#SpiritOfGS

Družina GS

Modeli GS so ikone, ki že več kot štiri desetletja oboževalce po vsem svetu navdihujejo, da premagujejo svoje osebne meje. Njihovi zmogljivi pogoni zagotavljajo ravno tisto suverenost, na katero se želite zanesti na neznanem terenu. Najsodobnejša tehnologija in načini vožnje zagotavljajo varnost, najboljši oprijem in optimalno vodljivost na vseh podlagah in v vsakem vremenu. Nezgrešljiv sprednji del z markantno linijo Flyline pa tudi v najbolj oddaljenem kotičku sveta sporoča: prihaja model GS.

+ Izvedi več

Naši modeli GS

R 1300 GS

Nepričakovano lahek in maksimalno prilagodljiv: vrhunski model velikih avanturističnih motociklov. Skupaj določimo tempo.

R 1250 GS Adventure

Noben cilj ni predaleč in je odlično pripravljen: 30-litrska prostornina rezervoarja, povišanje krmila in zanesljiv bokser so sinonim za suverenost in dinamičnost pri raziskovanju.

F 900 GS

Motor: močan. Karoserija: ozka. Brezkompromisno oblikovano za terensko uporabo je to motorno kolo popolno za vašo naslednjo dogodivščino.

F 900 GS Adventure

Ne glede na to, ali gre za izlet ob koncu tedna ali popotovanje, individualno ali v dvoje. S tem potovalnim enduro motornim kolesom se lahko sproščeno odpravite na raziskovalni izlet.

F 800 GS

Vaš popolni spremljevalec za spontane izlete in dogodivščine. Kar koli vam prinese cesta, na to motorno kolo se lahko zanesete.

G 310 GS

Pustolovska žilica vsak dan: Ergonomija kultnega modela GS in visokokakovostna oprema zagotavljata preprost užitek v vožnji po mestu in okolici.

Vsakokrat enkratna pustolovščina

Vsaki dve leti se najboljši svetovni vozniki GS pomerijo na tekmovanju mednarodnem tekmovanju GS Trophy. Najprej se najbolj nadarjeni dokažejo v državnih kvalifikacijah, da zastopajo svojo državo. Cilj so nato najbolj fascinantne motoristične destinacije na svetu, kot so Nova Zelandija, Kanada, Mongolija ali Albanija. Na intenzivnih dnevnih etapah z zahtevnimi hitrostnimi preizkušnjami štejejo ekipni duh, spretnost in vozniške sposobnosti. Seveda pa se na vsakem mednarodnem tekmovanju GS Trophy sklenejo prijateljstva za vse življenje.

+ Izvedi več

Motoristična oblačila za vašo naslednjo pustolovščino

Našo opremo razvijamo vzporedno z motornimi kolesi. Tako prepoznamo, kaj resnično potrebujete, ko ste na poti: Naša oprema za voznika je preizkušena in premišljena do zadnje podrobnosti. Nudi odlično zaščito, svobodo gibanja in udobje v vseh vremenskih razmerah.

+ Izvedi več
Na kolekcijo external-link-arrow-slim

Začnite svojo pustolovščino zdaj

spinner