Originalni zavorni koluti BMW Motorrad.

Originalni zavorni koluti BMW Motorrad.

Ne glede na to, ali se vozite po mestu, čez gorske prelaze ali po dirkalni stezi, zavore morajo vedno delovati. Popolno. Tudi v najtežjih razmerah. Zato morajo naši zavorni koluti prestati najzahtevnejše preskuse. Za najdaljšo življenjsko dobo izdelka in najkrajšo zavorno pot.

+ Izvedi več

Originalni filtri za olje BMW Motorrad.

Originalni filtri za olje BMW Motorrad.

Vaš motor je perfekcionist. Zato mu morate zagotoviti ne le najboljše olje, ampak tudi najboljše filtre, ki so bili izčrpno preskušeni in so popolnoma prilagojeni vašemu vozilu. Naši filtri učinkovito odstranijo ostanke gorenja in kovin ter prašne delce. Za ustaljen tlak olja in neverjetno učinkovitost delovanja. Kilometer za kilometrom.

+ Izvedi več

Pnevmatike BMW Motorrad.

Pnevmatike BMW Motorrad.

Če želite podirati hitrostne rekorde ali prevoziti cel svet, naši strokovno usposobljeni mehaniki vam bodo znali natančno svetovati pri izbiri pnevmatik. V sodelovanju z vami bodo našli pravo kombinacijo za vaše vozilo. Pripravite se na optimalno krmarjenje in popolno trenje. In bodite v ovinkih še hitrejši.

+ Izvedi več

Originalni akumulator BMW Motorrad.

Originalni akumulator BMW Motorrad.

Naredite, kar ste si zamislili. Skupaj z motornim kolesom, ki vas uboga ob vsakem pritisku gumba. Naši akumulatorji zagotavljajo zanesljivost, ki jo potrebujete. Popolnoma so prilagojeni vašemu motornemu kolesu in vas niti v najtežjih razmerah ne bodo pustili na cedilu. Tako boste vedno pripravljeni za pot. Ne glede na to, kam ste namenjeni.

+ Izvedi več

Originalni filtri za zrak BMW Motorrad.

Originalni filtri za zrak BMW Motorrad.

Tudi motor potrebuje zrak, če želi nuditi polno učinkovitost delovanja. Temu so namenjeni naši filtri za zrak. Zmanjšujejo hrup pri vsesavanju in obrabo. Zagotovite motorju tak zrak, kot ga potrebuje: čist. Za največjo učinkovitost delovanja.

+ Izvedi več

Originalne vžigalne svečke BMW Motorrad.

Originalne vžigalne svečke BMW Motorrad.

Močnejše in obstojnejše kot kadar koli: z našimi vžigalnimi svečkami ste vedno na varnem, tudi v najtežjih razmerah. To sploh ni presenetljivo, saj so bile preskušene med postopkom zasnove motornega kolesa in natančno prilagojene vašemu vozilu. Za popolno učinkovitost in največjo zmogljivost. Na naslednji turi. Ne glede na to, kam ste namenjeni. Čas je za odhod!

+ Izvedi več

Spletni elektronski katalog delov za stranke družbe BMW Motorrad

Elektronski katalog delov (EPC) vsebuje celovit pregled vseh delov, ki so nameščeni v vašem motornem kolesu BMW. Od najnovejšega modela do klasičnih motorjev BMW – popoln abecedni seznam vseh delov in dodatne opreme.

Preprosto izberite svoj model tako, da vnesete številko šasije ali vrsto – tako kot bi to storil vodja servisne delavnice BMW Motorrad – in prebrskajte celovit katalog delov, ki je urejen po modulih.

Prijava:
Uporabnik: eu333333
Geslo: bmwetk1

Opomba:

Ta elektronski katalog delov je na voljo le v informativne namene. Nadomestne dele za motorno kolo lahko dobite pri prodajalcu izdelkov BMW Motorrad.

+ Izvedi več
Ogled spletnega EPC external-link-arrow-slim

Servisni partnerji družbe BMW v vaši bližini.

Naša svetovna servisna mreža omogoča, da smo vam na voljo kjer koli in kadar koli. Poiščite servisnega partnerja družbe BMW v svoji bližini in izkoristite naše servisne ponudbe.

Poiščite servisnega partnerja
spinner