Na slikah je lahko dodatna oprema in dodatki, ki so na voljo za doplačilo. Nezavezujoča priporočena cena proizvajalca, vklj. z 22% DDV, brez prevoza in pakiranja. Lahko pride do sprememb in napak. **Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • efektivna obrestna mera na dan 11. 05. 2023 znaša 6%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja.

Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • fiksna obrestna mera na dan 01. 10. 2023 znaša 5,10%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja. Z veseljem smo vam na voljo za vse dodatne informacije, ki bi vam olajšale oceno naše ponudbe.

BMW R 18 Roctane

Na pot se podajte kul

Motor R 18 Roctane predstavlja čisto sproščenost. Oblikovanje: Bagger. Udobje: Tourer. Individualnost: Custom Factory Hot Rod. Žene ga zmogljiv motor Big Boxer. Z njim je vsaka podeželska cesta kot Route 66. Vaš stil je edinstven: črna in mat – tako lahko izgleda veselje. Vsaj za vse, ki živijo življenje #SoulFuel. Silhueta potovalnega motornega kolesa Bagger, sedežna klop Dragster in Mini Ape-Hanger visoko krmilo kažejo: 0815 sploh ne gre. Želite še več Rock’n’Rolla? Pripravljen je na individualno predelavo. Od vas zahteva le naslednje: Own it!

Cooler Tourer v zasnovi Hot Rod

Karakter: samostojno

To ekstravertno motorno kolo se ne prilagaja. Izstopa kljub temnim barvam. Ali pa ravno zato. Tri različice poudarjajo njegove različne vidike. Radi ustvarite kaj svojega? Pa si ga prilagodite z individualno predelavo.

Kovinska barva Blackstorm

Rock’n’Roll iz tovarne: črna in črna. V kovinski barvi Blackstorm proslavlja svoj uporniški značaj.

Mineralno siva kovinska barva

Bolj kul ne gre: Motorno kolo R 18 Roctane na željo v mineralno sivi kovinski mat barvi.

Kovinska barva Manhattan mat

Izrazita kovinska barva Manhattan mat daje vašemu motornemu kolesu R 18 Roctane več elegance.

Kolaž iz različnih pogledov motornega kolesa R 18 Roctane od BMW Motorrad

Več kot motorno kolo: Vaše sporočilo

Legendarni sprednji del z okroglimi LED-žarometi in 21-palčnim litim platiščem kaže pot do obzorja. Mini Ape-Hanger visoko krmilo lahko brez težav držite v rokah in noge pa spustite na serijske stopnice, medtem ko sedež Dragster poskrbi za popolno držo na dolgih potovanjih. Silhueta potovalnega motornega kolega Bagger s podolgovato strukturo vodi do stilističnega zadnjega dela vozila s trdimi kovčki.  Tega motornega kolesa ni mogoče spregledati. Neslišno: edinstven zvok bokserja iz markantnega končnega glušnika v temnem kromu.

+ Izvedi več

To je najlažji način za potovanje.

 “

Dominic Thönnes

Strokovnjak za izdelke Heritage

Zmogljiv motor Big Boxer
Podroben posnetek motorja Boxer motornega kolesa R 18 Roctane od BMW Motorrad
Impozantno 21-palčno sprednje kolo
Podroben posnetek 21-palčnega sprednjega kolesa motornega kolesa R 18 Roctane od BMW Motorrad
Markantno Mini Ape-Hanger visoko krmilo
Podroben posnetek Midi visokega krmila motornega kolesa R 18 Roctane od BMW Motorrad
Črn, raven končni glušnik
Podroben posnetek končnega glušnika motornega kolesa R 18 Roctane od BMW Motorrad
Okrogli LED-žaromet
Podroben posnetek okroglega LED-žarometa motornega kolesa R 18 Roctane od BMW Motorrad
Udobna sedežna klop Dragster
Podroben posnetek sedežne klopi Dragster motornega kolesa R 18 Roctane od BMW Motorrad
Trdi kovček v videzu potovalnega motornega kolesa Bagger
Podroben posnetek stranskega kovčka motornega kolesa R 18 Roctane od BMW Motorrad
Nostalgičen okrogli tahometer
Podroben posnetek okroglega instrumetna motornega kolesa R 18 Roctane od BMW Motorrad

Vaše motorno kolo, vaša pravila

Vaše motorno kolo, vaša pravila

Še bolj ekstrovertirano? Še bolj kul? Podelite mu svoj edinstveni značaj. V ta namen vam ponujamo veliko dodatne opreme, kot so plošče Filler Panels ali zasnova Machined Series Roland Sands. Za samotnega voznika je na voljo enojni sedež. Seveda lahko individualno predelavo popeljete še korak dlje. Vaše zamisli nimajo meja.

+ Izvedi več

Doživite zvok motornega kolesa R 18 Roctane

Motor Big Boxer za dolga potovanja

Motor Big Boxer za dolga potovanja

Motorno kolo kot sporočilo – pogon brez kompromisov. Seveda smo vgradili naš motor Boxer z največjo delovno prostornino. Z doslednim visokim navorom skrbi za čisti užitek v vožnji na dolgih poteh. Med 2000 in 4000 vrt./min imate na voljo 150 Nm. Pri 4750 vrt./min naš Big Boxer razvije celih 67 kW (91 KM). Odprta, sijajno ponikljana kardanska gred poskrbi za impresiven prenos sile.

+ Izvedi več
1802
cm³ delovne prostornine
158
Nm največjega navora pri 3000 vrt/min
270
km dosega
720
višina sedeža v mm v neobremenjenem stanju po standardu DIN
Zračno/oljno hlajen dvovaljni, štiritaktni Boxer motor

Vsak začetek je preprost – različica A2 motornega kolesa R 18 Roctane

Motorno kolo R 18 Roctane je na voljo tudi v različici z A2 s 35 kW (48 KM). Tako je motor na vaši strani, če se na pot podate z vozniškim dovoljenjem A2. Tako lahko že od samega začetka uživate v intuitivni vodljivosti motornega kolesa R 18 Roctane. Več informacij najdete tukaj.

Vse pod vašim nadzorom

Številni asistenčni sistemi skrbijo za to, da imate svoje motorno kolo vedno pod nadzorom. Med drugim so to samodejni nadzor stabilnosti ASC, regulacija vlečnega navorja motorja MSR ter opcijska funkcija Hill Start Control in pomočnik za vzvratno vožnjo. Vaši trije načini vožnje za več varnosti in užitka pri vožnji: rock, Roll in Rain. Optimalna sedežna ergonomija in veliko prostora za shranjevanje poskrbita za vidik udobja.

+ Izvedi več

3 leta brezskrbnosti

Ride on & on & on. Mi vam podarimo še dodatno leto. 

Ob nakupu motornega kolesa poleg zakonsko določene garancije takoj prejmete še dodatno leto brezskrbnosti.

Več o tem

Več o temi #Soulfuel

spinner