#RideAndShare

Družina tourerjev

Posnetki vožnje z BMW Motorrad tourerjem.

Naši potovalni stroji navdušujejo s svojimi legendarnimi pogoni, ki zagotavljajo dinamiko in vzdržljivost. Najsodobnejša tehnologija in odlično usklajeni načini vožnje skrbijo za varnost in potrebno vodljivost. Prepričljivo udobje pa vedno znova dokazuje, da so premišljeni detajli, kot so asistenti za prestavljanje ali udobni pedali, resnično odlična izbira za potovanje.

+ Izvedi več

Naši modeli tourerjev

R 1250 RT

Zbirajte zgodbe in kilometre: z vsestranskim vozilom s svojim boksarskim udarcem in prehodom, ki se mu ni mogoče upreti, lahko intenzivno doživite vsak kilometer.

K 1600 GT

Model, prežet z dinamiko in vtisi: s svojim nepremagljivim pomikom določi zmogljivostno potovalno vožnjo popolnoma na novo in je pri tem popolnoma prilagojena vozniku.

K 1600 GTL

Skupaj na poti: močan šestvaljni motor, obsežna oprema in udobje predstavljajo za popolno in luksuzno potovanje v dvoje.

K 1600 B

Ležerno razkošje v slogu bagra: silhueta že kaže, kako sproščeno in udobno lahko kruzate, kljub temu pa potujete z zmogljivostno potovalno vožnjo.

K 1600 Grand America

Skupaj doživite več. Tam se navdušujoč dizajn bagra sreča z opremo, ki ne pušča odprtih želja: za intenzivna doživetja na potovanjih.

Potovanja brez kompromisov

Jakna Dahlem.

Sodobna oblika in kakovosten material, odlična zaščita ter popolna primernost za vsakdanjo uporabo: pri razvoju naših tourerjev obenem mislimo na ustrezna motoristična oblačila – in preizkušamo vse do zadnje podrobnosti. Tako se bodo na vseh potovanjih pojavili najljubši kosi, ki nudijo udobje v vseh vremenskih razmerah in bodo vedno videti dobro. Ne glede na to, kje boste ustavili.

+ Izvedi več
Na kolekcijo external-link-arrow-slim

Vedno popolno opremljen

Nobeno potovanje ni enako drugemu. Imamo ustrezno dodatno opremo za vsak cilj in za nepozabne kilometre. Od dizajnersko oblikovanih kromiranih pokrovov ogledal do komunikacijskih rešitev in novih sedežnih klopi.

+ Izvedi več
Na dodatno opremo external-link-arrow-slim

Začnite svojo pot

spinner