LEGO® Technic™ M 1000 RR

»Building like no other«

Navdušuje te očaranost originala. Strast, ki te zaobjame. Pomemben je sleherni detajl, vsak milimeter in vsaka tehnična značilnost. Ta občutek te navdane in ta občutek doživljaš na cesti, na dirkališču in nenazadnje sedaj tudi v lastnem domu: V tesnem sodelovanju z oblikovalci podjetja LEGO® Technic je tako nastal doslej največji model motornega kolesa LEGO® Technic in sploh prvi model M LEGO®: LEGO® Technic M RR v merilu 1 : 5. Predpostavke so bile jasne – najvišja stopnja natančnosti, da omogočimo, kar je sedaj veljalo za nemogoče. Če so deli denimo odstopali od strogih zahtev, smo jih razvili ponovno. Vse je tako kot pri originalu. In to se odraža v sloganu: »Born on the Racetrack. Build at home.«

Vsaka podrobnost šteje – v 1.920 delih

Prepusti se občutku posameznih delov v tvoji dlani.

 “

Samuel Tacchi

Proizvajalec, LEGO® Technic

Merilo 1 : 5 je oblikovalcem predstavljajo resen izziv. Obenem pa jim je omogočilo, da linije, kote in sestavne dele, specifične za model M RR, dodelajo v doslej še neznani meri podrobnosti: Vsak sestavni del bi moral odražati točno isti del na originalu – vse do karbonskih delov in rezkanih elementov ekskluzivnega paketa M Competiton. Zgolj nosilec za vpenjanje sprednjega in zadnjega kolesa tehta 1,4 kg. Prava inženirska umetnost, za katero so izdelali nove elemente LEGO® Technic. Tudi platišča, zavorna koluta in vetrobransko steklo krasijo dovršena raven izdelave, ki smo jo dodobra preskusili, preden smo pričeli s serijsko proizvodnjo. Tako kot pri pravem modelu M RR.

+ Izvedi več

Tehnika brez kompromisov

Pogled v bokse razkrije: Podrobnosti so tiste, ki odločajo. Tiste, ki odločajo o uspehu: Tako kot pri modelu LEGO® Technic M RR. Nosilec za vpenjanje sprednjega in zadnjega kolesa se točno prilega modelu. Blok motorja ima vgrajene premične valje in preskusiš lahko tristopenjski menjalnik, vključno s prostim tekom. Zato je povesem logično, da ima LEGO® Technic M RR lastno montažno stojalo: to je le še dodaten znak brezkompromisne strasti do podrobnosti.

+ Izvedi več
1920
Elementi LEGO® Technic, ki ponujajo obilico veselja
45,5
cm – skupna dolžina
27
cm – višina nad vetrobranskim steklom
240
Število sestavljenih elementov LEGO® Technic na uro

Od oboževalcev za oboževalce

Zapriseženi motorist in oblikovalec pri podjetju LEGO® Technic Samuel Tacchi je v preteklosti že zasnoval motorna kolesa. Skupaj z ekipo so razvili popolnoma nove dele in konstrukcije s poudarkom na brezkompromisni zmogljivosti in navdušenjem nad tehnologijo. Rezultat: Pri sestavljanju občutiš popolno navdušenje nad modelom M RR – z vsakim elementom in pri vsakem koraku. Prepusti se navdihu pristnih podrobnosti, kot so zavihki, veriga Endurance in različni sestavni deli serije M. LEGO® Technic M RR: popoln poklon vsem svojim oboževalcem, voznikom in izdelovalcem.

+ Izvedi več

Odločitev je tvoja

LEGO® Technic M RR

Slednjega se zavedaš tudi ti: Pri motornem kolesu, kot je M RR, šteje vsaka sekunda. Predaj se svoji strasti. Od marca 2022 je model na voljo pri izbranih trgovcih družbe BMW Motorrad.

K trgovcu
spinner