Električen
2024 CE 02

od 8.700 €
od 108 € mesečno s financiranjem 3asy Ride

Na slikah je lahko dodatna oprema in dodatki, ki so na voljo za doplačilo. Nezavezujoča priporočena cena proizvajalca, vklj. z 22% DDV, brez stroškov priprave in transporta. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v vsebini.

Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • fiksna obrestna mera na dan 01. 10. 2023 znaša 5,10%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja. Z veseljem smo vam na voljo za vse dodatne informacije, ki bi vam olajšale oceno naše ponudbe.

BMW CE 02

Premikajte se na svoj način

Čas je, da vstanete! Nov dan čaka, da ga oblikujete. Vendar bo danes nekoliko drugače. Ne boste samo vstali, da bi opravili svoje zadeve. Vstali boste, da premaknete nekaj velikega. Kaj boste storili za to? Sedli boste na novo transportno sredstvo, ki vas bo katapultiralo v novo resničnost. V samo nekaj sekundah. Povsem električno. Skozi majhne ulice in globoke cestne linije. Skozi vaše mesto, ki ga imate tako radi. Začutili boste: Ste #PluggedToLife, medtem ko na CE 02 spreminjate mobilnost – ne – svet. In pri tem ste videti neverjetno dobro.

Čas je za premik

Skočite gor

CE 02 je skoraj za vse ljudi enostaven za vožnjo. Podobno kot pri 50-ccm mopedu lahko tudi tukaj že z vozniškim izpitom AM vozite od 15. leta naprej. Vozite lahko tudi z vozniškim izpitom za osebno vozilo ali vozniškim izpitom A1.

Vstopite na igrišče

CE 02 presega običajne okvire. Igrivi elementi ga delajo za pravo pašo za oči – tako je videti veselje ob vožnji. Optično glasen in obenem električno tih. Revolucionaren. Ikoničen. Zavedanje glede okolja je lahko stilsko.

Raziščite mesto

Električni skiro? E-moped? E-skuter? Ne! eParkourer je ikona nove scene Urban Mobility. Podobno kot oseba, ki se ukvarja s parkourjem, se premika skozi mesto. Hitro, okretno, kreativno. In vas prevzame kot vihar.

Nezamenljiv eParkourer

„ 

Ustvarite dan. Raziščite mesto.

 “

Zasnova nove generacije

Neprestane ideje

Vi oblikujete dan, vaš eParkourer oblikuje okolje. Kamorkoli pridete, boste opaženi. Progresiven slog prikazuje: Ste že pred preskokom na naslednjo veliko stvar. Čas je za premik naprej.

Univerzalni črni lak Cosmic

Črno, drzno – Vaša izjava. Serija CE 02 z lakiranjem v univerzalnem črnem laku Cosmic ter sedežem v enobarvni črni barvi. Granitno-siva kovinska barva predstavlja izjemne kontraste, zasnova traku pa osvežuje.

Univerzalni črni lak Cosmic 2

Opremljen s paketom Highline je CE 02 še bolj ekstroverten: z ekskluzivnim lakiranjem v univerzalnem črnem laku Cosmic, 2, 3-barvnim sedežem in 22 trakovi vklj. s kompletom trakov za platišča. Zlate vilice dodajajo še dodaten poudarek.

Kos ulične umetnosti

Dolg, globok sedež navidezno lebdi nad ikoničnimi ploščnimi platišči. Ta markanten obris je mogoče enostavno znova prepoznati. Kdor si želi ekskluzivnosti, izbere izbirni paket Highline. Poleg ekspresivnega oblikovanja sem spada med drugim tudi visokointegriran nosilec za pametni telefon SP Connect. Dodaten tretji način vožnje pospešuje srčni utrip, ogrevani ročaji pa skrbijo za dodatno udobje med vožnjo v primeru vetra. Zunanja 1.500-W polnilna naprava za 11-kW različico vam hitreje znova omogoči vožnjo. In zaledna povezljivost olajšuje vaš vsakdan.

