Izdelano za metropolo

Motorno kolo Definition CE 04 je popolnoma integrirano v tvoje življenje.

Hitro iz enega mesta do drugega. Iz službe do prijateljev, iz kavarne v mesto. Prilagodljivo, spontano, vedno povezano: Voznik, pametni telefon in motorno kolo Definition CE 04. Njegov pogon je povsem brez emisij, dizajn pa povsem na novo premišljen. Z motornim kolesom BMW Definition CE 04 dosledno nadaljujemo s tem, kar smo začeli z našo prvo serijo električnih maksi skuterjev BMW C evolution in konceptnim vozilom Concept Link – povečanje mobilnosti in veselja v vožnji. Električni in brez emisij, povezani v omrežje, trajno #PluggedToLife.

Premikanje naprej v novi urbani estetiki

Premikanje naprej v novi urbani estetiki

Hitro od točke A do točke B, povsem električno: Definition CE 04 vztrajno jadra skozi mesto. Zasnovan za hitre premike. Od doma v službo in na pijačo. Dinamičen in učinkovit in do 100-odstotno brez emisij. Zahvaljujoč nizkemu težišču je krmiljenje sproščeno in vas brez težav pripelje do vsakega cilja v mestu. In nato še do enega in še enega.

+ Izvedi več

Vse novice o motornem kolesu Definition CE 04 neposredno v tvoj nabiralnik

Dizajn za zdaj in za prihodnost

Vizija postane resničnost

Tiho in suvereno skozi metropole: V ta namen je bil zasnovan Definition CE 04. Naši oblikovalci in razvijalci so začeli na povsem praznem listu papirja. V središču je bila njihova vizija: človek in umetnost, kako se v prihodnosti premika skozi veliko mesto. Od tega trenutka naprej so povsem na novo opredelili dizajn in funkcionalnost. Veliko svobodo jim je pri tem omogočal kompakten akumulator. Ta tvori osnovo jasne, dinamične silhuete: Pri obliki motornega kolesa Definition CE 04 prevladujejo velike, mirne površine, ki jih prekinjajo ostri robovi.

+ Izvedi več

Oblika, ki povezuje potrebo po funkcionalnosti in čisti estetiki z digitalno resničnostjo.

 “

Alexander Buckan

Vodja oddelka za oblikovanje vozil pri BMW Motorrad

Funkcija v kombinaciji z dizajnom

Lastnosti motornega kolesa Definition CE 04: primerne za voznike prihodnosti. Tako da je vsaka vožnja užitek. Sedežna klop bo lebdela, s prestavljanjem naprej in nazaj pa jo bo mogoče individualno prilagoditi, tako da bodo tudi visoki vozniki lahko udobno sedeli. Pod spodaj premišljeno nameščenim predalom za shranjevanje, ki se odpira v stran, pa je dovolj prostora za torbo ali čelado. Seveda pa štejejo tudi zunanje vrednosti. Zahvaljujoč mineralno beli kovinski barvi, delom v mat črni barvi, trakom z oranžno-rdečim potekom barve ter aluminijastim platiščem v videzu ozkega kolesa so tudi te ustrezne. Vpadljiva pa je tudi voznikova oprema: svetlobni trakovi na anoraku poskrbijo za dodatno vidljivost.

+ Izvedi več

Digitalni in analogni svet popolnoma povezana

Digitalni in analogni svet popolnoma povezana

V mestu si mobilen in povezan – tako mora biti tudi na vožnji od enega mesta do drugega. Voznik je s svojim pametnim telefonom preko motornega kolesa Definition CE 04 povezan s svojim okoljem. Pregledni prikazovalnik je vmesnik med digitalnim in analognim svetom in prikazuje vse pomembne informacije. Pri tem model Definition pozna naslednji cilj, vztrajno navigira proti njemu po idealni poti, medtem ko se v ozadju predvaja tvoj predvajalni seznam priljubljenih pesmi. Vedno povezano gre življenje naprej: inteligentno, integrirano in povsem intuitivno.

+ Izvedi več

Izredno funkcionalno – s slogom

Izredno funkcionalno – s slogom

Funkcionalno, varno in ob tem še dobro izgledati: ležerno krojen anorak se med vožnjo odreže enako dobro kot pri sproščenem srečanju s prijatelju. Nevidni ščitniki ščitijo, čeprav niso vpadljivi, medtem ko robusten in zračen visokotehnološki material v vetru in vseh vremenskih razmerah poskrbi, da vam je toplo in ostanete suhi. Svetlobni trakovi na rokavih in kapuci poskrbijo za znatno izboljšanje vidljivosti v cestnem prometu. Vključijo se s senzorji na rokavih, spreminjati pa je mogoče tudi njihovo barvo. Zahvaljujoč induktivni funkciji polnjenja v žepu pa ima tudi pametni telefon vedno dovolj toka. Videz dopolnjujejo črne motoristične jeans hlače, športni copati in bela odprta čelada.

+ Izvedi več

Želeli smo ustvariti funkcionalna oblačila, ki se jim sicer to ne vidi in so preprosto lepega videza.

 “

Julia Lein

Vodja oddelka za oblikovanje motorističnih oblačil in sloga BMW Motorrad

Več o urbani mobilnosti pri BMW Motorrad

spinner