*Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • efektivna obrestna mera na dan 11. 6. 2019 znaša 3,37%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja.

BMW C 400 GT.

Mesto v novi dimenziji.

Kaj naredi mesto zanimivo? Raznolikost ljudi? Trendi, ki se tu pojavljajo? Nešteto možnosti? Vse to skupaj! Za raziskovanje potrebujete dobro mero kondicije – tisto, ki vas spremlja na daljših potovanjih skozi raznoliko mestno življenje z udobjem: BMW C 400 GT. Z njim mestni utrip pospeši ritem, vaš radij pa se poveča tako kot vaša digitalna povezljivost s svetom. Ker se s tem srednje velikim skuterjem počutite udobno in ste okretni tako v mestu kot v soseščini. Odkrijte svoje mesto v novi dimenziji s C 400 GT in se neizmerno veselite vsega, kar naredi vaše mesto zanimivo.  

Oblika modela C 400 GT

Izberi svoj stil.

Vaš C 400 GT kaže stil. Vaš stil! Katera barva najbolje poudarja vašo individualnost?

Univerzalna barva Alpine White

Univerzalna barva Alpine White daje vašemu potovalnemu skuterju lahek in okreten videz. Neodvisna oblika je optimalno poudarjena s to brezčasno barvo.

Kovinska barva Moonwalk Grey

Samozavestna in dinamična: klasična kovinska barva Moonwalk Grey prepriča z jasnim športnim poudarkom.

Kovinska barva Black Storm

S kovinsko barvo Black Storm dobi tvoj skuter preprost in klasičen videz.

Napreden, inovativen in poln čustev.

Doživite središče mesta! Ali bolje: čisti užitek! Ta okreten skuter srednje velikosti vam omogoča, da boste osvojili mesto – hkrati pa je pripravljen tudi za daljše ture v bližnjo okolico. To pa je natanko tisto, kar sporoča oblika C 400 GT: športna V-oblika elegantnih mask in veliko vetrobransko steklo vas varujeta pred vetrom in vremenskimi vplivi ter dokazujeta mestno željo po pustolovščini. K temu pripomore tudi ergonomsko oblikovan sedež, ki zagotavlja udoben in samozavesten položaj sedenja – za krajši izlet ali daljše potovanje. Tehnologija LED-luči je še posebej prepoznavna: ikoničen žaromet z izbirnimi dnevnimi lučmi in vgrajenima sprednjima smernikoma zagotavlja prepričljiv videz že od prvega trenutka. In kar je videti res dobro od spredaj, je impresivno tudi od zadaj: ozek, napreden in poln čustev – to je tisto, zaradi česar je mesto še bolj zabavno.  

+ Izvedi več

Povezan z mestom – in s celim svetom.

Povezan z mestom – in s celim svetom.

Tako se čuti prihodnost: BMW Motorrad Connectivity vam omogoča, da doživite pravo revolucijo v povezljivosti na svojem C 400 GT. Z dodatno opremo lahko vaš pametni telefon in skuter postaneta eno. To storite tako, da telefon povežete s standardnim TFT-zaslonom in ga intuitivno upravljate prek večnamenskega upravljalnika na krmilu. Vtičnica, ki je vgrajena v odlagalni predal, zagotavlja, da je vaš pametni telefon ves čas poln energije kot vi. Predvajalni seznam z najljubšimi zvoki ali najboljša pot skozi mesto: inovativen zaslon s puščicami vam omogoča hitro in varno krmarjenje. In vedno boste v stiku s svojimi prijatelji. Komunikacijski sistem BMW Motorrad vam omogoča enostaven dostop do seznama stikov na vašem pametnem telefonu prek večnamenskega upravljalnika, kar pomeni, da lahko telefonirate, ko ste na poti.

+ Izvedi več

ENOVALJNI VRSTNI MOTOR

25
kW (34 KM) pri 7.500 min-1
212
kg teža brez obremenitve, vozilo pripravljeno za vožnjo, z napolnjeno posodo za gorivo
775
mm višina sedeža (teža brez obremenitve)
3,5
Poraba goriva na 100 km glede na WMTC
Enovaljni motor z notranjim zgorevanjem in vodnim hlajenjem

Učinkovitost, ki prinaša užitek.

Učinkovitost, ki prinaša užitek.

