ŠE NIMAŠ SVOJEGA BMW ID* ZA PRIJAVO?

* Tvoj BMW ID je tvoje osrednje geslo za prijavo, s katerim lahko dostopaš do vseh ponudb, ki vključujejo znamke BMW Motorrad, BMW in MINI.

My BMW Motorrad

REGISTRIRAJ SE ZDAJ IN ZAČNI.

Ponudi svojim motornim kolesom digitalen dom z My BMW Motorrad. Tukaj lahko vedno pregledaš svoja najnovejša motorna kolesa, nekdanje stroje in želena motorna kolesa. Na našem portalu lahko prek spleta uporabljaš naše storitve in funkcije.

TVOJA GARAŽA.

TVOJA GARAŽA.

VSE ZA TVOJA MOTORNA KOLESA.

Tukaj lahko brez vijačenja izveš vse o svojem motornem kolesu BMW Motorrad – od tehničnih podrobnosti do navodil za uporabo. Tudi svoja želena motorna kolesa lahko parkiraš tukaj in jih dodatno obdelaš. Kaj pa tvoja motorna kolesa drugih proizvajalcev? Seveda se tudi zanje najde mesto tukaj. 

+ Izvedi več

TVOJ PARTNER BMW MOTORRAD.

TVOJ PARTNER BMW MOTORRAD.

DOSTOP DO OSEBNE STORITVE.

Uporabi neposredno povezavo do svojega servisnega partnerja. Za vsa motorna kolesa BMW v tvoji digitalni garaži ti lahko hitro in preprosto ponudi ustrezen servis. Kaj pa porečeš na poskusno vožnjo s svojim želenim motornim kolesom? Tudi zanjo se lahko hitro in udobno dogovoriš prek portala My BMW Motorrad.

+ Izvedi več

TVOJ RAČUN.

TVOJ RAČUN.

EDEN ZA VSE.

S svojim računom My BMW Motorrad prejmeš svoj lasten BMW ID. To je tvoje osrednje geslo za prijavo, s katerim lahko dostopaš do vseh ponudb, ki vključujejo znamke BMW Motorrad, BMW in MINI. Če že imaš BMW ID, se lahko takoj prijaviš in koristiš vse prednosti, ki jih nudi portal My BMW Motorrad. Želimo ti veliko zabave.

+ Izvedi več

Portal My BMW Motorrad združuje na enem mestu vsa tvoja motorna kolesa, vse informacije in najnovejše podatke.

 “

REGISTRIRAJ SE ZDAJ IN ZAČNI.

REGISTRIRAJ SE ZDAJ IN ZAČNI.

Tvoj povsem oseben portal za stranke je oddaljen samo za dolžino kratke proge. Prijavi se zdaj in odkrij prednosti ter funkcije portala My BMW Motorrad.

+ Izvedi več
spinner