Na slikah je lahko dodatna oprema in dodatki, ki so na voljo za doplačilo. Nezavezujoča priporočena cena proizvajalca, vklj. z 22% DDV, brez stroškov priprave in transporta. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak v vsebini.

Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • fiksna obrestna mera na dan 01. 10. 2023 znaša 5,10%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja. Z veseljem smo vam na voljo za vse dodatne informacije, ki bi vam olajšale oceno naše ponudbe.

BMW G 310 R

Izzovite mesto

Prebuditi se z nasmehom na obrazu. Saj je vsak dan priložnost, poskusiti nekaj novega - z BMW G 310 R. Celotni paket ima vse, kar za to potrebuješ, in je sedaj na voljo s sodobno dnevno lučjo. Zahvaljujoč optimiziranemu motorju z Ride By Wire in sklopko Anti-Hopping je vožnja z njim intuitivna in agilna, ne glede na to, ali se peljete v službo, na zmenek ali iz mesta. Doživite okretnost, enostavno upravljanje in športnost modela G 310 R in z njim vsak dan na novo prerastite samega sebe – tipično #NeverStopChallenging pač.

Značilnosti za dinamično veselje v vožnji

Moč modela G 310 R je v njegovi lahkosti in agilnosti. Enovaljni štiritaktni motor s 313 ccm ne predstavlja veliko veselja samo v mestnem vrvežu, temveč tudi tedaj, ko pri hitrih menjavah zavojev na novo opredeljuješ meje mesta.

+ Izvedi več
25
kW (34 KM) pri 9.250 vrt./min
28
Nm največji navor pri 7.500 vrt./min
313
ccm delovne prostornine
3,3
litra porabe goriva na 100 km po WMTC
Vodno hlajeni enovaljni štiritaktni motor

Doživi agilnost

Neobičajni enovaljni motor ima poseben koncept: Za 180 stopinj nazaj obrnjena glava valjev premakne težišče vozila v smeri sprednjega kolesa. Tako je G 310 R bolj agilen in lažje upravljiv. Z novim e-plinom – Ride by Wire – je tudi pospeševanje vedno stabilno. S samoojačevalno sklopko Anti-Hopping je prestavljanje v prometni gneči otročje lahko. Zahvaljujoč učinkovitemu izgorevanju ter sekundarnemu zračnemu sistemu pa so izpolnjene tudi zahteve strogega standarda Euro 5.

+ Izvedi več

Čudovit zvok

Puristična oblika

Vaš slog za vaše mesto

Vsi trije videzi motornega kolesa G 310 R poudarjajo z energijo nabit športni značaj stroja. Katerega boste izbrali?

Sport

Popolna športnost: Z G 310 R Sport postane cesta tvoje igrišče. Markantno lakiranje v kovinski barvi Racingblue krepi tvojo strast glede napredovanja.

Passion

Nezaustavljiva brezkompromisnost: G 310 R Passion povsem jasno prestavlja strast. Lakiranje v kovinski granitno sivi barvi skrbi za temperamenten videz.

Triple Black

Univerzalna barva Cosmic Black 2 poudari dinamično stran vašega motornega kolesa G 310 R.

Športni geni

Dober videz ima v krvi, kajti G 310 R v sebi nosi dedni zapis modela BMW S 1000 R. S svojim golim dizajnom svojo notranjost nosi zunaj, s čimer predstavlja lahkost, preciznost in čisti občutek vožnje. Športni slog še posebej poudarja prepoznaven dirkalni videz motorja. Območje motorja je sedaj v novi titanovo sivi kovinski barvi. Kombinacija s ploščicami nožnih opor in držal za sopotnika motorju G 310 R daje sodoben zaključek.

+ Izvedi več

Ergonomične in varnostne lastnosti

Ergonomično krmilo in upravljalni elementi
Na sliki so krmilo in upravljalni elementi modela G 310 R.
LED-žarometi in LED-smerniki serijsko
Na seriji so serijski LED-žarometi in LED-smerniki modela G 310 R.
Ergonomični sedež
Na sliki je ergonomični sedež modela G 310 R.
ABS
Na sliki je zavorni sistem modela G 310 R.
Lita kolesa iz aluminija
Na sliki vidimo kakovostne aluminijeve nihajne vilice in izpušni sistem modela G 310 R.
Precizni enovaljni motor
Na sliki je titanovo siv motor modela G 310 R.
Nastavljivi ročica za sklopko in zavorna ročica
Na sliki je nastavljiva ročica za sklopko in zavorna ročica modela G 310 R.
Kakovostne aluminijeve nihajne vilice
Na sliki vidimo kakovostne aluminijeve nihajne vilice in izpušni sistem modela G 310 R.

3 leta garancije

Vozite naprej in naprej in naprej. Dajemo vam dodatno leto.

Zdaj 3-letna garancija za vse motocikle.

Izvedite več

Naj bo po vaše

Naj bo po vaše

Zdaj ste na vrsti vi: Poiščite posebne dodatke za vaš G 310 R, ki vam bodo pomagali doseči nove mejnike. Izberite naš predlog ali oblikujte svoje motorno kolo tako, kot vam je všeč.

+ Izvedi več

Športni videz z optimalno zaščito

spinner