Koncept motorja je bil razvit posebej za nove srednje velike skuterje in idealno izpolnjuje posebne zahteve mestnega prometa. To je še posebej opazno pri C 400 GT: nizka vrtilna frekvenca motorja zaradi zasnove z optimizirano učinkovitostjo, velike hitrosti plina, učinkovit postopek zgorevanja in zmanjšanje tornih izgub. To ne zagotavlja le nizke porabe goriva, ampak tudi velik užitek v vožnji. In vse to seveda z vrednostmi emisij v skladu s standardom Euro 4. Tako vsako potovanje znova dokazuje, da lahko učinkovitost prinese veliko zabave.  

+ Izvedi več

Poudarki C 400 GT

Predal pod sedežem
Flexcase C 400 GT
Keyless Ride
Keyless Ride C 400 GT
Polni LED-žaromet
Full-LED headlamp C 400 GT
ASC
ASC C 400 GT
Povezljivost (zaslon TFT)
Connectivity (TFT Display) C 400 GT
Ergonomija in zaščita pred vetrom
Ergonomics and wind protection C 400 GT
Odlagališče za pametni telefon
Smartphone compartment C 400 GT
Motor
Engine C 400 GT

Doživite več z več udobja.

Doživite več z več udobja.

Mesto ni dovolj za vas? Si želite doživeti več? Ni problema s C 400 GT. Brez prevelikega truda vas požene po najtesnejših ulicah s hitrostjo in okretnostjo, zaradi edinstvenega udobja med vožnjo pa je impresiven tudi na daljših turah. Tako boste doživeli odlične vozne lastnosti brez tresljajev in s popolno stabilnostjo – na ravni cesti in ovinkastih odsekih. ABS in avtomatski nadzor stabilnosti (ASC), ki sta na voljo standardno, zagotavljata varnost v vsaki situaciji. C 400 GT s standardno funkcijo Keyless Ride pa je še bolj udoben.  

+ Izvedi več

Poudarki podrobno.

Ergonomija in zaščita pred vetrom

Udobno zaščiteni pred vetrom in vremenskimi vplivi

Maske velikih površin ter visoko in široko vetrobransko steklo zagotavljajo optimalno zaščito pred vetrom in vremenskimi vplivi. Položaj ročk, posebej oblikovan sedež in sproščen položaj stopal privedejo do popolnega ergonomskega trikotnika, ki je zelo udoben tudi na daljših potovanjih.

Povezljivost (zaslon TFT)

Popolnoma povezani na celotnem cestnem omrežju

C 400 GT v segmentu skuterjev ponuja inovativno svetovno inovacijo kot izbirno opremo: BMW Motorrad Connectivity. Z uporabo 6,5-palčnega barvnega zaslona TFT visoke ločljivosti lahko aplikacije pametnih telefonov, kot so telefonski klici, poslušanje glasbe ali navigacija, uporabljate preprosto in varno – tudi med vožnjo.

Motor

Učinkovit, zmogljiv in z optimizirano porabo

Motor C 400 GT je popolnoma prilagojen zahtevam mobilnosti v mestu in spontanim izletom v bližnjo okolico: z delovno prostornino 350 cm3 in močjo 25 kW (34 KM) pri 7.500 vrt./min ni le zmogljiv, ampak navdušuje tudi z nizko porabo.

Polni LED-žaromet

LED – za vidno povečano varnost

Ikoničen žaromet, ki je dosledno zasnovan z uporabo LED-tehnologije, navdušuje z dnevnimi LED-lučmi (izbirna možnost), ki so plod lastnega znanja, in z izjemno svetilnostjo zasenčenega in dolgega snopa luči. Prednja smernika sta vgrajena v masko, zadnja pa v zadnjo luč.

ASC

Stabilnost in varnost

Tudi v slabih razmerah vam ASC omogoča, da ohranite popoln nadzor. Avtomatski nadzor stabilnosti preprečuje, da bi se zadnje kolo vrtelo v prazno, s čimer se zagotovi, da se moč učinkovito prenaša na cesto, kar bistveno poveča aktivno varnost v cestnem prometu.

Doživite zvok modela C 400 GT

Po svojih predstavah!

BMW C 400 GT vam omogoča, da izrazite svojo osebnost.

BMW C 400 GT vam omogoča, da izrazite svojo osebnost. Sami se odločite, kako bo videti. Z obsežno dodatno opremo in bogatim izborom originalnih dodatkov BMW Motorrad.

Izvedi več

DODATKI ZA C 400 GT

Obleka po meri za skuter srednje velikosti

Oblačila BMW Motorrad.

Oblačila in oprema kot nalašč za srednje velik skuter – da boste funkcionalno in modno vedno na varni strani.

Poišči trgovca

Ostali modeli Urban Mobility

spinner