Na slikah je lahko dodatna oprema in dodatki, ki so na voljo za doplačilo. Nezavezujoča priporočena cena proizvajalca, vklj. z 22% DDV, brez stroškov priprave in transporta. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v vsebini.

Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • fiksna obrestna mera na dan 01. 10. 2023 znaša 5,10%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja. Z veseljem smo vam na voljo za vse dodatne informacije, ki bi vam olajšale oceno naše ponudbe.

BMW R 12 nine T

Let the street be your stage
tbd

Nastop modela R 12 nineT. S tem vpadljivim Roadsterjem boste opremljeni stopili na sceno. Značaj: Ekstroverten. Zasnova: Impresivna. Med razvojem je bil pomemben vsak vijak. Z revolucionarnim konceptom okvirja je to motorno kolo v celoti pripravljeno na individualno predelavo. Povsem mirno lahko dodate še kaj – nekaj povsem vašega. Model R 12 nineT vas spodbuja, da na cesti podatke svojo lastno izjavo. Uživajte v #Soulfuel povsem na vaš način.

Kolaž slik elementov zasnove modela R 12 nineT znamke BMW Motorrad

Cesta je vaša

Master of style

Kamor koli boste prišli, bo model R 12 nineT takoj v središču pozornosti. Zlate obrnjene vilice, številni aluminijasti deli, oba okrogla instrumenta – vsaka podrobnost skrbi za nepozaben nastop.

Kovinska barva Blackstorm

Prednji blatnik, prekrivalo Airbox, sedež: Črna barva se razteza povsod in daje modelu R 12 nineT posebno impresivnost. Rezervoar v črni barvi z aluminijastimi vizualnimi elementi dodaja poseben poudarek.

Kovinska barva San Remo Green

Kovinska barva San Remo Green poudarja nostalgičen videz modela R 12 nineT in dodaja mondeni značaj. Elementi z aluminijastim videzom podajajo napete kontraste.

Option 719, aluminij

Popolnoma se postavite na sceno: Rezervoar in grba sta iz ščetkanega aluminija in prozorno lakirana. Rdeči okvir se sklada z rdečimi trakovi na maski Airbox. Aluminijasti rezkani deli Option 719 poudarjajo spektakularen nastop.

Ne sledi nobenim trendom. Določa jih.

Model R 12 nineT nima vzornikov, sam je stilska ikona. Na daleč takoj razpoznaven po pristnem videzu z nezamenljivo linijo Roadsterja. Od blizu prepoznate ikonične podrobnosti, kot so okrogli instrumenti, kromirana kolesa, aluminijasti rezervoar ali izrazita dvobarvna kolesa brez zračnic. Sedite in cesto spremenite v vaš oder. Vašo vožnjo dopolnjuje nezamenljiv zvok iz dvocevne izpušne naprave.

+ Izvedi več

Ostanite si zvesti, vendar nikoli pri miru. To motorno kolo kaže, kako je videti uspešna evolucija.

 “

Edgar Heinrich

Vodja oblikovalskega oddelka pri BMW Motorrad

Vpadljivi poudarki: Aluminijaste površine
Model R 12 nineT znamke BMW Motorrad fascinira s ščetkanimi aluminijastimi površinami
Plemenit videz črna kolesa z naperami
Izbirna črna kolesa z naperami dajejo modelu R 12 nineT znamke BMW Motorrad plemenit videz
Ikonični pogon: Motor Boxer
Ikonični motor Boxer modela R 12 nineT znamke BMW Motorrad
Daje ton: končni glušnik
Končni glušnik z dvema cevema modela R 12 nineT znamke BMW Motorrad
Sproščeno na poti s paketom Comfort
Izbirni paket Comfort z asistentom za prestavljanje Pro modela R 12 nineT znamke BMW Motorrad
Sodobna oprema: z zaslonom Digital Display
Izbirni zaslon Digital Display Modela R 12 nineT znamke BMW Motorrad
Privlači poglede: obrnjena vilica
Nastavljiva obrnjena vilica modela R nineT znamke BMW Motorrad
Pametna ztehnologija: ConnectedRide Control
ConnectedRide Control and smartphone holder on the R 12 nineT from BMW Motorrad

Delajte po svoje

Delajte po svoje

Serijsko: največji možni prostor za oblikovanje. Osnova, namenjena za individualno predelavo, s klasičnimi mrežnimi cevmi, plosko vzmetno nogo in povsem predelanimi perifernimi deli motorja predstavlja podlago za velike vizije. Modularni koncept je kot nalašč za individualiste, kot ste vi. Prenesite svoje ideje na cesto.

+ Izvedi več

Edinstven občutek med vožnjo v številkah

109
KM (80 kW)
220
kg brez obremenitve, vozilo pripravljeno za vožnjo, z napolnjenim rezervoarjem
16
litrov prostornine rezervoarja
795
mm višina sedeža serijsko
Zračno/oljno hlajen dvovaljni, štiritaktni motor Boxer

Boxer za vedno!

Veliko tega je bilo predelano, vendar Boxer ostaja – in nudi tisto, kar je vedno: kurja polt od 1 sekunde naprej. Njegov edinstveni pospešek navdušuje oboževalce že več desetletij. S tremi načini vožnje odmerjate vaše emocije glede na situacijo in razpoloženje. RAIN predstavlja zadržan odziv motorja na dodajanje plina in zgodnji vklop nadzora oprijema. ROAD je optimiran za vsak dan in za sproščene vožnje po podeželskih cestah. Z DYNAMIC izkoristite celoten potencial Boxerja in doživite največje veselje v vožnji. Dinamično uravnavanje potisnega momenta motorja v vsakem primeru skrbi za najvišjo stabilnost vožnje.

+ Izvedi več

Vsak začetek je preprost – različica A2 R 12

Model R 12 je na voljo tudi v različici z zmogljivostjo A2 s 35 kW (48 KM). Tako je stroj na vaši strani, če ste na poti z vozniškim dovoljenjem A2. Tako lahko že od samega začetka uživate v intuitivnem upravljanju modela R 12 nineT. Več informacij najdete tukaj.

Pripravljeni na Rock’n Roll na cesti

Prostor za vaše dogodivščine

Prostor za vaše dogodivščine

Istočasno na poti sproščeno in dinamično: Za to skrbijo tipična ergonomija Roadsterja in oprema, kot npr. ABS Pro in DTC. Klasična oblika rezervoarja in kompaktna razmerja privedejo do agilne drže na sedežu, predelan položaj krmila in nožne opore pa dopolnjuje dinamično vozno ergonomijo. Na deljenem sedežu boste uživali v dvoje, z izbirno enosedno različico boste tudi sami udobno na poti.

+ Izvedi več

Udobje brez kompromisov

Udobje brez kompromisov

Visoka pričakovanja? Ta Roadster zagotavlja tisto, kar obljublja. Zahvaljujoč sistemu Keyless Ride se lahko preprosto vzpnete na motorno kolo in speljete. Z izbirno funkcijo ConnectedRide Control vaš pametni telefon vstavite v držalo mobilnega telefona, ga priključite na vaše motorno kolo in enostavno najdete vsako pot. Izbirni paket Comfort med drugim tudi z asistentom za prestavljanje Pro in ogrevanjem ročaja dela vožnjo še udobnejšo.

+ Izvedi več

3 leta brezskrbnosti

Ride on & on & on. Mi vam podarimo še dodatno leto. 

Ob nakupu motornega kolesa poleg zakonsko določene garancije takoj prejmete še dodatno leto brezskrbnosti.

Več o tem

Več #Soulfuel

spinner