BMW Motorrad Concept CE 02

Vznemirljivo drugačen

Tvoje življenje – vsak dan. 24 ur. Doživljenjska služba od devete do pete – brez vas. Premor od premora? Vaša pot ni ravna. Vaše življenje se ne odvija na prehitevalnem pasu. Dogaja se povsod in vedno. Vedno zraven: skuter BMW Motorrad Concept CE 02. Mesto je polno možnosti, je povsem vaše, kajti to je vaše življenje.

Motion shot of a Concept CE 02 in a parking garage.

Skuter Concept CE 02 kaže nova razmerja in sodobne oblike v urbanem okolju.

 “

Edgar Heinrich

Vodja oblikovanja pri BMW Motorrad

Kolaž iz treh slik skuterja Concept CE 02 v skate parku. Na levi s fokusom na razmerja modela, zgoraj desno model s strani, spodaj desno fokus na zadnje kolo in sedež.

Oblika? Tako polna in vendarle tako minimalna. Preprosto povsem drugačna. Rolka kot opore za noge in vpadljiva oblika luči LED, ki skrbi za opazen videz podnevi ter ponoči. Oblika je tako jasna in odprta, da si takoj želite usesti in odpeljati. Kajti vse je izvedljivo, dokler to delate vi.

+ Izvedi več

Zabava zagotavlja mobilnost

Speljevanje pri semaforju? Pospeševanje? Se je že zgodilo. Poln navor od mirovanja naprej: Električni motor skuterja BMW Motorrad Concept CE 02 je vaš skok v čisti užitek v vožnji. In to do 90 km/h. Položaj sedeža in sproščena ergonomija znamke BMW Motorrad omogočata, da jadrate skozi promet z močjo 11 kW in dosegom 90 km. Tako postane tudi najkrajša proga največji užitek. Prav tako preprosta in edinstvena je tudi jakna: Z novo razvito tehnologijo je zaščita preprosto natisnjena – varuje, ne da bi ji bilo to videti. Kajti tudi tukaj velja: Ste to, kar koli želite biti.

+ Izvedi več

Skuter BMW Motorrad Concept CE 02 je zanesljiv spremljevalec v vsakdanu. Imamo ga radi, ker je vedno pri roki in preprosto deluje.

 “

Alexander Buckan

Vodja oblikovanja vozila pri BMW Motorrad

BMW CE 04

Prihodnost je že dolgo med nami. Odkrijte serijski model BMW CE 04 in njegove revolucionarne koncepte.

Odkrijte zdaj
spinner