#NeverStopChallenging

Naš RR

Razvit na dirkah, izpopolnjen za cesto. S 1000 RR – kratek RR – ne sprejema kompromisov pri zmogljivosti, tehnologiji in dizajnu. Vrhunsko zmogljivost omogočajo motor, aerodinamično dovršeno ohišje, lahka konstrukcija in asistenčni sistemi. Z nekaj prijemi pa iz RR nastane dirkalno kolo za čisti lov na najboljše čase na dirkalni stezi.

+ Izvedi več

Naše motorno kolo Superbike

S 1000 RR

RR je popolnoma osredotočen na čisto zmogljivost. 154 KW (210 KM) in številne tehnične optimizacije jasno poudarjajo naš položaj na polih.

Naš RS

Videz: športen in dinamičen. Pogon: čisti užitek. Za športno vožnjo. Dvovaljni motor Boxer zagotavlja nezgrešljivo zmogljivost Boxer Punch, s sistemom BMW ShiftCam pa nudi tudi izjemno zmogljivost pospeševanja v vsakem območju vrtljajev. Prav zaradi dinamike, zaradi katere je vsak ovinek in vsaka vožnja nepozabna.

+ Izvedi več

Naš športni potovalni motocikel

R 1250 RS

Športno potovanje na hitrem pasu: Tu se športnost sreča s primernostjo za potovanja. Številne tehnične posebnosti omogočajo varnost, udobje in osredotočenost na čisti užitek v vožnji.

Družina XR

XR pomeni športnost in zmogljivost na dolge razdalje: Agresivna oblika in zmogljivi motorji so združeni z ergonomskim udobjem in najsodobnejšimi asistenčnimi sistemi. Za vse, ki lovijo vsak ovinek in vsak kilometer – tudi po več dni.

+ Izvedi več

Naši modeli XR

S 1000 XR

Izziv za ovinke in kilometre: Agresivnost športnika je združena z ergonomijo in sproščenim položajem sedenja potovalnega enduro motornega kolesa.

F 900 XR

Višje, hitreje, dlje: Čisti adrenalin, ovinek za ovinkom in to več dni. Pogon in dizajn: čista zmogljivost. Ergonomija: čista sprostitev.

Adrenalin kot način življenja

Z BMW Motorrad Motorsport smo zastopani v dirkaških serijah po vsem svetu in z M RR in RR slavimo zmage po vsem svetu. Tako pridobljeno znanje usmerjeno vključujemo v svoje cestne motorje. Tako nenehno širimo svoj koncept delovanja z novimi standardi in inovativnimi projekti.

+ Izvedi več
K BMW Motorrad Motorsport external-link-arrow-slim

Začutite šport in adrenalin

spinner