Na slikah je lahko dodatna oprema in dodatki, ki so na voljo za doplačilo. Nezavezujoča priporočena cena proizvajalca, vklj. z 22% DDV, brez stroškov priprave in transporta. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v vsebini.

Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • fiksna obrestna mera na dan 01. 10. 2023 znaša 5,10%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja. Z veseljem smo vam na voljo za vse dodatne informacije, ki bi vam olajšale oceno naše ponudbe.

BMW R 12

Cruise as you are

Ni vam treba sanjati o Kaliforniji. To mirno motorno kolo Cruiser vam edinstveno sproščenost pripelje neposredno pred vhodna vrata. Njegova nizka višina sedeža vas vabi, da takoj sedete nanj. Kot zelo sproščen udeleženec v prometu si boste morda zaželeli primernega zvoka za ušesa. In potem: Vožnja v smeri neskončnega poletja. Lahko pa enostavno poslušate zvok Boxerja in se z njegovim pogonom vozite skozi metropole ali po zavitih podeželskih cestah. Uživajte v tem edinstvenem občutku #Soulfuel – Življenje je enostavno na modelu R 12.

Nezamenljiv original

Umirjenost namesto hitenja

Moder R 12 predstavlja sproščen življenjski slog. Dresscode: Smart Casual. Stil: Classic. Ikonične lastnosti zasnove, kot je okrogel instrument, ga delajo za nezamenljivega. Impresivna oblika je definirana predvsem z rezervoarjem, sedežem, prekrivalom Airbox in blatnikom spredaj ter zadaj.

Kovinska barva Blackstorm

Obarvajte ga v kovinski barvi Blackstorm: Zaradi velikodušne uporabe črne barve je izjemna silhueta motornega kolesa Cruiser optimalno izpostavljena.

Kovinska rdeča barva Aventurin

Poudarjen videz vintage: Lakiranje v kovinski rdeči barvi Aventurin na prekrivalu sprednjega in zadnjega kolesa ter na rezervoarju daje modelu R 12 še bolj klasičen videz.

Option 719 Thorium

Zlati šivi na sedežu, zlato krmilo, oblikovalna kovinska barva Avus Silver in številni rezkani deli – pri tej opremi je kemija prava že na prvi pogled.

What you see is what you feel

Tako kot je videti: kot obljuba. Tako boste občutili vsako vožnjo z njim: enostavno, lepo, sproščeno. Klasična, nazaj do zadka vozila padajoča linija Cruiserflyline je oblikovana s posameznim sedežem v kombinaciji z velikim prekrivalom zadnjega kolesa. Jekleni rezervoar v obliki kapljice, ki ponazarja predhodne rezervoarje Toaster, se usklajeno prilega. Razdelek na zadku s funkcijsko integriranimi smernimi utripalkami z integrirano zadnjo lučjo deluje kompaktno in usklajeno. 19-palčno sprednje kolo in 16-palčno zadnje kolo zaokrožujeta ploski, sproščen videz.

+ Izvedi več

Sproščeno motorno kolo Cruiser znamke BMW Motorrad vas vabi k vožnji.

 “
Shine On: Kolesa z naperami v zlati in črni barvi
Izbirna kolesa z naperami v zlati in črni barvi modela r 12 znamke BMW Motorrad
Tehnični poudarek: Žaromet LED
Model R 12 znamke BMW Motorrad z LED-žarometi z dnevno lučjo za vožnjo
Vabljivo: Zelo nizka višina sedeža
Model R 12 znamke BMW Motorrad z zelo nizko višino sedeža
Hightech an Board: zavorni sistem
Delno integralen zavorni sistem modela R 12 znamke BMW Motorrad
Dinamika in udobje: Asistent za prestavljanje Pro
Model R 12 znamke BMW Motorrad s paketom Comfort, vključno z asistentom za prestavljanje Pro
Plemenita podrobnost: kromirana plaketa okvirja
Kromirana plaketa okvirja modela R 12 znamke BMW Motorrad
Sodobna staromodnost: okrogel instrument
Klasičen okrogel instrument modela R 12 znamke BMW Motorrad
Močan osrednji del: Motor Boxer
Motor Boxer modela R 12 znamke BMW Motorrad

Prilagodite ga!

Prilagodite ga!

Podlaga za individualne ideje je koncept osnove. Klasičen okvir iz mrežnih cev, plosko ležeča vzmetna noga in nov Airbox nudijo največjo svobodo pri oblikovanju območja sedeža pri rezervoarju. Z deli za individualno predelavo, kot je krmilo Dragbar ali zadek po meri, lahko vašemu modelu R 12 npr. z ročnim obračanjem podelite markanten slog Bobber.

+ Izvedi več

Feel free to let it roll

95
KM (70 kW)
227
kg brez obremenitve, vozilo pripravljeno za vožnjo, z napolnjenim rezervoarjem
14
litrov prostornine rezervoarja
754
mm višina sedeža
Zračno/oljno hlajen dvovaljni, štiritaktni motor Boxer

Rock’n’roll on the road

Z legendarnim pogonom in načinoma vožnje ROLL in ROCK lahko kadar koli preklopite iz močne sproščenosti na dinamičnost. Za po meri motorno kolo Cruiser optimiran Boxer na cesto prinaša močan navor in dober pospešek ob nizke številu vrtljajev. Način vožnje ROLL je optimalen za uravnotežen občutek Cruiserja. Način vožnje ROCK vas vabi k dinamičnemu lovljenju ovinkov ob optimalni stabilnosti. Poseben poudarek model R 12 je tudi manj vibracij v prostem teku.

+ Izvedi več

Vsak začetek je preprost – različica A2 R 12

Model R 12 je na voljo tudi v različici z zmogljivostjo A2 s 35 kW (48 KM). Tako je stroj na vaši strani, če ste na poti z vozniškim dovoljenjem A2. Tako lahko že od samega začetka uživate v intuitivnem upravljanju modela R 12 nineT. Več informacij najdete tukaj.

Ultimativen občutek Cruiserja

Hang Loose

Hang Loose

Kako zelo sproščeni smo lahko na poti. Posebna ergonomija krmila in nožne opore skrbi za neverjeten občutek Cruiserja s sproščeno držo na sedežu. Nizka višina sedeža vabi in je popolna tudi za (ponovne) uporabnike. Več razlogov, da ostanete sproščeni: ABS Pro odvisno od nagiba regulira zavorni učinek, poleg tega pa DTC povečuje varnost pri vožnji. Sprostite se in uživajte v vožnji.

+ Izvedi več

The spirit of easy

The spirit of easy

Enostavno sedite, model R 12 vas bo udobno peljal kamor koli. Zagon brez ključa zahvaljujoč funkciji Keyless Ride. Uporabite vaš pametni telefon kot navigacijo z izbirnim ConnectedRide Control vklj. z držalom za pametni telefon. Vse potrebno si še bolj pregledno prikažite na izbirnem zaslonu Digital Display. Prestavljajte med prestavami, brez pritiska na sklopko z asistentom za prestavljanje v izbirnem paketu Comfort.

+ Izvedi več

3 leta brezskrbnosti

Ride on & on & on. Mi vam podarimo še dodatno leto. 

Ob nakupu motornega kolesa poleg zakonsko določene garancije takoj prejmete še dodatno leto brezskrbnosti.

Več o tem

Še več za navdušence nad Heritage

spinner