Varnost 360°.

Za varnost so potrebna dejanja. Ne besede.

Za resnični užitek v vožnji moraš biti brez skrbi. In na motornem kolesu. V družbi BMW Motorrad vedno razvijamo nove rešitve, zaradi katerih lahko oči in misli usmeriš na najpomembneje: brezskrbno in zabavno motociklistično izkušnjo.

Naš celostni koncept Safety360 zagotavlja vse, kar naše stranke potrebujejo za varno vožnjo. Zajema tri medsebojno povezana področja: 

1. Napredno TEHNOLOGIJO VOZIL za aktivno varnost v samem vozilu.

2. Izjemno inovativno in funkcionalno OPREMO ZA VOZNIKE.

3. Osredotočenost na vas, voznike, in zagotavljanje pasivne varnosti prek kakovostnih tečajev za IZOBRAŽEVANJE VOZNIKOV za vse ravni izkušenosti in vrste terena.

Safety 360° je glavna prioriteta družbe BMW Motorrad – ker gre pri varnosti za vas.

+ Izvedi več

Tehnologija vozil

Od teleskopskih vilic leta 1937 do Connected Ride v zdajšnji digitalni dobi: družba BMW Motorrad že 90 let nenehno izpopolnjuje varnostne standarde pri zasnovi motociklov in jih bo še naprej. To je zato, ker si motocikel prisluži logo BMW šele, ko ustreza tako našim zmogljivostnim kot varnostnim standardom. To ravnovesje dosežemo z vrsto popolnoma integriranih sistemov, ki zagotavljajo vznemirljivo in varno izkušnjo na cesti.

+ Izvedi več

Oprema za voznika

Širok nabor opreme za voznike podpira pasivno varnost pri vožnji. Družba BMW Motorrad je že več kot 40 let edini proizvajalec, ki na podlagi znanja s področja motociklističnega inženirstva razvija visokokakovostna in varna motociklistična oblačila.

+ Izvedi več

Koncept C.A.R.E.

Koncept C.A.R.E.

Užitek v vožnji se začne, preden se usedete na motorno kolo. Začne se z opremo za voznike BMW Motorrad, ki ustreza standardom C.A.R.E. C.A.R.E. – koncept napredne opreme za voznike je zagotovilo družbe BMW Motorrad za kar največjo varnost, inovativnost, optimalno prileganje in udobje ter nadstandardno kakovost izdelkov.

+ Izvedi več

Izobraževanje voznikov

Varnost motocikla je odvisna od voznika.  Zato že od leta 1970 ponujamo lastne izredno kakovostne izobraževalne tečaje. Danes ima družba BMW Motorrad globalno mrežo partnerjev in inštruktorjev, ki vas lahko na varen način seznanijo z vznemirljivim svetom motociklizma ali spremenijo ambicioznejše voznike v izredno spretne motocikliste.

+ Izvedi več

Mejniki.

Varnost 360°.

Več informacij

Neprestana inovativnost.

Povečana varnost. Izboljšana izkušnja vožnje.

Izvedi več

Druge zgodbe, ki vas utegnejo zanimati.

spinner