Navdih po meri

Cool in easy na poti

Ta različica opreme je kot ustvarjena za vaš naslednji izlet. S številnimi funkcijami za udobje lahko to motorno kolo brez težav manevrirate skozi promet in ostanete kul v vsaki situaciji. Headlight Pro nima samo ikoničnega videza, ampak tudi poveča vašo varnost. Z ogrevanimi ročaji boste tudi v hladnejšem vremenu vedno imeli vse pod nadzorom. Za udobnim enojnim sedežem je prostor za nosilec za prtljago – odlično za vaša solo potovanja.

+ Izvedi več
Na konfigurator external-link-arrow-slim
Headlight Pro

Pri opremi Headlight Pro ima žaromet ikoničen svetlobni element, ki deluje kot pozicijska ali dnevna luč. V povezavi s prilagodljivimi žarometi za ovinke se izboljšata vidljivost in vidnost, s čimer se poveča varnost.

Pomočnik za vzvratno vožnjo

Pomočnik za vzvratno vožnjo olajša manevriranje in parkiranje npr. na neravnih površinah in kjer je prostor omejen. Električna vzvratna prestava se v prostem teku aktivira s pritiskom na gumb na krmilu, na zaslonu pa se prikaže R. Po brezskrbnem manevriranju s parkirnega mesta se lahko sproščeno približate naslednjemu cilju.

Ogrevani ročaji

Mrzle roke so preteklost: To zagotavljajo električno ogrevani ročaji z večstopenjskim uravnavanjem. Zagotavljajo še večje udobje in hkrati prinašajo večjo varnost, saj je motorno vozilo enostavneje upravljati s toplimi rokami in nezaledenelimi prsti tako v hladnih dneh kot tudi pri vožnji v dežju.

Sistem Hill Start Control (HSC)

Pomočnik za speljevanje Hill Start Control omogoča neutrudno zaustavitev na hribu pri delujočem motorju in omogoča zelo udobno ponovno speljevanje, kot še nikoli doslej. Ko je asistent pri speljevanju enkrat aktiviran, samodejno prepreči vzvratno premikanje vozila in ravno motoristom s prtljago v veliko pomoč.

Črna enojna sedežna klop, nizka

Športni enojni sedež v črni barvi je skrajšana sedežna klop za možnost z nosilcem za prtljago. Površina sedežne klopi iz kakovostnega umetnega usnja s sivimi kontrastnimi šivi je popolnoma usklajena z zasnovo vozila. Idealno za vse, ki radi sami uživajo v vožnji.

Nosilec za prtljago, črn

Črn nosilec za prtljago je idealna izbira za solo voznike, ki namesto sopotnika raje vzamejo več prtljage. Nosilec omogoča nosilnost manjših kosov prtljage do maksimalno 10 kg in ga lahko namestite samo v povezavi s posameznim sedežem za nosilec za prtljago.

Plošča Filler Panel, grundirana

Vedno slogovno dovršen in urejen na poti: Grundirana plošča Filler Panel skrije vrzel med kovčkom in blatnikom, zadnji del vozila motornega kolesa pa je še posebej urejen. Maska je izdelana iz plastike in jo je mogoče individualno lakirati v želeni barvi.

Vse za vaše sanjsko motorno kolo

Vi imate svoje zamisli, mi imamo dodatke. Tukaj najdete vse, kar potrebujete za svoje osebno individualno motorno kolo.

Na konfigurator
spinner