*Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • efektivna obrestna mera na dan 6. 8. 2020 znaša 3,37%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja.

BMW C 400 X.

Izkoristite svoje mesto.

Danes mobilnost v mestih pomeni veliko več kot le premik od točke A do točko B. Zdaj nočemo ničesar zamuditi, temveč želimo izkoristiti vse, kar mesto ponuja – tudi na poti. C 400 X to omogoča. Ali ste ves čas povezani v omrežje? Tudi C 400 X je. Je skuter srednje velikosti, ki se brez težav spopada z izzivi mobilnosti v mestu. Med vožnjo si zavrtite svoje najljubše pestmi in izkusite mesto v vzdušju glasbe po lastni izbiri. Lahko tudi načrtujete dejavnosti s prijatelji na povezanem pametnem telefonu, ne da bi morali sestopiti in prekiniti udobno vožnjo po prestolnici. Z modelom C 400 X se vaše mesto in njegove poti spremenijo v velik odprt prostor. Odprt prostor, ki čaka, da vrišete svojo pot in se pri tem zabavate.

Oblika modela C 400 X

Izberi svoj stil.

Želite, da vaš C 400 X odseva vašo osebnost? Preprosto izberite barvo, ki vam najbolj ustreza.

Kovinska barva Zenith Blue

Čiste linije in športni značaj: izberite kovinsko barvo Zenith Blue za jasen in dinamičen vtis.

Univerzalna barva Alpine White

Zaradi končnega barvanja z univerzalna barvo Alpine White je skuter videti lahek in kompakten. Umaknjen sedež z rdečim poudarkom daje športni značaj.

Kovinska barva Black Storm

Enostavno in klasično - skuter v kovinski barvi Black Storm.

Okretna, živahna vožnja po mestu z značajem.

Kot je opazno iz njegove zasnove, je skuter C 400 X srednje velikosti zasnovan za vožnjo po mestu, saj je lahek in okreten. Karoserijske komponente v obliki črke V mu dajejo dinamičen in mobilen videz pri pogledu od spredaj – tako se model C 400 X izjemno odreže v ozkih ulicah in gostem prometu. Poleg tega ima model C 400 X tudi robusten in zanesljiv duh modela GS: pokončne linije, sprednji blatnik, jasna grafična ločitev barvanih karoserijskih komponent in velikega asimetričnega sprednjega žarometa, ki temelji izključno na tehnologiji LED, ter vodoravna dnevna luč v obliki črke Y. Karoserijske komponente motornemu kolesu ne dajejo le modernega mestna videza, temveč zagotavljajo tudi zaščito pred vetrom in vremenskimi razmerami. Vitek zadnji del mu daje poseben značaj in pošilja jasno sporočilo vsem, ki jih pustite za seboj: tako preprosta, hitra in brezskrbna je lahko mobilnost v mestu.

+ Izvedi več

V popolni harmoniji z mestom.

V popolni harmoniji z mestom.

Sistem BMW Motorrad Connectivity zagotavlja resnično inovacijo v razredu skuterjev srednje velikosti. S to možnostjo franko tovarna lahko svoj pametni telefon neposredno povežete s svojim skuterjem. Prvič lahko model C 400 X uporabite za povezavo pametnega telefona z zaslonom TFT in intuitivno nadzorovanje prek večnamenskega upravljalnika. Iščete popolno glasbo za vožnjo po mestu? S sistem Connectivity iz možnosti franko tovarna ni težav.  Katera pot vas najhitreje pripelje do vaše najljubše restavracije? Z inovativnimi zaporednimi puščicami, ki se prikazujejo na zaslonu, hitra in varna navigacija do cilja ne bi mogla biti bolj preprosta. Vprašajte prijatelje, kje se nahajajo, kar med vožnjo. S komunikacijskim sistemom BMW Motorrad lahko dostopate do seznama stikov iz pametnega telefona prek večnamenskega upravljalnika ter opravljate klice tudi na poti.


Oglejte si videe z navodili za lažje razumevanje uporabe sistema Connectivity.

+ Izvedi več

Enovaljni vrstni motor

25
kW (34 KM) pri 7.500 vrt/min
204
kg teža brez obremenitve, vozilo pripravljeno za vožnjo, z napolnjeno posodo za gorivo
775
mm višina sedeža (teža brez obremenitve)
3.5
Poraba goriva na 100 km glede na WMTC
Enovaljni motor z notranjim zgorevanjem in vodnim hlajenjem

V popolni harmoniji z mestom.

