Na slikah je lahko dodatna oprema in dodatki, ki so na voljo za doplačilo. Nezavezujoča priporočena cena proizvajalca, vklj. z 22% DDV, brez stroškov priprave in transporta. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v vsebini.

Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • fiksna obrestna mera na dan 01. 10. 2023 znaša 5,10%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja. Z veseljem smo vam na voljo za vse dodatne informacije, ki bi vam olajšale oceno naše ponudbe.

BMW C 400 X

Raziščite mesto ovinek za ovinkom

Biti spontan. Odkrijte novo plat mesta. Na poti in še vedno povezani. BMW C 400 X z novim Ride by Wire. Več kot prevozno sredstvo. S svojo izbrano glasbo se enostavno podajte skozi mestni promet. To vam omogoča dodatna povezljivost BMW Motorrad Connectivity. Tvoje mesto, tvoje igrišče. In vi ste #PluggedToLife.

Okretni dizajn

Kateri se vam poda?

Tudi njegova oblika je poudarjeno športna – do kakšne mere športna, pa določite sami. Izstopajoč ali diskreten? Izberite svoj individualni videz.

Sport

Športna lahkotnost: Univerzalna barva Alpine White 3 poudarja njegovo agilnost

Passion

Jasno sporočilo: Lakiranje z univerzalnim lakom Racingred poudarja športni videz.

Kovinska barva Blackstorm 2

S svojo kovinsko barvo Blackstorm 2 in ustrezno črno-sivim sedežem deluje suvereno in dinamično.

Gibčen in poln značaja

Gibčen in poln značaja

Ta dizajn jasno kaže, da je C 400 X okreten. Ozke ulice, gost promet? Posebna oblika oblog črke V je dinamična in spominja na gibljivost. Skuter je videti lahek in gibčen. Njegovih trpežnih genov modela GS ni mogoče spregledati: pokončna drža, označeni blatniki prednjih koles, veliki asimetrični žarometi s prednjimi LED-lučmi in izbirnimi vodoravnimi dnevnimi LED-lučmi v obliki črke Y.

+ Izvedi več

Vrhunci

Optimiziran sistem ASC
Izpušni in zavorni sistem serije C 400 X.
Športno vetrobransko steklo
Vetrobransko steklo skuterja serije C 400 X.
Enovaljni motor z notranjim zgorevanjem
Enovaljni motor z notranjim zgorevanjem skuterja serije C 400 X.
LED-žaromet z dnevno lučjo
Sprednji del skuterja serije C 400 X z žarometom s tehnologijo LED.
Polnilna vtičnica USB v prostoru za shranjevanje
Polnilna vtičnica USB v prostoru za shranjevanje skuterja C 400 X.
Povezljivost BMW Motorrad Connectivity z večnamenskim kontrolnikom
Zaslon TFT s sistemom BMW Motorrad Connectivity.
Ride by Wire
Ročica za plin skuterja serije C 400 X.
Flexcase z izboljšano osvetlitvijo
Odprt razdelek za shranjevanje Flexcase skuterja C 400 X.

Sproščeno na poti

Stresna vožnja v gostem mestnem prometu? To ni za vas. C 400 X vam bo mesto razkazal z druge plati. Drsi stabilno in brez vibracij – na ravnem in v ovinkih. Mokro cestišče? Optimiziran sistem ASC zagotavlja dovolj oprijema za vrhunski prenos moči. Se po službi dobite s prijatelji? Zložljiv razdelek Flexcase na stojalu vam nudi veliko prostora za shranjevanje. Prostora za čelado in rokavice je več kot dovolj. Spontano spet na poti? Preprosto se usedite. Z optimalnim sistemom Keyless Ride bo rezervni ključ od zdaj naprej ostal v torbici.

+ Izvedi več

Povezani na poti

Vaš pametni telefon, vaš C 400 X in BMW Motorrad ConnectedRide. Na pametnem telefonu si naložite aplikacijo BMW Motorrad Connected in že se bodo običajne funkcije, kot so telefonija, glasba in navigacija, brezžično prenesle na zaslon TFT na vašem skuterju. Tako boste na poti in kljub temu vedno #PluggedToLife.

+ Izvedi več

3 leta garancije

Vozite naprej in naprej in naprej. Dajemo vam dodatno leto.

Zdaj 3-letna garancija za vse motocikle.

Izvedite več

Okretni pogon

25
kW (34 KM) pri 7.500 vrt/min
206
kg – teža praznega vozila, vozilo je pripravljeno za vožnjo, z napolnjenim rezervoarjem
775
višina sedeža pri teži praznega vozila
3.5
litra porabe goriva na 100 km po WMTC
Vodno hlajeni enovaljni motor z notranjim zgorevanjem

Narejen za mesto

Spontano manevriranje. Okreten v križišču. Dinamično drsenje. Enovaljni motor z notranjim zgorevanjem skuterja serije C 400 X je namenjen za mesto. Z novo elektronsko ročico za plin E-Gas – Ride by Wire – se bo vsakič suvereno odzval. Tudi pri nizkih hitrostih gladko drsi neposredno na plinu. Semafor posveti zeleno in vožnja se prične. Nezapleten užitek v vožnji z majhno porabo – motor ustreza novim standardom Euro 5.

+ Izvedi več

Zabava med vožnjo – tudi s kategorijo vozniškega dovoljenja A2

Ta model lahko vozijo imetniki vozniškega dovoljenja kategorije A2. Vse informacije so na voljo pri naših partnerjih BMW Motorrad.

Poišči trgovca

Bolj za vas

Opremljen za vas

Opremljen za vas

Zdaj je na vas: Oblikujte C 400 X po svojih željah z obsežno dodatno opremo in originalnimi posebnimi dodatki BMW Motorrad. Imamo en predlog za vas – prepustite se navdihu.

+ Izvedi več

Čudežni prostor za shranjevanje – Black Collection

Čudežni prostor za shranjevanje – Black Collection

Za vse, kar potrebujete, bodo: Nove torbe naše serije Black Collection dovolj prostorne. Lahko jih razširite, so vodoodporne in jih lahko priročno zložite tako, da zasedejo zelo malo prostora. Dodatna prednost: Nove torbe je mogoče sprva namestiti na različne modele motornih koles BMW Motorrad.

+ Izvedi več

Več o povezljivosti #PluggedToLife

spinner