Mednarodno tekmovanje International GS Trophy 2024 v Namibiji je bil najbolj zahteven GS Trophy, ki smo ga kadar koli izvedli.

 “

Ralf Rodepeter

Head of Marketing BMW Motorrad

Tekmovalno motorno kolo BMW R 1300 GS Trophy

Z BMW R 1300 GS imajo udeleženke in udeleženci v Namibiji nedvomno ob sebi močnega spremljevalca. S težo 237 kilogramov je nepričakovano lahek in tako popoln za vožnjo po terenu. Inovativni, modularni koncept ogrodja je mogoče optimalno prilagoditi vozniku ali voznici, prilagodljiva regulacija višine vozila pa skrbi za več udobja. Uradno motorno kolo je sicer namenjeno samo udeleženkam in udeležencem mednarodnega tekmovanja International GS Trophy 2024, vendar pa lahko vaše tekmovalno motorno kolo BMW R 1300 GS Trophy z nekaj redkimi izjemami skorajda identično konfigurirate kot različico GS Trophy.

+ Izvedi več
Na konfigurator external-link-arrow-slim

Posebnosti tekmovalnih motornih koles

Posebnosti tekmovalnih motornih koles

Tekmovalno motorno kolo BMW R 1300 GS Trophy je zahvaljujoč posebnim dodatkom opremljeno za vse izzive. Oprema med drugim obsega povišanje krmila, varovalno streme motorja, zaščito pred podletom in zaščito okvirja, nastavljivo prestavno ročico in ročico zavore, voznikovo nožno oporo GS Vario, ročico Enduro, zaščito žarometa in razširitev ščitnika za roke v beli barvi, črna kolesa z naperami s terenskimi pnevmatikami pa so primerna za vsak teren.

+ Izvedi več

Vodilno motorno kolo BMW F 900 GS Trophy

Vodilno motorno kolo BMW F 900 GS Trophy

Tudi naši maršali med dogodki potrebujejo robustno motorno kolo, na katerega se lahko kadar koli zanesejo. Samo tako lahko naše udeležence in udeležence spremljajo ter podpirajo med izzivi. Katero motorno kolo bi lahko bilo za to pomembno opravilo bolj primerno kot BMW F 900 GS? Tukaj izveste vse o modelu.

+ Izvedi več

Hiša slavnih za motorna kolesa mednarodnega tekmovanja International GS Trophy

Mednarodno tekmovanje GS Trophy BMW Motorrad zdaj poteka že 16 let. Skozi leta smo prek teh dogodkov prepotovali skoraj celoten svet. Zvezda vsakega mednarodnega tekmovanja International GS Trophy je – poleg nadarjenih udeleženk in udeležencev – seveda vedno motorno kolo, s katerim se opravi potovanje. Tukaj lahko vidite vseh 8 modelov BMW Motorrad, ki so v preteklih letih že služili kot tekmovalna motorna kolesa.

+ Izvedi več

Več o #SpiritOfGS

spinner