The Bobber

Black around the clock

50. leta. Era, v kateri sta Bobber in Rock’n’Roll osvajala svet. Črna barva impresivnost, ki je povezana s časom, poudarja še posebej močno. Te sproščene retro stile lahko vašemu modelu R 12 podelite z le nekaj dodatki. Sem spadajo npr. črn prilagojen zadek, črno ogledalo za krmilo Option 719 Shadow ali črno krmilo Dragbar. Tako vaše motorno kolo spremenite v pravi Bobber in absolutno paši za oči, ne glede na to kje se pojavi.

+ Izvedi več
Konfiguriraj zdaj external-link-arrow-slim
Paket Comfort

Paket Comfort z ogrevanjem ročajev in regulacijo hitrosti naredi številne vožnje še udobnejše. Poleg tega asistent za prestavljanje Pro omogoča prestavljanje brez pritiskanja ročice sklopke. Funkcija Hill Start Control olajša speljevanje na klancih.

Možnost zasnove izpušne naprave

Možnost zasnove izpušne naprave nudi individualne poudarke. Izpušna naprava je dodatno dodelana s kromiranim zaključkom na kolenu in elektropoliranim končnim glušnikom. Na ta način nastane nezamenljiv videz.

Deli Option 719

Kolo Option 719 Classic

Stilsko varno na poti: Kolo Option 719 Classic je kolo z naperami brez zračnic v brezčasni zasnovi. Kakovostna kolesa s sredinskimi naperami s črno eloksiranim obročem platišča popolnoma dopolnjujejo klasičen videz Heritage.

Ogledalo za krmilo Option 719 v črni barvi Shadow

Črna ogledala za krmilo Option 719 Shadow nudijo izjemno vidljivost in poudarjajo značaj stroja.

Ročica Option 719 v črni barvi Shadow II

Nastavljive ročice ekskluzivne možnosti Option 719 Shadow so rezkane iz črne eloksirane aluminijaste zlitine. Širino ročaja je mogoče nastaviti v petih stopnjah in jo prilagoditi individualnim potrebam. Kakovostni rezkani deli z napisom Option 719 še dodatno dvigajo vrednost motornega kolesa.

Sklop nožnih opor Option 719 v črni barvi Shadow

Sklop voznikovih nožnih opor ekskluzivne možnosti Option 719 v črni barvi Shadow izboljšuje videz in delovanje motornega kolesa. Kakovostni rezkani deli še dodatno poudarjajo športen videz motornega kolesa in kakovost materiala.

Pokrov glave motorja Option 719 v črni barvi Shadow

Pokrov glave motorja Option 719 v črni barvi Shadow navdušuje s kakovostnimi površinami in individualnim videzom. Poleg pokrovov glave motorja iz magnezija se v kompletu nahajajo tudi rezkana prekrivala vžigalne tuljave iz črnega eloksiranega aluminija z laserskim napisom in eloksiran čep za izpust olja.

Krmilo Dragbar, črno

Črno krmilo Dragbar omogoča športno globok in dodatno naprej pomaknjen položaj ročaja. Na ta način nastane sproščen in športen položaj sedeža. Poleg tega je skoraj 11 cm širše od serijskega krmila.

Prilagojen zadek, črn

Prilagojen zadek, črn, skrajša zadek motorja in navdušuje zahvaljujoč optično sproščenemu zadnjemu kolesu s športno-individualnim videzom. Registrska oznaka se namesti na držalo za zadnjim kolesom. Sedež prepriča z elegantnim prečnim prešitjem in sivimi kontrastnimi šivi.

The Classic Tourer

Številni kilometri brez stresa

Kaj bi lahko bilo lepšega kot udobna vožnja po podeželski cesti po napornem delovnem dnevu ob zvoku zračno hlajenega motorja Boxer? S to različico opreme lahko vožnja na vašem modelu R 12 brez težav traja tudi dlje. Za povečano udobje med izleti skrbi vetrobran Tour in udoben črn sedež ter nov zaslon Digital Display. V stranski torbi kolekcije Soulfuel shranite tisto, kar potrebujete za izlet na vaši osebni poti do zadovoljstva.

