40 let pustolovščin

Štiri desetletja GS

Pripravljeni na vsak izziv: Že od leta 1980 model GS predstavlja brezmejne pustolovščine in radovednost, tako na terenu kot na cesti. Pred 40 leti smo prvič predstavili model R 80 G/S, ki je predstavljal koncept predhodnikov potovalnih enduro motornih koles, in smo z njim zastavili temelj zgodbe o uspešnosti, ki traja že desetletja. Ta jubilej praznujemo s posebnimi izvedbami naših vsestranskih modelov GS. Modeli »Editions 40 Years GS« so vsak zase poklon #SpiritofGS. Prepričujejo z najnovejšo tehniko, zasnova pa je posledica navdiha legendarnega modela R 100 GS in spominja na poreklo modela GS.

Unikatna zasnova ob obletnici

Navdih

Najnovejša tehnika, ki jo je navdihnila ikona: Izdaja »Editions 40 Years GS« so optični poklon legendi modela GS: črno-rumena zasnova temelji na modelu R 100 GS, ki je postal znan pod vzdevkom »Bumblebee«.

Motorno kolo R 1250 GS Adventure – »Edition 40 Years GS«

Ikona v legendarnem videzu: motorno kolo R 1250 GS Adventure v izvedbi »Edition 40 Years GS« s kontrastnimi rumeni trakovi in ščitniki za roke ter platišči, krmilom in zavornimi sedli v zlati barvi.

Motorno kolo R 1250 GS - »Edition 40 Years GS«

Motorno kolo R 1250 GS v izvedbi »Edition 40 Years GS« daje s krmilom in platišči v zlati barvi ter vpadljivim, črno-belim »nizkim« reli sedežem jasno vedeti, od kod prihaja.

R nineT Urban G/S – Edition 40 Years GS

V kovinski barvi Blackstorm, črno-rumen sedež z napisom »Edition 40 Years GS« in rumeni ščitniki za roke: motorno kolo R nineT Urban G/S v izvedbi »Edition 40 Years GS«.

F 850 GS Adventure – 40 Years GS edition

Model F 850 GS »Edition 40 Years GS« s kovinsko barvo Blackstorm, rumenimi poudarki in zlatimi anodiziranimi platišči pritegne pozornost.

F 850 GS – 40 Years GS edition

Model F 850 GS »Edition 40 Years GS« s kovinsko barvo Blackstorm, rumenimi poudarki in zlatimi anodiziranimi platišči pritegne pozornost.

F 750 GS – 40 Years GS edition

Črna platišča, izrazito rumena zaščita rok in izrazit napis »40 Years GS«: F 750 GS v izdaji »Edition 40 Years GS«.

Motorno kolo G 310 GS – »Edition 40 Years GS«

Spontano skozi vrvež velikega mesta z motornim kolesom G 310 GS v izvedbi »Edition 40 Years GS« v univerzalni barvi Cosmic Black s teleskopskimi vilicami v zlati barvi in vpadljivimi rumenimi trakovi.

40 let napredka

Prišel, vozil, zmagal

Prišel, vozil, zmagal

Ko je model GS 80 na svetovnem prvenstvu leta 1978 v šestih dneh osvojil dve zlati medalji, si nihče ni mislil, da se bo zmagovita pot modela na tržišču nadaljevala dve leti pozneje. Model R 80 G/S je postavil temelje v segmentu potovalnih enduro motornih koles, z veliko prostornino, ki jo obvladuje še danes. Model GS predstavlja najbolj uspešno motorno kolo v Nemčiji – in vemo zakaj. Vsakdo, ki se enkrat usede na model GS, prepozna: vožnja modela GS predstavlja življenjski občutek.

+ Izvedi več

Tehnika vožnje, ki postavlja mejnike

Tehnika vožnje, ki postavlja mejnike

Dinamika vožnje, zmogljiva vožnja po terenu, udobje in robustnost so štirje izjemni talenti tega modela, ki jih razvijamo in nenehno izboljšujemo že 40 let. S tem je model GS nenehno gonilo inovacij: Zasnovan je za premagovanje ovir in osvajanje novih terenov. In pri tem ga poganja tehnologija motorjev prihodnosti, ki se je začela z enim valjem in se razvijala do današnjega bokser motorja.

+ Izvedi več

Več informacij

Ste radovedni, a potrebujete več informacij? Poiščite svojega prodajalca BMW Motorrad v bližini.

Najdi trgovca

Oblačila za tvojo dogodivščino

spinner