International GS Trophy 2022

Neznane lepote Albanije

Strmo gorovje, široke doline, divje reke in globoki gozdovi ter sanjska obala: BMW Motorrad bo konec poletja 2022 pripeljal mednarodno dirko International GS Trophy v Albanijo. Država, ki velja kot skrivni namig za terenske vožnje, je neverjetno bogata s floro, favno in kulturo. Najboljši enduro vozniki sveta se lahko veselijo odkrivanja te še dokaj neznane lepote na svojih motornih kolesih GS na številnih posebnih preizkušnjah, kjer bodo lahko na lastni koži doživeli #SpiritofGS.

Once in a Lifetime

Sedem dni čistih dogodivščin. Sedem dni, v katerih se skrivata dve leti priprav. Sedem dni, ki spremenijo življenje. Vsak voznik ima samo eno možnost, da sodeluje na dirki International GS Trophy. Vendar to ni klasična dirka, kajti pri zahtevnih izzivih, pri katerih morajo udeleženci dokazati svoje znanje in sposobnosti za vožnjo, gre predvsem za ekipnega duha in spretnost. Pot do tja pa je zaznamovana z nočitvami v šotorih pod zveznim nebom, edinstveno pokrajino in kulturami ter novimi prijatelji iz vsega sveta – bolj #SpiritofGS res ne gre.

+ Izvedi več

Pogled nazaj na 2020

Po sledeh hobitov

Po sledeh hobitov

Nova Zelandija ne nudi zgolj čudovite filmske kulise na filmskem platnu, ampak je bila tudi idealen teren za dirko International GS Trophy 2020. Tam kjer se deževni gozdovi srečajo z ledeniki in fjordske pokrajine ležijo na vznožju sredogorja, so udeleženci lahko na vsakem metru uživali v čisti enduro zabavi.

+ Izvedi več

Zaradi izjemnih voženj in edinstvene skupnosti je bil ta dogodek izkušnja, ki bo spremenila moje življenje.

 “

BJ Vosloo

Ekipa Južne Afrike

Dokumentarna oddaja

Za kulisami v Novi Zelandiji

Osem dni, 22 ekip, 2.500 kilometrov: To so trda dejstva mednarodne dirke International GS Trophy 2020 na Novi Zelandiji. Kako velika je bila organizacijska in podporna ekipa za tem, koliko nadomestnih delov je potovalo skupaj z ekipami na drugi konec sveta in kako so navigacijske naprave na poti napajali z električnim tokom, lahko izveš v naši tridelni dokumentarni oddaji na Amazon Prime (na voljo v Nemčiji, Veliki Britaniji in ZDA).

Odkrijte zdaj external-link-arrow-slim
spinner