+ Izvedi več
Konfiguriraj zdaj external-link-arrow-slim
Paket Comfort

Paket Comfort z ogrevanjem ročajev in regulacijo hitrosti naredi številne vožnje še udobnejše. Poleg tega asistent za prestavljanje Pro omogoča prestavljanje brez pritiskanja ročice sklopke. Funkcija Hill Start Control olajša speljevanje na klancih.

ConnectedRide Control

S ConnectedRide Control lahko pametni telefon povežete z vašim vozilom in določene podatke o vozilu ter trenutno vreme in navigacijo po zemljevidu prikažete v aplikaciji ConnectedRide. Pametni telefon je z držalom varno pritrjen v zornem polju. Upravljanje se izvaja enostavno in intuitivno prek večnamenskega upravljalnika.

Zaslon Digital Display

Nevpadljiv zaslon Digital Display motorno kolo prestavlja v digitalno dobo. Zahvaljujoč preglednemu prikazu ostanejo vse informacije jasno v pogledu - zlasti v še bolj kompaktnem načinu Pure Ride. Poleg hitrosti in števila vrtljajev je mogoče prikazati npr. dnevno prevoženo pot, povprečno porabo ali temperaturo motorja.

Headlight Pro

Z žarometom Headlight Pro ima žaromet poleg svetlobne ikone LED, ki deluje kot pozicijska oz. dnevna luč, tudi integrirano smerno prilagodljivo luč. LED-segmenti se glede na položaj nagiba preklopijo v zasenčeno luč, da optimirajo osvetlitev notranjega območja zavoja.

Nadzor tlaka v pnevmatikah

Sistem za nadzor tlaka v pnevmatikah (RDC) posreduje informacije o trenutnem tlaku v pnevmatikah in s tem poskrbi, da je voznik v primeru znižanja tlaka pravočasno obveščen o morebitnih nevarnostih. Vrednosti je mogoče priklicati prek zaslona. Rumena informacijska lučka in rdeča opozorilna lučka med vožnjo samodejno prikažeta večje odstopanje želenih vrednosti.

Vetrobran Tour

Vetrobran Tour nudi udobno zaščito pred vetrom in vremenom ter je s tem idealna izbira za daljše poti. Optika motornega kolesa Cruiser je optimalno prilagojena zasnovi vozila. Vetrobran je prozoren in obojestransko premazan z zaščito pred praskami. V kompletu se dodatno nahajajo držalo vetrobrana in LED-paličasti smerniki.

Udoben sedež, črn

Črn udoben sedež zahvaljujoč oblazinjenju nudi občutno povečano udobje sedenja za voznika in sopotnika. Istočasno povečuje kontaktno površino voznika s strojem in podpira boljši nadzor vozila. Zahvaljujoč robustnemu vodotesnemu vrhnjemu materialu je udoben sedež primeren za vsak izlet.

Stranska torba zbirke Soulfuel, zelena, majhna, 10 l, levo

Majhna vodotesna stranska torba zbirke Soulfuel je izdelana iz recikliranega poliestra in usnja. Torba se zaskoči v držalo za stranske torbe. Zunanja torba z vodoodbojno zadrgo nudi prostor za osebne predmete, ki morajo biti hitro pri roki. Prek kompresijskih pasov je mogoče prostornino spremenljivo prilagoditi.

Naša oprema za vašo vizijo

Izleti, kratki izleti, počitniška popotovanja: Kakor koli si že želite biti na poti z vašim modelom R 12: V obsežnem programu dodatne opreme BMW Motorrad boste gotovo našli primerne dele za motorno kolo po vaših željah.

Odkrijte dodatke
spinner