Na slikah je lahko dodatna oprema in dodatki, ki so na voljo za doplačilo. Nezavezujoča priporočena cena proizvajalca, vklj. z 22% DDV, brez stroškov priprave in transporta. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v vsebini.

Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • fiksna obrestna mera na dan 01. 10. 2023 znaša 5,10%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja. Z veseljem smo vam na voljo za vse dodatne informacije, ki bi vam olajšale oceno naše ponudbe.

Novi BMW F 900 R

Dinamičen, progresiven, intuitiven

Puristična in močna zasnova F 900 R je polna izzivov. S tem dinamičnim roadsterjem si na pravi poti, da si zagotovite vrhunski dan. F 900 R se odziva natančno in neposredno. Moč torej intuitivno pravilno uporabljaš v ovinku: kot da bi se tvoje misli pretvorile direktno v užitek v vožnji. Pri tem je F 900 R popolnoma na tvoji strani tudi s tehnologijo osvetlitve, povezljivostjo in varnostjo – in daleč pred drugimi.

Preprosto sedi nanjo in zaženi, #NeverStopChallenging.

* Prosimo, upoštevajte, da nekatere barve, ki so prikazane v videu, niso več na voljo v aktualni paleti modelov.  

Brez skrbi – želi se le zabavati

Za mišičasto pojavo F 900 R se skriva čisti užitek v vožnji. Njene natančne linije kot napete tetive poudarjajo atletičnost stroja. Zdi se koncentrirana, popolnoma oblikovana. Sprednji del je agresiven. Žarometi in armaturna plošča se kompaktno prilegajo glavi krmila. Kot pesti borca: v kritju in v delcu sekunde pripravljena na napad. Rezervoar je spredaj: za optimizirano porazdelitev mase in kratek zadnji del. Kompakten dušilnik na podvozju pri tem še poudarja izjemno optiko.

 

+ Izvedi več

Tvoj slog šteje

Vsak slog razkriva nekaj o značaju vašega motornega kolesa F 900 R. Prav tako kot o vašem.

Sport

Lakiranje v barvi univerzalnega laka Lightwhite je istočasno športno in elegantno: natančno poudarja značaj modela Dynamic Roadster.

Exclusive

F 900 Exclusive v barvi Racing Red izraža zmogljiv značaj motocikla.

Triple Black

Temno lakiranje v kovinski barvi Blackstorm 2 in črna platišča poudarjajo dinamiko pri F 900 R.

Dvovaljni vrstni motor

77
kW največja moč (105 PS)
92
Nm navora pri 6,500 vrt/min
895
ccm prostornine motorja
770
višina sedeža od 770 do 865 mm

Več navora za tvoje življenje

Več navora za tvoje življenje

Intuitivna, spontana in dinamična – Ti ne čakaš na trenutke sreče. Preprosto si jih ustvariš, kadarkoli si jih zaželiš. Dvovaljni vrstni motor v F 900 R z visokim navorom ti pri 87 Nm nudi od 4.500 do 8.500 obr./min. Torej natančno v razponu števila obratov, kjer je moč najbolj zabavna.

+ Izvedi več

Vsak začetek je preprost – različica A2 F 900 R

Vsak začetek je preprost – različica A2 F 900 R

F 900 R je na voljo tudi v različici z zmogljivostjo A2 s 95 KM. Tej lahko zadušiš moč in tako je stroj na tvoji strani, če si na poti z vozniškim dovoljenjem A2. Tako lahko že od samega začetka uživaš v intuitivnem upravljanju F 900 R.

+ Izvedi več

Doživite zvok novega F 900 R

Poudarki motornega kolesa F 900 R

Motor z visokim navorom.
We see the engine of the F 900 R. It is the heart of the F 900 R and a guarantee of your riding enjoyment.
Okretno podvozje.
We see the chassis of the F 900 R.
Sistem prilagodljivih žarometov.
We see the front headlights of the F 900 R with the adaptive cornering light.
Kratka izpušna cev.
The short exhaust underlines the dynamism of the F 900 R.
Dynamic ESA.
Vidimo elektronsko nastavljivo vzmetenje, Dynamic ESA.
TFT Dashboard s Connectivity.
We see the large 6.5“ TFT display of the F 900 R.
Gear Shift Assist Pro.
A small part, a big relief: the Gear Shift Assist Pro.
Raznolika nastavitev višine sedeža.
Vidimo sedež F 900 R. Zaradi šestih višin sedežev se prilagodi vsem voznikom.

Sistem prilagodljivih žarometov

Sistem prilagodljivih žarometov

Prilagodljivi žarometi F 900 R se samodejno aktivirajo pri kotu nagiba 7°. Ločeni LED elementi v glavnem žarometu zagotavljajo najboljšo možno osvetlitev notranjega dela zavoja. Za več udobja in varnosti v vsakem zavoju.

+ Izvedi več

Prilagojeno – vendar le v smislu ergonomije

Prilagojeno – vendar le v smislu ergonomije

Ergonomija F 900 R je usmerjena na prednja kolesa in športnost. Šest različnih višin sedežev, nastavljiva ročica in razpoložljivo visoko krmilo omogočajo, da skoraj vsi najdejo svoj idealen položaj. Vetrobransko steklo je na voljo tudi v visoki izvedbi in tako nudi udobno zaščito pred vetrom tudi na daljših razdaljah.

Tako bo vsak našel svojo F 900 R, ki mu najbolj ustreza.  Tudi to razumemo pod pojmom dinamični roadster.

+ Izvedi več

Podpira še večji užitek pri vožnji

Podpira še večji užitek pri vožnji

Z načini vožnje Pro, ki so na voljo kot dodatna oprema, se bo vsak zavoj in vsaka ravnica še hitreje spremenila v čisti užitek: Med drugim vključujejo varnostne asistenčne sisteme ABS Pro, nadzor oprijema DTC (Dynamic Traction Control), sistem za nadzor nad zaviranjem  DBC (Dynamic Brake Control) in nastavitev vlečnega navora motorja (MSR). DBC zagotavlja večjo varnost pri zaviranju, novi MSR pa preprečuje zdrs ali drsenje zadnjega kolesa med spontanim dodajanjem plina ali prestavljanjem. Shift Assist Pro ali elektronsko nastavljivo vzmetenje Dynamic ESA združuje športno dinamiko in udobje: za še večji užitek v vožnji.

+ Izvedi več

Tvoj slog, naši predlogi

Od kratkih športnih voženj do izletov za vikende: F 900 R ima veliko obrazov. Trije predlogi, ki so ti popolnoma prilagojeni, glede na to, kako se odpraviš na pot.

+ Izvedi več

Ustrezna oblačila

Dodatni modeli

spinner