#NeverStopChallenging

Družina Roadsterjev

Od kratkega, agresivnega sprednjega dela do določenega zadka: Flyline naših Roadsterjev obljublja čisti užitek v vožnji. Robustni motocikli, izdelani za cesto, ki svojo intimo kažejo navzven. Sodobna tehnologija in načini vožnje zagotavljajo največjo možno mero nadzora in natančnosti na vsaki ravnini in v vsakem ovinku.

+ Izvedi več

Naša družina Roadsterjev

S 1000 R

Ne pozna srčnega utripa v mirovanju: podvozje in motor imata v sebi genetski zapis RR. In opcijski paket M pa izpolnjuje zahteve po zmogljivosti.

F 900 R

Dinamična, progresivna, intuitivna. Puristično atletski dizajn kaže: ta Roadster samo čaka, da vsak utrinek spremenijo v čisti užitek v vožnji.

G 310 R

Izzovite mesto in najboljše vsakdana: Ta Roadster v sebi nosi gene motocikla S 1000 R – in tudi čudovit dan.

R 1250 R

Tako vsestranski in ekspresiven kot še nikoli. Klasik s slogom, ki nastopa s suverenostjo in užitkom v vožnji z značilnim boksarskim udarcem.

Še več zabave z Roadsterji

Vse na enem mestu. Naša oblačila razvijamo skupaj z našimi motornimi kolesi: za najboljšo zaščito in udobje. In za podrobnosti, zaradi katerih je Roadster videti popoln celo stran od motocikla.

+ Izvedi več
Na kolekcijo external-link-arrow-slim

Dodatna oprema za vaš Roadster

Tukaj lahko najdete, kar potrebujete za individualno oblikovanje svojega Roadsterja. Naj gre za videz ali zmogljivost – vse dele smo razvili in preizkusili.  

+ Izvedi več
Na dodatno opremo external-link-arrow-slim

Fantazija s srečnim koncem

spinner