The 80s Superbike

Oživitev ere

80. leta je bil čas super motornih koles. Glasba, moda, življenjski občutek so nepozabni elementi. S to opremo model R 12 nineT znova vrača desetletje, ki je bilo všeč mnogim. Za videz super kolesa skrbi tipična obloga kokpita in impresivne podrobnosti, kot so črni pokrovi glave motorja Option 719 in ročica Option 719, kratek črn zadek vklj. z okvirjem za registrsko tablico, črnim sklopom nožnih opor Option 719 in končnim glušnikom iz titana proizvajalca Akrapovič.

+ Izvedi več
Konfiguriraj zdaj external-link-arrow-slim
Paket Comfort

Paket Comfort z ogrevanjem ročajev in regulacijo hitrosti naredi številne vožnje še udobnejše. Poleg tega asistent za prestavljanje Pro omogoča prestavljanje brez pritiskanja ročice sklopke. Funkcija Hill Start Control Pro olajša speljevanje na klancih.

Enosedna različica

Enosedna različica daje športen poudarek v klasičnem videzu in je nameščen namesto sopotnikovega sedeža. Hrbtni naslon skrbi za več udobja in stilsko zaokroža uspešno retro zasnovo.

Obloga kokpita

V kovinski barvi Blackstorm lakirana obloga kokpita dokonča retro videz stroja in zmanjšuje pritisk vetra. Obloga je pritrjena na krmilo in ima prozoren vetrobran s premazom proti praskam.

Zadek vklj. z okvirjem za registrsko tablico

Črn zadek ima okvir premika okvir za registrsko tablico navzdol za kolo. Na ta način nastane kratek in športen zadek. Na diferencialu zadnje preme pritrjen okvir za registrsko tablico je sestavljena iz črnega eloksiranega aluminija. Komponente so homologirane z vozilom in jih tako ni treba vnašati.

Končni glušnik, iz titana

High-end perfection: this high-quality slip-on rear silencer made of titanium with carbon end cap ensures a robust sound and sporty look. In addition, the sports silencer developed with Akrapovič is weight-optimised compared with the standard silencer.

Deli Option 719

Ročica Option 719 v črni barvi Shadow II

Nastavljive ročice ekskluzivne možnosti Option 719 Shadow so rezkane iz črne eloksirane aluminijaste zlitine. Širino ročaja je mogoče nastaviti v petih stopnjah in jo prilagoditi individualnim potrebam. Kakovostni rezkani deli z napisom Option 719 še dodatno dvigajo vrednost motornega kolesa.

Sklop nožnih opor Option 719 v črni barvi Shadow

Sklop voznikovih nožnih opor ekskluzivne možnosti Option 719 v črni barvi Shadow izboljšuje videz in delovanje motornega kolesa. Kakovostni rezkani deli še dodatno poudarjajo športen videz motornega kolesa in kakovost materiala.

Option 719, pokrov glave motorja, črn

Pokrov glave motorja Option 719 v črni barvi Shadow navdušuje s kakovostnimi površinami in individualnim videzom. Poleg pokrovov glave motorja iz magnezija se v kompletu nahajajo tudi rezkana prekrivala vžigalne tuljave iz črnega eloksiranega aluminija z laserskim napisom in eloksiran čep za izpust olja.

Classic Urban Lifestyler

Za nastop in vožnjo

Ta oprema naredi vaš model R 12 nineT pripravljenega za vsakdan, ne glede na to, ali se nahajate v mestu ali na deželi. V torbi za rezervoar zbirke Soulfuel vzamete s seboj tisto, kar potrebujete v mestnem prometu ali na kratkih izletih. Za daljše poti so primerne stranske torbe iz zbirke Soulfuel. Z navigatorjem ConnectedRide imate vaše načrtovane izlete vedno "v prtljagi". In nenazadnje ščiti ščitnik pokrova glave motorja pred praskami ter se popolnoma prilega slogu motorja Boxer.

+ Izvedi več
Konfiguriraj zdaj external-link-arrow-slim
Paket Comfort

Paket Comfort z ogrevanjem ročajev in regulacijo hitrosti naredi številne vožnje še udobnejše. Poleg tega asistent za prestavljanje Pro omogoča prestavljanje brez pritiskanja ročice sklopke. Funkcija Hill Start Control olajša speljevanje na klancih.

Nadzor tlaka v pnevmatikah

Sistem za nadzor tlaka v pnevmatikah (RDC) posreduje informacije o trenutnem tlaku v pnevmatikah in s tem poskrbi, da je voznik v primeru znižanja tlaka pravočasno obveščen o morebitnih nevarnostih. Vrednosti je mogoče priklicati prek zaslona. Rumena informacijska lučka in rdeča opozorilna lučka med vožnjo samodejno prikažeta večje odstopanje želenih vrednosti.

Headlight Pro

Z žarometom Headlight Pro ima žaromet poleg svetlobne ikone LED, ki deluje kot pozicijska oz. dnevna luč, tudi integrirano smerno prilagodljivo luč. LED-segmenti se glede na položaj nagiba preklopijo v zasenčeno luč, da optimirajo osvetlitev notranjega območja zavoja.

Zaslon Digital Display

Nevpadljiv zaslon Digital Display motorno kolo prestavlja v digitalno dobo. Zahvaljujoč preglednemu prikazu ostanejo vse informacije jasno v pogledu - zlasti v še bolj kompaktnem načinu Pure Ride. Poleg hitrosti in števila vrtljajev je mogoče prikazati npr. dnevno prevoženo pot, povprečno porabo ali temperaturo motorja.

ConnectedRide Navigator

Z navigatorjem BMW ConnectedRide so vsi izleti in načrti vedno pri roki. Prek BMW ID je mogoče načrtovane poti in posnetke sinhronizirati z aplikacijo BMW Motorrad. 5,5-palčni veliki zaslon na dotik je dobro čitljiv tudi ob neposredni sončni svetlobi. Upravljanje se izvaja intuitivno prek večnamenskega upravljalnika.

Možnosti prtljage

Torba za rezervoar zbirke Soulfuel, zelena, majhna 5 l

Majhna vodotesna torba za rezervoar zbirke Soulfuel je izdelana iz recikliranega poliestra in usnja ter je s prostornino 5 litrov optimalen spremljevalec na kratkih izletih. Koristne funkcije so prehod za kabel, vodotesen glaven predal z notranjo torbo ter žep na pokrovu za stvari, ki jih želite imeti pri roki.

Stranska torba zbirke Soulfuel, zelena, 10 l + 16 l

Vodotesne stranske torbe zbirke Soulfuel s prostornino 10 in 16 l so izdelane iz poliestra in usnja. Torbe se zaskočijo v držala za stranske torbe. Zunanja torba z vodoodbojno zadrgo nudi prostor za osebne predmete. Prek kompresijskih pasov je mogoče prostornino spremenljivo prilagajati.

Ščitnik pokrova glave motorja

Ščitnik pokrova glave motorja iz plemenitega jekla ščiti pokrov glave motorja pred praskami in udarci s kamni. Dodatno je znotraj opremljen z gumijastim blažilnikom velike površine. Optično je ščitnik pokrova glave motorja popolnoma prilagojen zasnovi in liniji motorja Boxer.

Vaše predstave, naši dodatki

Ne glede na to, ali želite vašemu modelu R 12 nineT dodati več individualnosti, več udobja, več varnosti ali več športnosti: V obsežnem programu dodatne opreme BMW Motorrad boste gotovo našli primerne dele za vaše sanjsko motorno kolo.

Odkrijte dodatke
spinner