Na slikah je lahko dodatna oprema in dodatki, ki so na voljo za doplačilo. Nezavezujoča priporočena cena proizvajalca, vklj. z 22% DDV, brez stroškov priprave in transporta. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v vsebini.

Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • fiksna obrestna mera na dan 01. 10. 2023 znaša 5,10%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja. Z veseljem smo vam na voljo za vse dodatne informacije, ki bi vam olajšale oceno naše ponudbe.

BMW C 400 GT

Po mestu in povsod drugod

Metropola utripa z vsakim dihom. Vsak zavoj prinaša novo doživetje. C 400 GT nudi neomejene možnosti: sedite nanj, speljite, uživajte, naj se vožnja ne konča, tudi ko zapustite meje mesta. Z novo tehnologijo Ride by Wire in opcijsko povezljivostjo BMW Motorrad Connectivity z aplikacijo Navigator boste udobno prispeli na svoj cilj. Vaš doseg se bo povečal, odkrili boste novo dimenzijo sveta. #PluggedToLife

Dizajn za vaše mesto

Podelite mu svoj slog

Vaše mesto, vaš okus: C 400 GT se prilagodi vam – od klasičnega do elegantnega. Kateri vam je najbolj všeč?

Exclusive

Lakiranje v kovinski imperialno sivi barvi daje skuterju tehnično-eleganten pridih.

Triple Black

Eleganten videz v sijočem in mat odtenku črne barve: poslikava v visokokakovostni kovinski barvi Blackstorm 2 z zavornimi sedli v odtenku zlate.

Alpine white 3

Klasičen videz: skuter v barvi Alpine White 3 izžareva lahkotnost in agilnost.

Oblika, funkcija, svoboda

Oblika, funkcija, svoboda

Obloge oblike V voznika suvereno varujejo pred vetrom in vremenskimi vplivi, seriji C 400 GT pa hkrati dajejo pridih elegance. Ne spreglejte: poudarjen žaromet LED z opcijsko razpoložljivo opazno dnevno lučjo LED ponoči zagotavlja dobro vidljivost, podnevi pa vidnost. Premišljen dizajn zaokroža ergonomsko oblikovana sedežna klop: ta zagotavlja udoben in suveren položaj med sedenjem.

+ Izvedi več

Vrhunci

Optimiziran sistem ASC
Izpušni in zavorni sistem serije C 400 GT.
Vetrobransko steklo varuje pred vetrom in vremenskimi vplivi
Vetrobransko steklo skuterja serije C 400 GT.
Agilni enovaljni motor z notranjim zgorevanjem
Pogonski sklop in izpušni lonec skuterja serije C 400 GT.
Žaromet LED z dnevno lučjo
Sprednji del skuterja serije C 400 GT z žarometom s tehnologijo LED.
Polnilna vtičnica USB v prostoru za shranjevanje
Polnilna vtičnica USB v prostoru za shranjevanje skuterja C 400 GT.
Opcijski povezljivostni sistem BMW Motorrad Connectivity z zaslonom TFT
Zaslon TFT s sistemom BMW Motorrad Connectivity.
Sistema Ride by Wire in Keyless Ride
Sistem Keyless Ride skuterja C 400 GT.
Razdelek za shranjevanje Flexcase z izboljšano osvetlitvijo
Odprt razdelek za shranjevanje Flexcase skuterja C 400 GT.

Udoben in priročen

Okreten po ozkih ulicah. Dinamičen v cestnem prometu. C 400 GT na vseh cestah prepriča s suvereno vožnjo brez tresenja. Optimizirani sistem ASC omogoča natančen prenos moči za stabilno in varno vožnjo. Preprosto speljevanje: s serijsko opremljenim sistemom Keyless Ride lahko ključe pustite v žepu. Ko sestopite s skuterja, pa lahko odprete razdelek Flexcase, ki nudi priročen prostor za shranjevanje čelade, rokavic in veliko drugega.

+ Izvedi več

Brezžično povezani

Vedno na poti, vedno povezani: optimalni povezljivostni sistem BMW Motorrad Connectivity povezuje vaš skuter z vašim pametnim telefonom in z vami. Preprosto izberite svoj naslednji cilj, C 400 GT pa vas s puščičnim prikazom zavoj za zavojem (ang. Turn-by-Turn), prikazanim na zaslonu TFT, usmerja po najhitrejši poti. Polnilna vtičnica USB, ki je na voljo v prostoru za shranjevanje, nudi dovolj energije za delovanje naprav, medtem ko z glasbo v ozadju drvite skozi mesto. V večnamenskim kontrolnikom na krmilu lahko intuitivno upravljate z razpoložljivimi funkcijami: izberete lahko skladbo, poiščete stike ali pokličete prijatelje.

+ Izvedi več

3 leta garancije

Vozite naprej in naprej in naprej. Dajemo vam dodatno leto.

Zdaj 3-letna garancija za vse motocikle.

Izvedite več

Pogon za vsak dan

25
kW (34 KM) pri 7.500 vrt/min
214
teža praznega vozila, vozilo je pripravljeno za vožnjo, z napolnjenim rezervoarjem
775
mm – višina sedeža pri teži praznega vozila
3,5
litra porabe goriva na 100 km po WMTC
Vodno hlajeni enovaljni motor z notranjim zgorevanjem

Učinkovitost, ki navdušuje

Enovaljni motor skuterja serije C 400 GT z elektronsko ročico za plin E-Gas: Ride by Wire. Sistem omogoča usklajeno pospeševanje in izjemno odzivnost tudi pri nizki hitrosti. Motor je zaradi učinkovitega zgorevanja varčen, izpolnjuje standarde Euro 5 in je kljub temu izredno odziven.

+ Izvedi več

Zabava med vožnjo – tudi s kategorijo vozniškega dovoljenja A2

Ta model lahko vozijo imetniki vozniškega dovoljenja kategorije A2. Vse informacije so na voljo pri naših partnerjih BMW Motorrad.

Poišči trgovca

Vaš slog

Prilagojeno vašim željam

Prilagojeno vašim željam

Vi ste na potezi: skuter serije C 400 GT lahko z obsežno dodatno opremo in ponudbo originalnih dodatkov BMW Motorrad prilagodite svojim potrebam. Naj vas naš predlog navdihne.

+ Izvedi več

Prostor za vse, kar potrebujete

Prostor za vse, kar potrebujete

Vas po službi čaka šport? Ali se želite za konec tedna podati iz mesta? Z novimi torbami serije Black Collection pridobi vaš C 400 GT ogromno prostora za shranjevanje. Lahko jih razširite, so vodoodporne in jih lahko priročno zložite tako, da zasedejo zelo malo prostora. Dodatna prednost: nove torbe je mogoče namestiti na različne modele motornih koles BMW Motorrad.

+ Izvedi več

Več o povezljivosti #PluggedToLife

spinner