BMW Motorrad Days 2023

Festival, ki si ga bomo zapomnili!

Jubilejna izvedba dnevov BMW Motorrad Days je presegla vsa pričakovanja. Odri, stojnice, vodeni ogledi, razstave in seveda veliko motociklističnega dogajanja so od 7. do 9. julija na letni vrt sejmišča Messe Berlin privabili nešteto obiskovalcev. Kdor je želel, si je lahko ogledal kvalifikacije za prvo »mednarodno ekipo« pri Int. GS Trophy 2024 ali doživel novega okretnega in elegantnega električnega CE 02. Za nepozaben vikend je poskrbel tudi legendarni festival Pure&Crafted, ki je potekal istočasno.

Motoristična prestolnica

Tri dni, pet mest: 21. izdaja dnevov BMW Motorrad Days je potekala skoraj čez celotno prestolnico. Poleg sejmišča Messe Berlin je bil Friedrichshain novo prizorišče festivala Pure&Crafted. Na Adventure Hub areala kluba MCC Schenkenhorst so se odvijale mednarodne kvalifikacije za Int. GS Trophy 2024. Kot novo središče motošporta se je pridružilo dirkališče Spreewaldring. In seveda so ljubitelji motornih koles dobili vznemirljiv pogled v zakulisje proizvodnje motociklov v tovarni BMW v Spandauu.

+ Izvedi več

Uživanje na festivalu Pure&Crafted

Čisti življenjski slog #SoulFuel: Na festivalu Pure&Crafted presented by BMW Motorrad so na svoj račun prišli tako glasbeni sladokusci kot ljubitelji dvokolesne kulture, urbanega življenjskega sloga in kul stvari. Letos so dva dni novinci in festivalski velikani, kot so Drangsal, skrbeli za zabavo množice na več odrih. Na popolnoma novem poligonu za rolkanje so lahko rolkanji in BMX-vozniki preizkusili svoje trike ob DJ-jih in živi glasbi. Skratka: čisto veselje in enkratno vzdušje na 5.000 kvadratnih metrih. Sredi Friedrichshaina in še vedno stran od priljubljenih lokacij.

+ Izvedi več
To the review external-link-arrow-slim

Kurja polt na dirkališču

Kurja polt na dirkališču

Na svoj račun so prišli tudi ljubitelji motošporta. Pa ne le na tribuni, tudi na motorju. Skupaj s šolo MotoRacingSchool so lahko ljubitelji hitrosti na najnovejših modelih BMW S 1000 prevozili nekaj nepozabnih krogov na vadbeni stezi dirkališča Spreewaldring.

+ Izvedi več

Experience more #SoulFuel

spinner