Ultimativno izdelan

Ultimativno izdelan

Osupljiv sprednji del in tipična GS flyline sta nezgrešljiva. Vendar so podrobnosti, kot so dodatki Option 719 in omejeni detajli stoletnice znamke tiste, zaradi česar je to praznovanje ikone, ki je ni mogoče spregledati. To je hitrost, premoč in varnost v barvni kombinaciji Triple Black, vključno s  črnimi zaščitnimi drogovi za najbolj ščiščen izgled, kar jih je GS kdaj imel.

+ Izvedi več

Ultimativna samozavest

Ultimativna samozavest

Izboljšan sistem LED luči ustvarja nezamenljiv izgled z največjo vidljivostjo. Obvladajte svoj teren z novim zatemnjenim nastavljivim vetrobranskim steklom in aerodinamično optimiziranimi ogledali z nizko stopnjo vibracij. Paketa Comfort in Touring nahranita vašo neomejeno željo po pustolovščinah, medtem ko možnost premium prtljažnega sistema pomeni, da boste za seboj pustili le sled pnevmatike.

+ Izvedi več

Ultimativni nadzor

Ultimativni nadzor

Vi odločate, kako bo videti vaša končna avantura. Kadar koli zavladajte kateri koli cesti z vrhunskim upravljanjem v sedmih dinamičnih načinih vožnje. Občutite moč klasičnega boxer motorja v vseh vrtljajih in območjih, medtem ko obvladujete svoj stroj, opremljen z vrhunskim dinamičnim nadzorom pogonskega agregata in zavor ter obsežnododatno opremo po meri.

+ Izvedi več

Odkrijte več

spinner