BMW R 18 Transcontinental

The road’s best dressed icon

Z R 18 Transcontinental potujete na ekskluziven in razkošen način. Kot člani družine R 18 predstavlja tradicijo BMW Motorrad, vendar je še vedno v gibanju tukaj in zdaj: Njegov očiten sprednji del z visokim vetrobranskim steklom in ogromnim Big Boxerjem obljubljata udobno in močno uživanje v prevoženih kilometrih. Samodejna kompenzacija obremenitve podvozje natančno prilagodi obremenitvi stroja. In zahvaljujoč predpripravi na individualno predelavo lahko s svojim R 18 Transcontinental natančno določite, kar boste tudi našli pri vsaki vožnji: samega sebe. Samo klasika#Soulfuel.

Glasbeni videoposnetek prikazuje skupino The Cadillac Three ter nove modele Heritage R 18 B in R 18 Transcontinental.

Oblika R 18 Transcontinental

Potovanje širi um in oblikuje značaj

R 18 Transcontinental je videti, kot da kilometri le drsijo po njem. Velik prednji blatnik in vpadljiv sprednji del z dvema dodatnima žarometoma predstavljata uvod v eleganten »streamlining«. 24-litrski rezervoar, usmerniki vetra, stopnice in zgornja ohišje z naslonjalom za hrbet sopotnika dopolnjujejo jasno opredeljen videz.

R 18 Transcontinental First Edition

Lak kovinske barve Blackstorm z belo dvojno linijo, kontrastno brušena kolesa v srebrno sivi barvi in številne kromirane površine, kot na pokrovu glave motorja ali na junakovih prsih, kažejo: slog in samozavest štejeta kadar koli in kjer koli.

Kovinska barva Blackstorm

Barve poudarjajo eleganten značaj motornega kolesa R 18 Transcontinental. Big Boxer, razkošna oprema: Tukaj čaka močnostni paket, ki je pripravljen na vse.

Kovinska barva Galaxy Dust/kovinska titan srebrna barva 2 Option 719

Kilometri letijo in pokrajina se spreminja: tako kot vaše kolo. Glede na vpad svetlobe in sončne svetlobe barva sije od vijolične do turkizno modre – učinkovito v kombinaciji z Big Boxerjem v mat črni barvi.

Kovinska barva Manhattan mat

Plemenit, okreten in energičen: ta barvna shema razkriva čisti užitek pri vožnji, s katerim za seboj puščate vsak kilometer. Obzorje tukaj postane en sam širok nasmeh.

Sledite svoji poti

Motorno kolo R 18 Transcontinental je odlično pripravljeno na vse. Zasnovano je tako, da ga lahko enostavno individualizirate v skladu s svojo idejo. Velika ponudba originalnega pribora BMW Motorrad dodatno oprema to idejo po individualni predelavi. Kolekciji »Machined« in »2-Tone-Black«, zasnovani s podjetjem Roland Sands Design, pa tudi klasični »Option 719« na primer z oblikovalskim paketom AERO še enkrat poudarita razkošen videz kolesa. V ta namen je mogoče R 18 Transcontinental dodatno individualizirati in nadgraditi s plemenito in udobno opremo paketa Touring, kot so notranji žepi kovčka.

+ Izvedi več
Na individualizacijo external-link-arrow-slim

Pregled vrhuncev

Podrobno odkrijte vrhunce. Od klasičnih elementov do sodobne motociklistične tehnologije vam R 18 Transcontinental ponuja vse, kar od njega pričakujete. In še veliko več.

+ Izvedi več
Power Reserve
Prikaz kazala rezerve moči kot klasičen okrogel instrument.
Marshall Gold Series Stage 2
Vgrajeni zvočniki znamke Marshall.
Armaturna plošča
Na armaturni plošči so prikazani analogni okrogli instrumenti in zaslon TFT.
Aktivno uravnavanje hitrosti (ACC)
Senzor ACC, ki določa razdaljo do vozila spredaj.
Sopotnikov sedež
Sopotnikov sedež z udobnim naslonjalom za hrbet.
Zaslon TFT
Zaslon TFT R 18 Transcontinental.
Sprednja obloga
Sprednja obloga motornega kolesa R 18 Transcontinental.
Vetrobransko steklo
Usmernik vetra motornega kolesa R 18 Transcontinental.

Doživite zvok motorja R 18 Transcontinental

Moč je v miru – in v vsakem kilometru

Takoj, ko zaženete motor, boste opazili, zakaj Big Boxer nosi svoje ime. Na vsakem nadaljnjem metru boste lahko zaznali ogromno delovno prostornino. Od 2000 do 4000 min-1 vas bo s svojim običajnim tekom Boxer motorja spremljalo vsaj 150 Nm. Zmogljiv navor in naravna vlečna moč zagotavljata čisto uživanje na dolge razdalje – sproščeno, a nikoli dolgočasno. In odprta, delujoča svetla ponikljana kardanska gred kaže, koliko zgodovine smo zapakirali v 1802 cm³. In zdaj? Čas je za tvojo zgodovino.

+ Izvedi več
1802
cm³ delovne prostornine
740
mm višina sedeža
158
Nm navora pri 3000 vrt./min
24
litrov prostornine posode za gorivo (pribl.)
Zračno/oljno hlajen dvovaljni, štiritaktni Boxer motor

Udobje in varnost

Naj bodo kilometri sproščeni in varni

Naj bodo kilometri sproščeni in varni

Z motornim kolesom R 18 Transcontinental lahko udobno premagate kilometre: dinamična regulacija hitrosti, DCC in izbirno aktivno uravnavanje hitrosti samostojno uravnavata hitrost in razdaljo do vozila spredaj. Poleg tega trije načini vožnje, samodejna kontrola stabilnosti ASC in uravnavanje potisnega momenta motorja MSR serijsko zagotavljajo večjo varnost. In pomočnik za vzvratno vožnjo, sistem Hill Start Control in centralno zaklepanje za kovček in zgornje ohišje zagotavljajo še več udoben na vsak prevoženi kilometer.

+ Izvedi več

3 leta garancije

Vozite naprej in naprej in naprej. Dajemo vam dodatno leto.

Zdaj 3-letna garancija za vse motocikle.

Izvedite več

Več o #SoulFuel

spinner