+ Izvedi več

Skočite gor in se odpeljite

Skočite gor in se odpeljite

Vse na CE 02 je izdelano za enostavno vodljivost in maksimalen užitek med vožnjo. S Keyless Ride enostavno skočite gor – in se odpeljete. Zahvaljujoč nizki teži do 120 kg imate vedno vse enostavno pod nadzorom. Z jermenskim pogonom, ki skoraj ne potrebuje vzdrževanja, ste učinkovito na poti. S številnimi poudarki glede tehnike, udobja in povezljivosti vam eParkourer nudi maksimalno podporo na vaši poti do naslednje lokacije.

+ Izvedi več

Izjemna oprema

Visokointegriran nosilec za pametni telefon s tehnologijo SP Connect
Visokointegriran zasnovan nosilec za pametni telefon vozila eParkourer CE 02 znamke BMW Motorrad
Popolnoma usklajeni načini vožnje
3 načini doživetja ob vožnji SURF, FLOW in FLASH vozila eParkourer CE 02 znamke BMW Motorrad
Stilski sedež Pro
Sedež Highline vozila eParkourer CE 02 znamke BMW Motorrad
Najnovejša tehnologija luči LED
Luč LED vozila eParkourer CE 02 znamke BMW Motorrad
Električna vzvratna prestava
Električna vzvratna prestava vozila eParkourer CE 02 znamke BMW Motorrad
Ikonična zadnja nihalka
Zadnja nihalka vozila eParkourer CE 02 znamke BMW Motorrad
Funkcije pametne povezljivosti
Upravljanje s krmilom pri vozilu eParkourer CE 02 znamke BMW Motorrad
3,5-palčni zaslon Micro TFT
TFT-zaslon vozila eParkourer CE 02 znamke BMW Motorrad
„ 

Ultimativno sredstvo za vožnjo nove generacije

 “

Čas je za zabavo

Prek tipk na krmilu izberete načine doživetja ob vožnji in določite svojo izkušnjo ob vožnji. SURF predstavlja maksimalen iztek in umirjeno vožnjo. FLOW izberete za optimalno zlitje s cestnim prometom. V paketu Highline je na voljo še tretji način: FLASH. Ime je program: S sunkovitim speljevanjem in maksimalno rekuperacijo pridobite ob vsakem speljevanju pri semaforju, dobite ultimativno navdušenje in ste vedno prvi na cilju.

+ Izvedi več

3 leta brezskrbnosti

Ride on & on & on. Mi vam podarimo še dodatno leto. 

Ob nakupu motornega kolesa poleg zakonsko določenega jamstva takoj prejmete še dodatno leto brezskrbnosti. 

Več o tem

Energija do pozno v noč

11
kW (15 PS) najvišja moč
95
km dosega po WMTC (najmanj)
3,0
sekund od 0 do 50 km/h
100
minut z 20 % na 80 % z napravo za hitro polnjenje (paket Highline ali dodatna oprema 11 kW) pri maksimalnem polnilnem toku
Zračno hlajeni sinhronski stroj

Čas mirovanja je čas polnjenja

Čas mirovanja je čas polnjenja

Točno veste, kdaj je čas za odklop in polnjenje energije. To je popoln čas, da napolnite tudi CE 02. Podobno kot svoj pametni telefon ga lahko znova napolnite prek gospodinjske vtičnice. 4-kW različico v 1 uri in 25 minutah napolnite z 20 % na 80 %. 11-kW različica z izbirno napravo za hitro polnjenje potrebuje 1 uro in 40 minut. Povsem napolnjena lahko 11-kW različica doseže do 90 km, 4-kW različica pa do 50 km – več kot dovolj za vse vaše podvige.

+ Izvedi več

Več stila. Več svobode. Več raznovrstnosti.

Več stila. Več svobode. Več raznovrstnosti.

eParkourer se prilagaja vašemu življenjskemu slogu. Si želite še več vpadljivosti, več stila? Ali si želite več svobode in se s popolno opremo odpeljati na morje? Ali se želite čim pogosteje voziti in potrebujete vremensko primerno in praktično izvedbo? Oglejte si naše predloge za posamezne prilagoditve za vaš CE 02.

+ Izvedi več

Ostanite povezani

Ne zamudite ničesar

Postanimo prijatelji prek e-pošte. Naročite se na novice o vozilu eParkourer in sledite njegovi divji vožnji skozi ulice velikega mesta.

Naročite se zdaj external-link-arrow-slim

Ostanite #PluggedToLife

spinner