Motorno kolo Int. GS Trophy z različnih zornih kotov in pri vožnji po vodi.

Oprema Int. GS Trophy

Če si vedno na preži za naslednjo pustolovščino, potrebuješ opremo, na katero se lahko v vsaki situaciji zaneseš. Zato smo našo dodatno opremo BMW Motorrad v najtežjih pogojih preizkusili na terenskih progah mednarodne dirke International GS Trophy.

Ti deli so dokazali, kako dobro premišljeni in robustni so v blatu, puščavi, med prečkanjem reke in v gorah. Popolnoma se prilegajo tvojemu motornemu kolesu in tebi ter tvojemu motornemu kolesu GS dajo vse, kar potrebujeta, da osvojita vsak teren.

+ Izvedi več
Varnost

Odlično opremljen za najbolj divje pustolovščine. Po zaslugi črne zaščite okvirja, zaščite pokrova glave cilindra iz plemenitega jekla in zaščite žarometov je tvoje motorno kolo odlično zaščiteno pred vejami, skalami, tvojimi škornji Enduro in udarci kamnov. Robusten aluminijasti ščitnik motorja Enduro ščiti spodnji del motorja. Varovalna stremena motorja iz poliranega plemenitega jekla zanesljivo ščitijo pred poškodbami, če bi se tvoje motorno kolo med osvajanjem kdaj prevrnilo. Ščitnik za roke ščiti tvoje roke pred vejami in kamni. Zaščitno steklo ščiti zaslon TFT pred umazanijo in drugimi poškodbami.

Ergonomija in udobje

Na terenu se ne smeš odpovedati tej dodatni opremi: Tonirano vetrobransko steklo Rallye ti ponuja prost pogled na teren in kljub temu nudi dovolj zaščite. Z ozkim in trše oblazinjenim sedežem Rallye imaš zagotovljeno maksimalno svobodo gibanja. Širše in daljše nožne opore Enduro nudijo več stabilnosti in opore. Po višini nastavljiv pedal nožne zavore se prilagodi tvojim potrebam – tako lahko še posebej med vožnjo v stoječem položaju še bolje doziraš nožno zavoro.  Nožna prestavna ročica z nastavljivim pohodnim kosom je prilagodljiva različnim velikostim čevljev in navadam prestavljanja. Povišanje krmila iz kovanega aluminija pa omogoča bolj sproščeno držo in večji nadzor na terenu. 

Dizajn

Primernost za terensko vožnjo lahko izgleda tako dobro. Kakovostni natični dušilnik, v celoti izdelan iz titana, nudi tvojemu motornemu kolesu GS ne le bolj športen videz, temveč je tudi lažji od serijskega glušnika. Večji prednji blatnik ščiti tvoje motorno kolo pred udarci kamenja in umazanijo. Izjemno stabilna kolesa s križnimi naperami omogočajo tudi uporabo pnevmatik brez zračnice in tako zaokrožujejo terenske sposobnosti tvojega motorja.

Prostor za shranjevanje

Da je na terenu lahko mokro in umazano, ni nobena skrivnost. Zaradi tega je toliko bolj pomembno, da je tvoja prtljaga dobro zaščitena pred zunanjimi vplivi. Majhna torba za na rezervoar iz kolekcije Adventure, izdelana iz trpežnega najlona, ima vodotesno notranjo vrečo. Tako bo vse, kar imaš s sabo, vedno suho.

Vprašaj svojega pooblaščenega partnerja BMW Motorrad

Če bi rad izvedel več o motornih kolesih GS Trophy in ustrezni dodatni opremi BMW Motorrad, se obrni na najbližjega prodajalca. Z veseljem ti bo svetoval.

Iskalnik trgovcev

Več o #SpiritofGS

spinner