Družina GS

Kolaž modelov BMW Motorrad GS.

Modeli GS so že več kot štiri desetletja sinonim za pustolovščino in neukrotljivo radovednost, da bi vedno doživeli nekaj novega – na koncu sveta ali pred lastnim pragom. Njihovi zmogljivi pogoni zagotavljajo ravno tisto suverenost, na katero se želite zanesti na neznanem terenu. Najsodobnejša tehnologija in načini vožnje zagotavljajo varnost, najboljši oprijem in optimalno vodljivost na vseh podlagah in v vsakem vremenu. Nezgrešljiv sprednji del z markantno linijo Flyline pa tudi v najbolj oddaljenem kotičku sveta sporoča: prihaja model GS.

+ Izvedi več

Naši modeli GS

R 1250 GS

Brezmejni pustolovski duh in vrhunski boksarski udarec: skupno sedem načinov vožnje je prepričljivih na prav vsakem terenu.

R 1250 GS Adventure

Noben cilj ni predaleč in je odlično pripravljen: 30-litrska prostornina rezervoarja, povišanje krmila in zanesljiv bokser so sinonim za suverenost in dinamičnost pri raziskovanju.

F 850 GS

Pustolovščina v krvi: popolnoma prilagojen za terensko vožnjo in visok navor. Številne tehnične lastnosti spreminjajo ovire v priložnosti.

F 850 GS Adventure

Svet postane doživetje. Zmogljiv pogon in bogata serijska oprema sta optimalni orodji za dolga potovanja in zahteven teren.

F 750 GS

Vaša vstopnica za pustolovščine: Spontano se odpravite ven, pustite vse za seboj in razširite svoja obzorja. Ta motocikel Adventure oblada vsako podlago.

G 310 GS

Pustolovska žilica vsak dan: Ergonomija kultnega modela GS in visokokakovostna oprema zagotavljata preprost užitek v vožnji po mestu in okolici.

Družina XR

Kolaž modelov BMW Motorrad XR.

XR pomeni športnost in zmogljivost na dolge razdalje: Agresivna oblika in zmogljivi motorji so združeni z ergonomskim udobjem in najsodobnejšimi asistenčnimi sistemi. Za vse, ki lovijo vsak ovinek in vsak kilometer – tudi po več dni.

+ Izvedi več

Naši modeli XR

S 1000 XR

Izziv za ovinke in kilometre: Agresivnost športnika je združena z ergonomijo in sproščenim položajem sedenja potovalnega enduro motornega kolesa.

F 900 XR

Višje, hitreje, dlje: Čisti adrenalin, ovinek za ovinkom in to več dni. Pogon in dizajn: čista zmogljivost. Ergonomija: čista sprostitev.

Vsakokrat enkratna pustolovščina

R 1250 GS Adventure za terensko vožnjo.

Vsaki dve leti se najboljši svetovni vozniki GS pomerijo na tekmovanju mednarodnem tekmovanju GS Trophy. Najprej se najbolj nadarjeni dokažejo v državnih kvalifikacijah, da zastopajo svojo državo. Cilj so nato najbolj fascinantne motoristične destinacije na svetu, kot so Nova Zelandija, Kanada, Mongolija ali Albanija. Na intenzivnih dnevnih etapah z zahtevnimi hitrostnimi preizkušnjami štejejo ekipni duh, spretnost in vozniške sposobnosti. Seveda pa se na vsakem mednarodnem tekmovanju GS Trophy sklenejo prijateljstva za vse življenje.

+ Izvedi več

Motoristična oblačila za vašo naslednjo pustolovščino

Našo opremo razvijamo vzporedno z motornimi kolesi. Tako prepoznamo, kaj resnično potrebujete, ko ste na poti: Naša oprema za voznika je preizkušena in premišljena do zadnje podrobnosti. Nudi odlično zaščito, svobodo gibanja in udobje v vseh vremenskih razmerah.

+ Izvedi več
Na kolekcijo external-link-arrow-slim

Začnite svojo pustolovščino zdaj

spinner