#NeverStopChallenging

Naša vrhunska motorna kolesa

Kolaž posnetkov vožnje motornih koles S 1000 RR in M 1000 RR.

Razvit na dirkah, izpopolnjen za cesto. Motorna kolesa pri zmogljivostih, tehnologiji in dizajnu ne poznajo kompromisov. Vrhunsko zmogljivost omogočajo motor, aerodinamično dovršeno ohišje, lahka konstrukcija in asistenčni sistemi. Z nekaj premiki rok se ti stroji spremenijo v dirkalna kolesa za doseganje najboljših časov na dirkališču.

+ Izvedi več

Naša vrhunska motorna kolesa

M 1000 RR

»Racing like no other.« Kot prvi model M podjetja BMW Motorrad ponuja M RR čistokrvno dirkaško tehnologijo za največjo zmogljivost in ekskluzivnost tudi v najmanjših podrobnostih.

M 1000 RR 50 Years M

Najboljše iz skoraj 100-letne zgodovine motociklističnih dirk in 50 let motošporta: Ta poklon je serijsko brezkompromisno usmerjen k zmogljivosti High Performance in je seveda opremljen z značko 50 Years M.

S 1000 RR

Supermotocikel med presežki ponuja eksploziven razvoj moči. Poleg tega je tu še tehnologija, ki omogoča vrhunsko zmogljivost v vseh voznih razmerah.

Naš RS

Videz: športen in dinamičen. Pogon: čisti užitek. Za športno vožnjo. Dvovaljni motor Boxer zagotavlja nezgrešljivo zmogljivost Boxer Punch, s sistemom BMW ShiftCam pa nudi tudi izjemno zmogljivost pospeševanja v vsakem območju vrtljajev. Prav zaradi dinamike, zaradi katere je vsak ovinek in vsaka vožnja nepozabna.

+ Izvedi več

Naš športni potovalni motocikel

R 1250 RS

Športno potovanje na hitrem pasu: Tu se športnost sreča s primernostjo za potovanja. Številne tehnične posebnosti omogočajo varnost, udobje in osredotočenost na čisti užitek v vožnji.

Adrenalin kot način življenja

Navijaška ekipa v boksih BMW Motorrad na cilju.

Z BMW Motorrad Motorsport smo zastopani v dirkaških serijah po vsem svetu in z M RR in RR slavimo zmage po vsem svetu. Tako pridobljeno znanje usmerjeno vključujemo v svoje cestne motorje. Tako nenehno širimo svoj koncept delovanja z novimi standardi in inovativnimi projekti.

+ Izvedi več
K BMW Motorrad Motorsport external-link-arrow-slim

Zmogljivost za dnevne sobe

Tako kot pri originalu sta tudi pri našem modelu LEGO® Technic M RR v 1.920 delih LEGO® Technic upoštevana najvišja natančnost in vsaka podrobnost. Tako so bili razviti deli in ustvarjene inovativne rešitve: Največji model motornega kolesa LEGO® Technic je bil ustvarjen v merilu 1:5 in je zelo podoben izvirniku.

+ Izvedi več
K LEGO® Technic M RR external-link-arrow-slim

Začutite šport in adrenalin

spinner