S 1000 R

od 13.950 €*
163 € mesečno* s financiranjem 3asy Ride

*Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • efektivna obrestna mera na dan 13. 4. 2018 znaša 3,37%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja.

Vsi motorji so dobavljeni z opremo, ki je zahtevana po zakonu. ( npr. odbojna stekla kot zahteva EUR4 standard ). Slike se lahko razlikujejo od dejanskega stanja.

BMW S 1000 R.

Brezkompromisna dinamika.

Ali je vaš srčni utrip povezan neposredno s tahometrom? Potem je S 1000 R pravi cestni motocikel za vas – zreduciran na bistvene elemente, a ponuja še več čistega užitka v vožnji. Njegov agresivni motor z močjo 121 kW (165 KM) bo ob vsakem dodajanju plina priklical nasmešek na vas obraz. Mogočen zvok, ki prihaja iz novega serijskega zadnjega dušilnika iz titana HP, prepriča tudi največje dvomljivce: takšen je zvok življenja na prehitevalnem pasu.

Zasnova modela S 1000 R

Izberite svoj slog.

Kontrastna barvna shema poudarja športno in dinamično zasnovo motocikla S 1000 R ter zagotavlja vpadljiv videz. Na voljo je v treh različnih barvah: Catalano Grey, Motorsport in Racing Red / Black Storm Metallic.

Catalano Grey

Temno siva barva daje motociklu S 1000 R izrazito agresiven in dinamičen videz.

Motorsport

V klasičnih BMW-jevih športnih barvah je cestni motocikel videti še posebej lahek in okreten.

Racing Red / Black Storm Metallic

V tej zanimivi barvni kombinaciji ima S 1000 R še posebej progresiven in neobrzdan videz.

Adrenalin na dveh kolesih.

Nekateri govorijo o golih motociklih, medtem ko je za nas to zgolj osredotočanje na bistvene elemente. Geni njegovega sestrskega modela S 1000 RR so jasno izraženi: agresivna zasnova z višjim zadnjim delom/nižjim sprednjim delom, prepoznavna razcepljena sprednja stran in značilne reže za zrak. Znatno manj bočne plastike in skrbna izbira barvnih kombinacij pričajo, da moč ni edina čista in brezkompromisna stvar pri tem motociklu.
+ Izvedi več

Štirivaljni vrstni motor

121
kW (165 KM) pri 11000 min-1
205
kg z napolnjeno posodo za gorivo, vozilo pripravljeno na vožnjo
114
Nm največjega navora pri 9250 min-1
814
mm – višina sedeža
Vodno/oljno hlajen štiritaktni štirivaljni vrstni motor

Vir dinamike: motor.

Vir dinamike: motor.

Visokozmogljiv štirivaljni vrstni motor, prav tako kot zadnji del motocikla, izvira iz modela RR. Moč smo spet povečali na 121 KW (165 KM). Za izjemno linearen navor in neprekinjeno dobavo moči v celotnem območju števila vrtljajev motorja. Elektronska ročica za plin E-Gas omogoča še natančnejše odmerjanje moči. Na dirkah preizkušen pripomoček za prestavljanje Pro Shift Assistant omogoča prestavljanje navzgor in navzdol brez uporabe sklopke: za več dinamike in krajši odzivni čas. Dobrodošli v življenju na meji!

+ Izvedi več

Doživite zvok modela S 1000 R

Poudarki modela S 1000 R

Prepoznaven sprednji del.
Prepoznavni logotip »R«.
Večfunkcijska armaturna plošča.
Lahka posoda za gorivo iz aluminija.
Manj bočne plastike.
Visokozmogljive zavore.
Izbirni pripomoček za prestavljanje Pro Shift Assistant.
Serijsko nameščen zadnji dušilnik iz titana HP.

Prostor za izboljšave.

Prostor za izboljšave.

S 1000 R vam ponuja dva serijska načina vožnje: »Rain« in »Road«. Način »Rain« zagotavlja nežen odziv motorja pri dodajanju plina, sistema ABS in ASC pa se prilagodita mokremu cestišču. Program »Road« pa prilagodi odziv ročice za plin ter sistemov ABS in ASC suhemu asfaltu Izbirno sta na voljo še dva dodatna programa: Dynamic in Dynamic Pro. ABS Pro omogoča popolno delovanje tudi pri nagibu, na voljo pa so še sistem DTC, nadzor speljevanja in omejevalnik hitrosti v boksih.

Po drugi strani pa je Dynamic Pro najagresivnejši motorni program, v katerem pri zadnji zavori nista na voljo ne ABS in ne ABS Pro. Obenem lahko program Dynamic Pro sami konfigurirate v uporabniškem načinu s svojimi nastavitvami. Omejitev je zato le ena: tista v glavi.

+ Izvedi več
  • S 1000 R je opremljen z motornima programoma »Rain« in »Road«, da se lahko optimalno prilagodi vašim zahtevam. Poleg delno integriranega dirkalnega sistema ABS je serijsko vgrajen tudi samodejni nadzor stabilnosti (ASC), ki zagotavlja občutno več varnosti in zmogljivosti. Funkcije lahko izklapljate in vklapljate med vožnjo.
  • S posebno opremo »profesionalni motorni programi« lahko tehnični repertoar modela S 1000 R nadgradite s sistemom ABS Pro ter motornima programoma »Dynamic« in »Dynamic Pro«. Sistem ABS se v motornih programih »Rain«, »Road« in »Dynamic« spremeni v ABS Pro. Ta oprema vključuje tudi druge funkcije, na primer nadzor speljevanja za popolne starte na dirkah in nastavljivi omejevalnik hitrosti v boksih za strogo upoštevanje omejitev hitrosti. Poleg tega se serijski sistem ASC zamenja z dinamičnim nadzorom oprijema (DTC) s tipalom kotne hitrosti.
  • Izbirni pripomoček za prestavljanje Pro Shift Assistant pri modelu S 1000 R poznamo že iz modelov RR in S 1000 XR. Omogoča prestavljanje navzgor in navzdol brez uporabe sklopke za vožnjo praktično brez prekinitev pogonske sile: za večjo športnost in dinamičnost.

Več individualnosti

Posebna oprema in dodatki.

S širokim naborom posebne opreme in originalnih dodatkov znamke BMW Motorrad lahko model S 1000 R najbolje prilagodite svojim zahtevam.

Več informacij

Orlando Bloom in S 1000 R

BMW S 1000 R Custom.

Predstavila BMW Motorrad in Orlando Bloom.

Dodatki za S 1000 R

Vaš cestni motocikel, vaša oblačila

Več modelov cestnih motociklov