*Izračun velja za 3asy Ride • Finančni leasing za dobo 33 mesecev • 33% polog od MPC • zadnji obrok 33% • efektivna obrestna mera na dan 6. 8. 2019 znaša 3,37%. Gorenjska banka, d. d., Kranj, finančni partner BMW Financial Services v Sloveniji, si pridružuje pravico do spremembe pogojev financiranja.

BMW G 310 R.

INTENZIVEN UŽITEK V VOŽNJI.

BMW G 310 R je utelešenje užitka v vožnji. Izdelan je bil za živahna mesta in vse tiste, ki preprosto uživajo v vožnji z motocikli. Je okreten, lahko vodljiv in hkrati tudi športen. Vozniki vseh velikosti, tako nizki kot visoki, se na motociklu BMW G 310 R takoj počutijo kot doma. Motocikel je lahek, a z motorjem, ki ima prostornino 313 cm3, kar prekipeva od moči. Novi motocikel vas bo varno in zanesljivo pripeljal v službo, na naslednjo priljubljeno destinacijo ali iz mesta. G 310 R je pravo motorno kolo BMW, le z zmanjšano delovno prostornino. Najvišja možna kakovost, vrhunska izdelava in izjemna tehnologija zagotavljajo intenziven užitek v vožnji.

Zasnova modela G 310 R

Izberi svoj stil.

Motorno kolo BMW G 310 R je na voljo v treh razburljivih barvah: univerzalni barvi Cosmic Black, univerzalni barvi Light White/kovinski barvi Racing Blue/univerzalni barvi Racing Red in univerzalni barvi Racing Red.

Univerzalna barva Cosmic Black

Nadaljnji razvoj lakiranja v univerzalni barvi Cosmic Black še bolj jasno poudarja dinamično moderno zasnovo BMW G 310 R z novo nameščenimi trakovi.

Univerzalna barva Light White/kovinska barva Racing Blue/univerzalna barva Racing Red

V univerzalni barvi Light White/kovinski barvi Racing Blue/univerzalni barvi Racing Red se tvoj BMW G 310 R ponosno in nedvoumno sklicuje na zapuščino BMW Motorrad Motorsport.

Univerzalna barva Racing Red

G 310 R v rdeči barvi s temnimi kontrastnimi površinami ima moderen in športen videz.

Dobri geni. Dober videz.

Dober videz se očitno prenaša iz roda v rod – BMW G 310 R je gene nedvomno podedoval od modela S 1000 R. Športna maska z močnim žarometom, dinamična obroba posode za gorivo in linije, značilne za cestne motocikle, bodo na ulici pritegnile številne poglede. G 310 R je hkrati lahek in močan, za kar sta zaslužna dinamični sprednji del in prepoznavni zadnji del motocikla. S kratkim sedežem, ki na zadnjem delu poudarja dinamiko cestnega motocikla, ima motorno kolo, zlasti v beli barvi, nezgrešljiv športni videz. Eloksirane vilice in zavorna sedla v zlati barvi poudarjajo visokokakovostno izdelavo motocikla.
Še en prepoznavni element je dovršena aluminijasta nihajna roka. Izrezi in oporniki zagotavljajo majhno težo ter stabilnost, široke pnevmatike pa zagotavljajo dober stik s cesto – užitek v vožnji je zagotovljen.
+ Izvedi več

Enovaljni štiritaktni motor

25
kW (34 KM) pri 9500 min-1
28
največjega navora v Nm pri 7500 min-1
313
cm3 prostornine
3,3
litrov porabe na 100 km po svetovnem preskusnem ciklu za motorna kolesa (WMTC)
Vodno hlajen štiritaktni enovaljni motor

Lahek, močan in okreten.

Lahek, močan in okreten.

G 310 R tudi na tehničnem področju ne zaostaja. Ravno nasprotno: s prefinjenimi in nenavadnimi tehničnimi rešitvami ne boste sledili, ampak vodili. To med drugim zagotavlja tudi enovaljni štiritaktni motor s prostornino 313 cm3. Nenavaden nagib valja nazaj in zasuk glave valja za 180° znižata težišče in ga postavita bližje sprednjemu kolesu. Zaradi tega je G 310 R okretnejši in omogoča lažji nadzor.