V popolni harmoniji z mestom.

Zasnova motorja modela C 400 X je bila razvita posebej za ta skuter srednje velikosti in prilagojena za vožnjo v velikih mestih ter vašim potrebam. Ta izjemno učinkovita zasnova zagotavlja nizko številko vrtljajev, visoke hitrosti, učinkovito zgorevanje in minimalno trenje – to pomeni nizko porabo in neomejeno brezskrbno zabavo. Seveda so ravni emisij v skladu s standardom Euro 4. Na kratko: spontani manevri pri vožnji, okretno pospeševanje, dinamično drsenje – z modelom C 400 X ste preprosto v koraku z dinamiko mesta.

+ Izvedi več

Tako udobna je lahko mobilnost v mestu.

Tako udobna je lahko mobilnost v mestu.

Stresna vožnja v mestnem prometu je zdaj del preteklosti. Z motornim kolesom C 400 X spoznajte mesto in vse njegove poti iz nove perspektive. ta skuter srednje velikosti je v celoti zasnovan za izjemno vožnjo brez tresljajev ter stabilnost na ravnih cestah in v ovinkih. Sistem ABS in sistem samodejnega nadzora stabilnosti (ASC) sta del standardne opreme, saj zagotavljata več varnosti tudi pri neugodnih razmerah na cesti. Vaš pametni telefon se bo prilegal v razdelek za polnjenje z vgrajeno vtičnico, da ne boste na poti med raziskovanjem mesta ničesar zamudili. Zložljivi kovček v sredinskem stojalu zagotavlja dodatni prostor za čelade, torbe in vse ostalo, kar mesto ponuja.

+ Izvedi več

Vrhunske lastnosti motornega kolesa C 400 X

Vetrobran.
C 650 GT spredaj
Vožnja brez ključa (izbirno).
C 400 X vožnja brez ključa
Connectivity (izbirno).
C 400 X povezljivost
Motor.
Motor C 400 X
Sprednja luč, ki temelji izključno na tehnologiji LED.
C 400 X LED
Predal za polnjenje pametnega telefona.
Polnilna postaja motornega kolesa C 400 X
ASC
C 400 X ASC
Zložljivi kovček.
C 400 X zložljivi kovček

Udobna mestna vožnja.

Udobna mestna vožnja.

Zasnova, udobje, motorne lastnosti in varnostne funkcije modela C 400 X zagotavljajo popolno pripravljenost na izzive mestne vožnje.  

+ Izvedi več
Sprednja luč, ki temelji izključno na tehnologiji LED

Prefinjena osvetlitev.
Sprednji žarometi temeljijo izključno na tehnologiji LED, saj zasnova modela BMW C 400 X temelji na visokih standardih. Vodoravna dnevna luč v obliki črke Y daje sprednji svetlobni enoti serije GS edinstven značaj.

Connectivity

Popolna povezanost med vožnjo.
C 400 X inovativno odpira novi svet s posebno funkcijo: BMW Motorrad Connectivity. 6,5-palčni barvni zaslon TFT visoke ločljivosti omogoča preprosti uporabo aplikacij pametnega telefona, kot so klicanje, poslušanje glasbe in navigacije tudi med vožnjo.

ASC

Stabilnost in varnost.

Sistem ASC ohranja nadzor ne glede na neugodne razmere na cesti. Sistem za samodejni nadzor stabilnosti (ASC) zagotavlja, da se zadnje kolo ne obrača, in učinkovit prenos sile na cesto ter s tem povečuje varnost pri aktivni vožnji.

Motor

Učinkovita, zmogljiva, optimizirana poraba.
Motor modela C 400 X je popolno zasnovan za potrebe mobilnosti v mestu: z delovno prostornino 350 kubičnih centimetrov in močjo 25 KW (34 hp) pri 7.500 vrt/min motor ni le močen, temveč se ponaša tudi z nizko porabo.

DOŽIVITE ZVOK MOTOCIKLA C 400 X

Več individualnosti

Posebna oprema in dodatki

S širokim naborom posebne opreme in originalnih dodatkov BMW Motorrad lahko model C 400 X popolnoma prilagodite svojim željam za skuter.

Odkrijte več

Dodatki za C 400 X

Oblačila za skuter srednje velikosti

Oblačila BMW Motorrad.

Popolna oblačila in oprema za skuter srednje velikosti, ki zagotavljajo funkcionalnost in modni videz za varno vožnjo.

Poišči trgovca

Več modelov Urban Mobility

spinner