pametni pomočnik za klic v sili ECALL pa so na voljo kot dodatna oprema. Dodatno so na voljo tudi izvedbe sedežev z vgrajenim naslonom in ogrevanjem sedeža ter električnim sistemom za vzvratno vožnjo, ki zagotavljajo udobje v velikem mestu. S funkcijo Keyless Ride pa boste začeli brezhibno integracijo BMW CE 04 v svoje mobilno življenje – v pravem pomenu besede: Sedite in se odpeljite, medtem ko ključ ostane v žepu. 

+ Izvedi več

3 leta brezskrbnosti in storitev

Ride on & on & on. Mi vam podarimo še dodatno leto. 

Ob nakupu motornega kolesa poleg zakonsko določene garancije takoj prejmete še dodatno leto brezskrbnosti. Tudi sicer boste lahko predvsem vozili. Priporočen prvi servisni interval za BMW CE 04 je celih 24 mesecev ali 10.000 km.

Izvedite več

Jakna Tokyo Connect GORE-TEX

Namenska, neprilagojena ali visoka moda: parka je bila vedno raznolika. In naša parka Urban vse to še presega. S sproščenim prileganjem in prilagodljivimi ščitniki je popolnoma primerna za vsakodnevno uporabo. Vendar ne popolnoma vsakodnevna: saj je vaša povezava z BMW Motorrad Connected. Zato lahko svoje najljubše funkcije priročno upravljate z upravljanjem na dotik na rokavu.  Poleg tega napaja tudi pametni telefon ali dodatno baterijo Powerbank. Svetlobni vložki pa zagotovijo, da boste ponoči ali v slabem vremenu bolje vidni.

+ Izvedi več
Na Jakno Tokyo Connect GORE-TEX external-link-arrow-slim

Še bližje

Pomembne so vaše ideje

Pomembne so vaše ideje

Več prostora za shranjevanje, več udobja, več videza? Ne glede na to, kam se s skuterjem namenite: S široko paleto dodatne opreme in originalnih dodatkov BMW Motorrad vam nudimo 

številne priložnosti za individualizacijo. Svoje nakupe lahko varno shranite v kovček Vario Topcase ali v stranske torbe iz kolekcije Urban Collection. Hladno, a sončno? Z ogrevanimi ročaji in gretjem sedeža v paketu Komfort je vožnja res zabavna. Z izbirnimi kompleti nalepk pa lahko še dodatno poudarite oblikovne značilnosti. 

+ Izvedi več

Več o povezljivosti #PluggedToLife

spinner