Na slikah je lahko dodatna oprema in dodatki, ki so na voljo za doplačilo. Nezavezujoča priporočena cena proizvajalca, vklj. z 22% DDV, brez stroškov priprave in transporta. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v vsebini.

Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • fiksna obrestna mera na dan 01. 10. 2023 znaša 5,10%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja. Z veseljem smo vam na voljo za vse dodatne informacije, ki bi vam olajšale oceno naše ponudbe.

BMW M 1000 XR

Born to lead

Je najlažje in najmočnejše serijsko večnamensko motorno kolo na svetu. Nič manj. Motorno kolo M v celoti. Prilagojeno za maksimalno zmogljivost – v tem primeru zmogljivost na dolge proge. Zato se imenuje M XR. Ali kot pravimo: MaXimizeR. Ker ta stroj maksimira vse: Tvojo vozno izkušnjo, tvojo vzdržljivost in, kadar si to želiš, tvojo raven adrenalina. Med daljšimi potovanji pa si lahko brez težav odpočiješ. Ker veš, da lahko kogar koli kadar koli prehitiš. #NeverStopChallenging

Maksimalna oprema

Popoln začetek: začetna animacija M
Zaslon TFT z zagonsko animacijo modela M 1000 XR znamke BMW Motorrad
Karbonski deli: lažji, večja moč
Karbonski deli paketa M Competition za model M 1000 XR znamke BMW Motorrad
Zasnovano za moč vse do zadka
Vitek zadek vozila in rezkani deli modela M 1000 XR znamke BMW Motorrad
Močan in neposreden: motor
Motor ShiftCam za model M 1000 XR znamke BMW Motorrad
Moč postane obvladljiva: Zavora M
Zavora M modela M 1000 XR znamke BMW Motorrad
Nadzorovana moč: s krilci M
Krilca M modela M 1000 XR znamke BMW Motorrad
Hitro naprej: izjemno športni sprednji del
Športni sprednji del modela M 1000 XR znamke BMW Motorrad
Nadgradnja za vodljivost: Karbonska platišča M
Izbirna karbonska platišča M modela M 1000 XR znamke BMW Motorrad

Born on the Racetrack

Takoj začutiš: Model M XR ima v sebi DNK serije M. Uteleša vse, kar predstavlja najmočnejša črka na svetu: Vodenje, suverenost in igrivo prevlado na dosegu roke. Črka M obljublja prvovrstno izdelavo z izjemnimi materiali in opremo. Za vožnjo z motociklom M so potrebne odlične vozniške sposobnosti. M združuje navdušenje motošporta z življenjskim slogom na prehitevalnem pasu. Tretji model M dopolnjuje našo družino štirivaljnikov.

+ Izvedi več

Maksimalna ekskluzivnost

Maksimalna ekskluzivnost

Ni M le vizualno. M XR je v celoti opremljen z deli M. Ko ob zagonu pogledaš na zaslon, vas zagonska animacija M popelje v športni svet serije M. Medtem ko športni sedež M poskrbi za neutrudno vožnjo, krilca M z aerodinamičnimi pogonskimi silami zagotavljajo večjo pritisno silo na cestišče. Zavora M omogoča tudi natančno nadzorovanje moči.

+ Izvedi več
147
kW (201 KM) pri 14.600 vrt./min
275
km/h največja hitrost
223
kg DIN brez obremenitve (vozilo pripravljeno za vožnjo, z napolnjenim rezervoarjem)
7,2
Sekunde pri pospeševanju iz 0 na 200 km/h
Vodno/z oljem hlajen štirivaljni vrstni motor z BMW ShiftCam

M + XR = moč za dolge proge

M + XR = moč za dolge proge

Enačba za neprimerljivo vozno izkušnjo, ki združuje značilno moč modelov M in značilno primernost za dolge proge modelov XR. Zahvaljujoč veličastni ergonomiji ali načinom vožnje Pro, vključno z RACE, ne boš več želel sestopiti z motocikla. Vključeno je vse, ne le oprema. Model M XR je izjemno vsestranski s svojo primernostjo za šport, potovanja in sopotnike. Težo je mogoče še dodatno zmanjšati z izbirnim paketom M Competition, tako da ohraniš maksimalno dinamiko.