Poseben koncept motorja omogoča tudi uporabo zelo dolge nihajne roke, čeprav je medosna razdalja majhna, in to zagotavlja še bolj stabilno vožnjo. Odličen videz, zmogljiv pogon in manj kot 160 kilogramov teže s polno posodo za gorivo so razlogi, da boste z G 310 R zares uživali v vožnji.

+ Izvedi več

Doživite zvok motocikla G 310 R

Poudarki modela G 310 R

Eloksirane obrnjene vilice v zlati barvi.
Eloksirane obrnjene vilice v zlati barvi.
Zavorna sedla v zlati barvi.
Zavorna sedla v zlati barvi.
Večfunkcijski zaslon.
Večfunkcijski zaslon.
Dinamična obroba posode za gorivo.
Dinamična obroba posode za gorivo.
Izpušni sistem iz nerjavnega jekla.
Izpušni sistem iz nerjavnega jekla.
Lita aluminijasta platišča.
Lita aluminijasta platišča.
Aluminijasta nihajna roka.
Aluminijasta nihajna roka.
Inovativen enovaljni motor.
Inovativen enovaljni motor.

Vsi ga želijo voziti.

Vsi ga želijo voziti.

Zapeljite na ulice z G 310 R brez stresa in sproščeni. Premišljena razporeditev vseh krmilnih elementov zagotavlja samozavestno vožnjo tudi v vrvežu velikega mesta. Ergonomska postavitev krmila, nožnih opor in krmilnih elementov zagotavlja vrhunske občutke med vožnjo. Zaradi geometrije ter nastavitev vzmeti in blažilnika je pravi mestni poskočnež ne glede na vozno površino. V mestni gneči, med vožnjo v službo ali pa na izletu iz mesta ob koncu tedna – ko sedite na modelu G 310 R, si želite, da se vožnja nikoli ne konča.

+ Izvedi več
Višine sedeža za voznike vseh velikosti.

G 310 R ponuja pravi sedež in stabilno sedenje na motociklu za vse voznike. Poleg serijskega sedeža z višino 785 mm sta kot posebna dodatka na voljo še dve drugi možnosti: nižja različica z višino 770 mm in višji sedež z višino 880 mm, ki je posebej udoben.
Zmogljiv zavorni sistem in serijski sistem ABS.

Že od leta 2013 ni noben BMW zapeljal na cesto brez serijskega sistema ABS. Ta sistem skupaj z zmogljivimi zavornimi ploščicami motociklu G 310 R omogoča varne zaviralne manevre na vsaki vožnji – tudi na slabih ali umazanih cestah.

Več individualnosti

Posebna oprema in dodatki.

Dovolj shranjevalnega prostora za vse primere, tako za vsakodnevne vožnje kot za kratka potovanja: z visokokakovostnimi rešitvami za prtljago, ki so jih razvili na oddelku BMW Motorrad, ste vedno idealno opremljeni. Odkrijte prilagojene originalne dodatke BMW Motorrad za model G 310 R.

KONFIGURATOR

Vaše mesto, vaše igrišče

Izzovite mesto.

Z motociklom G 310 R skozi São Paulo.

V vseh mestih po svetu so izzivi enaki: rdeče luči, nabito polne podzemne železnice, dolge kolone v prometu, v katerih se pomikaš po polžje. Za G 310 R to ni težava. Tvojo dnevno vožnjo na delo bo spremenil v zabavno pustolovščino, z njega pa boš lahko mesto videl z druge perspektive.

Akrobatski motociklist Chris Northover se z motociklom G 310 R zapelje v noro večerno prometno konico sredi São Paula. Z motociklom lahko lahkotno in živahno vijuga sredi vrveža velikega mesta. S hitrimi zavoji pusti mestni vrvež za sabo, z željo, da začrta nove meje mesta. Z novim BMW-jevim modelom Roadster je Chris dokazal, da je 313 cc le številka in da se prava zmogljivost meri na cesti.

Preberi več

Dodatki za model G 310 R

Prenesite katalog dodatne opreme

Katalog originalne dodatne opreme BMW Motorrad 2020
PDF   |   47.89 MB   |   English

Brezhiben videz, optimalna zaščita

Oblačila družbe BMW Motorrad.

Zares dober videz in učinkovita zaščita – odkrijte bogato ponudbo prvovrstnih motorističnih oblačil in opreme, ki jih ponuja BMW Motorrad.

Poiščite prodajalca

Več modelov cestnih motociklov

spinner