Dirt Devil

Popolnoma opremljen za teren

Zasnova GS Trophy in terenske pnevmatike kažejo naslednje: S tem motornim kolesom ne boste dolgo vozili po asfaltu. Naslednji izvoz divjina. Samo vi in vaše motorno kolo: Na posameznem sedežu je dovolj prostora le za vaše ambicije. Spremlja vas zvok končnega glušnika Sport iz titana. K popolni terenski opremi spada paket Enduro vklj. s športnim podvozjem. Ročica in nožni vzvod sta nastavljiva, da je vse popolnoma prilagojeno. Stransko stojalo Enduro, srebrno, in varovalno streme motorja, črno, omogočata dodatno zaščito. ConnectedRide Smartphone Cradle vas podpira pri doseganju najzahtevnejših ciljev.

+ Izvedi več
Na konfigurator external-link-arrow-slim
Navigator ConnectedRide in predpriprava za navigacijo

Z navigatorjem BMW ConnectedRide so vsi izleti in načrti vedno pri roki. Prek BMW ID je mogoče načrtovane poti in posnetke sinhronizirati z aplikacijo BMW Motorrad. 5,5-palčni veliki zaslon na dotik je dobro čitljiv tudi ob neposredni sončni svetlobi. Upravljanje se izvaja intuitivno prek večnamenskega upravljalnika. 

S pomočjo naknadne vgradnje opreme "Predpriprava za navigacijske naprave" je mogoče motorna kolesa brez predpriprave za navigacijo ustrezno naknadno opremiti.

Nastavljiva ročica in nožni vzvod

Nastavljive ročice iz črnega eloksiranega aluminija poudarjajo individualen in športen videz. Ročaje je mogoče poteg tega 5-kratno nastavljati po širini in jih je mogoče tudi v rokavicah povsem enostavno nastavljati brez orodja. Nožno zavorno in prestavno ročico je mogoče prilagodljivo pritrditi v dveh položajih. Prestavno ročico je mogoče dodatno vrteti po višini.

Posamezni sedež, črn

Črna enosedežna klop poudarja športni značaj motornega kolesa. Istočasno po potrebi deluje kot podlaga za dodatno prtljago.

Končni glušnik Sport, iz titana

Končni glušnik s titanskim plaščem daje izjemno poln zvok in je tako vizualno kot akustično jasen poklon športnosti motornega kolesa.

Stransko stojalo Enduro, srebrno

Srebrno stransko stojalo Enduro s svojo veliko dotikalno površino predvsem na mehki ali sproščeni podlagi skrbi za varen položaj.

Črno varovalno streme motorja

Črn komplet varovalnega stremena motorja iz plemenitega jekla s premazom visokega sijaja zmanjšuje tveganje poškodb na motornem kolesu.

Raziskovalec

Pripravljeni za naslednjo odpravo

S to različico silovito osvojite svet in uživate v brezmejni svobodi. Vaš pametni telefon prek ConnectedRide Smartphone Cradle integrirate v vaše motorno kolo in že je vse povezano. Aluminijasti kovčki nudijo veliko prostora za shranjevanje, tako da lahko s sabo vzamete vse, kar potrebujete. Potrebujete tudi družbo? Za sopotnika ali sopotnico je na voljo dodatna nožna opora. Toniran, visok vetrobran nudi največje udobje med potovanjem zahvaljujoč izboljšani vremenski zaščiti, več zaščite pred vetrom in manj hrupa v območju čelade. Ko prispete na cilj, glavno stojalo poskrbi za zanesljivo stabilnost.

+ Izvedi več
Na konfigurator external-link-arrow-slim
Sistem za prtljago: Aluminijasti kovček, srebrn, 36-l – 44-l in nosilec za kovček za aluminijasti kovček, srebrn

Popolna rešitev za navdušence nad izleti, ki zase in za material postavljajo najvišje zahteve: Aluminijasti kovček nudi prostor za shranjevanje v velikosti 36 in 44 litrov. Robustna transportna oprema je protiprašno zatesnjena. Veliko praktičnih detajlov se odlično obnese tudi ob ekstremnih pogojih. 

Stabilni nosilci za kovček omogočajo tudi enostavno in varno namestitev aluminijastih kovčkov. In: Poudarjajo terensko zasnovo motornega kolesa

ConnectedRide Cradle

ConnectedRide Cradle služi kot držalo za uporabo pametnega telefona kot navigacijske naprave med vožnjo. Z aplikacijo BMW Motorrad Connected lahko v vidnem polju prikličete navigacijski zemljevid in podatke o motornem kolesu prek večfunkcijskega upravljalnika. Držalo je primerno za različne velikosti pametnih telefonov, pametni telefon pa polni induktivno ali s kablom.

Vetrobran, močno toniran

Visok, toniran vetrobran pri višjih hitrosti občutno zmanjšuje pritisk vetra na zgornjem delu telesa in s tem povečuje udobje.

Dodatni LED-žaromet

Zmogljivi dodatni LED-žarometi zagotavljajo potreben pregled v primeru slabe vidljivosti.

Glavno stojalo

Glavno stojalo olajšuje nego in vzdrževalna dela na motornem kolesu ter omogoča varno in prostorsko varčno parkiranje.

Stransko stojalo Enduro, srebrno

Srebrno stransko stojalo Enduro s svojo veliko dotikalno površino predvsem na mehki ali sproščeni podlagi skrbi za varen položaj.

Nožna opora za sopotnika

Nožne opore za sopotnika z rebrasto površino nudijo optimalen oprijem - celo pri grobo profiliranih ali močno umazanih škornjih. Zahvaljujoč na korozijo odporni izdelavi iz jeklene litine nožne opore ne rjavijo. Ob individualnih vožnjah jih je mogoče tudi zložiti.

Ustvarite vaš individualni F 900 GS

Imate še več idej? Izbirajte med široko paleto programa dodatne opreme in originalnih dodatkov BMW Motorrad in motocikel sestavite po svojih željah.

Na konfigurator
spinner