Večnamensko orodje

Popoln spremljevalec

Z izdelki teh dodatkov je vaš model F 800 GS idealno motorno kolo za krajše oddihe od vsakdana. Kovček Vario in zgornji kovček namestite zelo hitro in vam nudita mesto za vašo potovalno prtljago. Vetrobran z nastavitvijo višine vaš ščiti med vožnjo, če razmere postanejo nekoliko nemirne. In da lahko vedno najdete pravilno pot, vam ConnectedRide Cradle nudi možnost enostavnega vstavljanja pametnega telefona in navigacijo prek aplikacije.

+ Izvedi več
Na konfigurator external-link-arrow-slim
ConnectedRide Cradle

ConnectedRide Cradle služi kot držalo za uporabo pametnega telefona kot navigacijske naprave med vožnjo. Z aplikacijo BMW Motorrad Connected lahko v vidnem polju prikličete navigacijski zemljevid in podatke o motornem kolesu prek večfunkcijskega upravljalnika. Držalo je primerno za različne velikosti pametnih telefonov, pametni telefon pa polni induktivno ali s kablom.

Povišanje krmila, srebrno

Povišanje krmila za 15 mm iz kovanega aluminija omogoča bolj sproščeno držo voznika in več nadzora na terenu.

Zaščita pred vetrom in vremenska zaščita

Vetrobran Tour, močno toniran

Toniran turni vetrobran je pribl. 80 mm višji in 30 mm širši od serijskega vetrobrana ter zato nudi opazno izboljšano zaščito pred vetrom in vremensko zaščito ter s tem splošno večje potovalno udobje. Na praske odporen premaz zagotavlja trajno prosojnost, toniranje pa še dodatno izboljša videz motornega kolesa.

Nastavljalni mehanizem za vetrobransko steklo

Z nastavljalnim mehanizmom za vetrobransko steklo lahko voznik v dveh stopnjah spreminja položaj velikega turnega vetrobrana.

Sistem kovčkov Vario

Vodotesni kovčki Vario s patentiranim mehanizmom nastavljanja ponujajo spremenljivo prostornino od 30 do 39 litrov levo in od 20 do 29 litrov desno. To se izplača zlasti v mestnem prometu, saj je mogoče istočasno zmanjšati širino kovčkov. Praktični črni kovčki Vario so vodotesni in primerni tudi za uporabo na terenu

Prav tako črn, vodotesen kovček Topcase nudi dodatno spremenljivo prostornino od 25 do 35 litrov.

Aluminijast ščitnik motorja Enduro, srebrn

Robusten in lahek ščitnik motorja Enduro iz aluminija ščiti predvsem pri vožnji po terenu pred udarci kamenja in poškodbami.

Varovalno streme motorja, srebrno

Srebrno, dvodelno varovalno streme motorja iz plemenitega jekla ščiti območje valjev pred poškodbami, brez omejitve svobode prečnih položajev.

Dodatni LED-žaromet

Zmogljivi dodatni LED-žarometi zagotavljajo potreben pregled v primeru slabe vidljivosti.

Dinamičnost do najmanjše podrobnosti

Odkrijte vašo dinamično stran

Model BMW F 800 GS v kovinski barvi Racingblue je kot naročen za vaš naslednji pustolovski izlet. Z majhnimi, a zelo finimi poudarki dinamični predlog poudarja športno linijo modela F 800 GS. Tako optično kot haptično ter zvočno je ta različica nadgradnja osnovnega modela.

+ Izvedi več
Na konfigurator external-link-arrow-slim
Končni glušnik Sport, iz titana, črn

Črni končni glušnik Sport iz titana, karbona in plemenitega jekla s svojim jedrnatim zvokom vsako vožnjo akustično spremeni v športno dogodivščino.

Nožna opora za sopotnika

Nožne opore za sopotnika z rebrasto površino nudijo optimalen oprijem - celo pri grobo profiliranih ali močno umazanih škornjih. Zahvaljujoč na korozijo odporni izdelavi iz jeklene litine nožne opore ne rjavijo. Ob individualnih vožnjah jih je mogoče tudi zložiti.

Voznik, nožna opora Enduro

Širše in daljše nožne opore Enduro omogočajo več oprijema ter boljši nadzor pri vožnji po terenu.

Ustvarite vaš individualni F 800 GS

Imate še več idej? Izbirajte med široko paleto programa dodatne opreme in originalnih dodatkov BMW Motorrad in motocikel sestavite po vaših željah.

Na konfigurator
spinner