Na slikah je lahko dodatna oprema in dodatki, ki so na voljo za doplačilo. Nezavezujoča priporočena cena proizvajalca, vklj. z 22% DDV, brez stroškov priprave in transporta. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v vsebini.

Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • fiksna obrestna mera na dan 01. 10. 2023 znaša 5,10%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja. Z veseljem smo vam na voljo za vse dodatne informacije, ki bi vam olajšale oceno naše ponudbe.

BMW R 18 B

Raw power – pure soul

R 18 B združuje koncentrirano moč z zgodovino BMW Motorrad Touring in emocionalnost družine R 18. Tudi velik sprednji del s fiksno oblogo na krmilu in nizko vetrobransko steklo kažeta močan značaj. In 1802 cm³ črnega Big Boxerja tudi ne pušča prostora za ugibanja. Toda delovna prostornina ni vse. Z motornim kolesom R 18 B je mogoče veliko več. Ustvarjen je za individualno predelavo. Iz njega ustvarite svoje kolo in prinesite #SoulFuel na dnevno svetlobo.

Oblika R 18 B

Videz: značilen bager

Nagnjena leteča linija poteka od visoke, udarne sprednje obloge nad 24-litrskim rezervoarjem v obliki kapljice in podolgovatega sedeža na zadnji strani s trajno nameščenimi kovčki z vgrajenimi zadnjimi lučmi. Tipičen BMW Motorrad: dosleden, nezahteven dizajn. Značilen bager: karakterističen »streamlining«.

Kovinska barva Racingblue

Lakiranje v kovinski barvi Racingblue/kovinski barvi Blackstorm daje modelu R 18 eleganten videz.

Kovinska barva Blackstorm

Puristična kovinska barva Blackstorm poudarja videz R 18 B.

Kovinska barva Manhattan mat

Sodobna barva daje R 18 B samozavesten videz.

Option 719 Black Pearl

Lakiranje v kovinski barvi Blackstorm 2 z rdečimi linijami naredi model R 18 B za pravo pašo za oči.

Vaš kot noben

Vi najbolje veste, kaj želite. Zato je R 18 B v celoti usmerjen k individualizaciji. To velja tako za dizajn kot tudi za ponudbo originalnega pribora in opreme BMW Motorrad. Kolekciji »Machined« in »2-Tone-Black«, klasični »Option 719« in izpušni sistemi podjetja Vance & Hines, izdelani z s podjetjem Roland Sands Design, so le začetek: za motorno kolo R 18 B po vašem okusu.

+ Izvedi več
Na individualizacijo external-link-arrow-slim

Pregled vrhuncev

Podrobno odkrijte vrhunce. Od klasičnih elementov do sodobne motociklistične tehnologije vam R 18 B ponuja vse, kar lahko danes pričakujete od bagra. In še veliko več.

+ Izvedi več
Aktivno uravnavanje hitrosti (ACC)
Senzor ACC, ki določa razdaljo do vozila spredaj.
Kovčki
Kovčki, ki so integrirani v silhueto Streamlining.
Armaturna plošča
Na armaturni plošči so prikazani analogni okrogli instrumenti in zaslon TFT.
Power Reserve
Prikaz kazala rezerve moči kot klasičen okrogel instrument.
Zaslon TFT
Zaslon TFT R 18 B.
Marshall Gold Series Stage 1
Vgrajeni zvočniki znamke Marshall.
Boxer motor
Impozantni Boxer motor motornega kolesa R 18 B.
Sprednja obloga
Sprednja obloga R 18 B.

Doživite zvok motorja R 18 B

1802 cm³ – vendar ni prostora za vroč zrak

Toliko delovne prostornine še ni bilo. To vidite, slišite, čutite. Od 2000 do 4000 min-1 lahko kadarkoli dosežete prek 150 Nm. Za močan užitek in stalno visok navor s tipičnim tekom Boxer motorja. Pri 4750 min-1 močan pogon razvije 67 kW (91 KM). Odprta, sijajno ponikljana kardanska gred, ki temelji na zgodovinskem modelu, je le še en vrhunec tega 1802 cm³.

+ Izvedi več
1802
cm³ delovne prostornine
720
mm višina sedeža
158
Nm navora pri 3000 vrt./min
24
litrov prostornine posode za gorivo (pribl.)
Zračno/oljno hlajen dvovaljni, štiritaktni Boxer motor

Udobje in varnost

Rock ‘n’ Roll ‘n’ Rain

Rock ‘n’ Roll ‘n’ Rain

Trije načini vožnje R 18 B vam serijsko ponujajo zabavo in varnost v vožnji. Poleg tega sta na voljo samodejna kontrola stabilnosti ASC in uravnavanje potisnega momenta motorja MSR. Pomočnik za vzvratno vožnjo in sistem Hill Start Control za lažji zagon po klancu zagotavljata dodatno udobje. In najsodobnejša LED tehnologija osvetlitve je skrita v klasični obliki žarometov. Po želji prilagodljivi žarometi celo skoraj v celoti osvetlijo ovinke in zadržijo dolgi svetlobni pramen v stalnem obsegu svetlobe.

+ Izvedi več

3 leta garancije

Vozite naprej in naprej in naprej. Dajemo vam dodatno leto.

Zdaj 3-letna garancija za vse motocikle.

Izvedite več

Več o #SoulFuel

spinner