2024 M 1000 XR

Na voljo v kratkem

Model BMW M 1000 XR

Rojen za vodenje

Nov član družine M. Tipični motocikel M združuje najvišjo zmogljivost in ekskluzivnost motocikla M XR – sestavni deli DNK motocikla M. Suverena dominacija iz zapestja. Kdor ga vozi, mu ni treba ničesar dokazovati. Preidi v vodstvo: ni potrebno, vendar je kadar koli možno. Ne le na dirkališču, ampak tudi na dolge proge. Tipični motocikel XR je predviden za mnoge kilometre vožnje. Si pripravljen na najmočnejši in najlažji motocikel v segmentu?

Jeseni 2023 boš izvedel vse o serijskem modelu motocikla M XR. In že danes vse o trenutnem prototipu.

Moč motocikla M se sreča z zmogljivostjo motocikla XR

Moč motocikla M se sreča z zmogljivostjo motocikla XR

Veliko karbona, zavora M, krilca M in načini vožnje Race Pro: motocikel M XR zagotavlja celovito izkušnjo motocikla M. S samo pribl. 223 kg in izbirno še lažji s paketom M Competition je motocikel pravi lahkokategornik. S njegovo izjemno ergonomijo boš prevozil mnoge kilometre – to je pravi motocikel XR. Za motocikel XR prilagojen štirivaljni motor BMW ShiftCam motocikla RR vam z več kot 200 KM (147 kW) omogoča hitrost do 280 km/h, če si želiš nekaj več adrenalina.

+ Izvedi več

Tvoj adrenalinski udar

Tvoj adrenalinski udar

Želiš izvedeti več o motociklu M XR? Se zanimaš za to, kdaj bo motocikel na voljo pri tvojem prodajalcu? Potem si oglej novice v tvojem predalu e-pošte in ostani na tekočem. Kajti že čez nekaj tednov bo ta nov šampion osvajal ceste in obvladoval prve izzive. Ostani v pričakovanju!

+ Izvedi več

Ta motocikel združuje vse, kar si želim izven dirkališča: neverjetna zmogljivost, zaradi katere sploh ne želiš sestopiti z motocikla.

 “

Peter Hickman

Britanski motociklistični dirkač

Še več zmogljivosti

spinner