+ Izvedi več

Ta motocikel ponuja vse, kar si želim izven dirkališča: neverjetna zmogljivost, zaradi katere sploh ne želiš sestopiti z motocikla.

 “

Peter Hickman

Britanski motociklistični dirkač

The Sound of M

Surova moč v tvojih rokah

Surova moč v tvojih rokah

Povzpni se nanj in se vedno zavedaj naslednjega: M XR te popelje do hitrosti višje kot 275 km/h. Od 0 do 100 v 3,2 sekundah, do 200 v 7,4. To omogoča štirivaljni motor BMW ShiftCam modela RR, prilagojen za model XR, z 201 KM (147 kW) in največjim številom vrtljajev 14.600 vrt./min. V povezavi s športnim menjalnikom s krajšimi prenosi v 4., 5. in 6. S prestavo in krajšim sekundarnim prestavnim razmerjem je model M XR je izpopolnjen za zmogljivo usmerjeno vožnjo na dolge proge. Tako lahko prevzameš vodstvo, kadar koli si zaželiš.

+ Izvedi več

Avra prvaka

Prepoznavni M

Performance ima tri barve: svetlo modro, temno modro, rdečo. Tipična barvna kombinacija M poskrbi za prepoznaven videz modela M XR. Ko se izjemoma zaustavi, se ljubezen do motošporta ne opazi le v barvah, ampak v številnih podrobnostih.

Univerzalni lak Lightwhite/M Motorsport

Serijski motocikel v barvi univerzalnega laka Lightwhite s trakovi M stavi na močne kontraste. Model M XR je mogoče prepoznati kot motocikel M tudi po standardnih zavorah M v modri barvi.

Kovinska barva Blackstorm/M Motorsport

Z izbirnim paketom M Competition je na voljo v kovinski barvi Blackstorm s trakovi M in deluje bolj impresivno – vtis, ki ga še dodatno okrepijo karbonska platišča M.

Merilo za vse stvari

Merilo za vse stvari

Popolnost je vsota vseh podrobnosti. Niti milimeter ni prepuščen naključju. Dovršeno lakiranje M in ekskluzivni deli, kot sta rezkana ročica sklopke M in ročica zavore M, postavljajo merila glede športne zasnove. Tudi krajše, tonirano športno vetrobransko steklo dokazuje, da to motorno kolo prihaja iz kovačnice za dirkalni šport M.

+ Izvedi več

Leadership par excellence

Si pripravljen? Usedi se, zaženi motor in se potopi v svet serije M. Za tabo: vitek, na zmogljivost usmerjen zadek s kratkim okvirjem za registrsko tablico. Nato dolgo nič. Ti vodiš. Slišiš neprimerljiv zvok, ki prihaja iz strmo postavljenega natičnega končnega glušnika Akrapovič. Tudi tvoj sopotnik v celoti izkusi serijo M zahvaljujoč obliki sedeža za sopotnika, ozkim držalnim ročajem in nosilcem nožne opore za sopotnika.

+ Izvedi več

Brez skrbi na poti

Zahvaljujoč našim paketom INCLUSIVE se lahko naslednjih nekaj let popolnoma osredotočiš na svoj užitek v vožnji – ker ti podaljšamo jamstvo.

Več o tem

Zmoremo več

Obožuješ izziv: izbirni paket M Competition je kot nalašč zate. V paketu vključena karbonska platišča M in številni deli iz karbona M, ne poskrbijo le za izjemno športni videz motocikla. Zmanjšajo težo na samo 220 kg in tako povečajo dinamiko in vodljivost. Z M GPS Laptrigger lahko ciljno delaš na svojih najboljših časih.

+ Izvedi več

Prilagodi svoj motocikel M

Imaš lastne predstave? Tukaj jih lahko uresničiš. Imaš večje ambicije? Tukaj jih lahko izživiš. Ne glede na to, ali si želiš več primernosti za dirkališče ali večjo primernost za potovanja: V dodatni opremi in originalnem priboru BMW Motorrad najdeš vse, zaradi česar je M XR tvoj sanjski motocikel.

Na individualizacijo

Pripravljen na več izzivov?

spinner