Elegantni mišičnjak.

BMW Motorrad predstavlja potovalni motocikel Concept 101.

Ekipa za oblikovanje BMW Motorrad je z motociklom Concept 101 po navdihu neskončnih avtocest z občutkom svobode in neodvisnosti ubrala popolnoma nov pristop k potovalnim motociklom: eleganca, ekskluzivnost, vizualna dovršenost in čista potovalna moč.

Primeren okvir

Primeren okvir

BMW Motorrad je ujel duh vožnje po širnih cestah in ustvaril zmogljiv, čustven in izredno ekskluziven šest-cilindrski motocikel, s katerim je vsaka vožnja edinstvena izkušnja. Svetovna premiera veličastnega konceptualnega motocikla bo na dogodku Concorso d’Eleganza Villa d’Este, enem od najpomembnejših svetovnih dogodkov za zgodovinske avtomobile in motocikle ob Komskem jezeru v Italiji.

+ Izvedi več

Okrasni elementi iz brušenega aluminija, karbona in temnega lesa.

Okrasni elementi iz brušenega aluminija, karbona in temnega lesa.

Motocikel BMW Concept 101 je interpretacija potovalnega »baggerja«, ekskluzivnega sloga predelanih koles, ki je zlasti priljubljen v ZDA. Njegova podaljšana karoserija v obliki solze pritegne pozornost. Izčiščene linije in premišljeno oblikovane površine mu dajejo športni pridih – že na pogled obljublja edinstveno izkušnjo v vožnji. Detajli iz temnega lesa na srebrnih površinah z brušenim aluminijem in karbonom mu dodajo ekskluzivno in toplo noto. Pod zasnovo so se podpisali glavni oblikovalec Edgar Heinrich ter Američana Don Cammorata in Roland Sands.

+ Izvedi več

Čista moč

Čista moč

Motocikel BMW Concept 101 pooseblja moč. Šest zmogljivih cilindrov z delovno prostornino 1649 ccm lahko ustvari izreden navor in požene motorno kolo po asfaltu s hitrostjo, ki presega običajne vrednosti konjske moči. Toda vznemirljiva ni le njegova moč, temveč tudi vizualna podoba. Motocikel dosega nove mejnike na področju kakovosti materialov in oblikovanja. Premika meje visoke kakovosti in ekskluzivnosti, ki so prej veljale za motocikle.

+ Izvedi več

Druge zgodbe, ki vas utegnejo zanimati.

spinner