Udobnost

Več udobja, več doživetij

Sproščeno skozi mestni promet: C 400 GT v elegantnem dizajnu Triple Black nudi vse, kar potrebujete. Priročni zgornji kovček nudi veliko prostora za shranjevanje. Opcijsko je na voljo zunanja lupina za pokrov zgornjega kovčka v odtenku kovinsko barve Blackstorm, ki prostor za shranjevanje in skuter poveže v izjemno enoto. Visoko vetrobransko steklo nudi zanesljivo zaščito pred vetrom in vremenskimi vplivi, za dodatno varnost pa skrbi dnevna luč LED. Paket zaokroža povezljivostni sistem Connectivity: poslušate lahko glasbo, telefonirate in se z navigacijo udobno pripeljete do cilja.

+ Izvedi več
Konfiguriraj zdaj external-link-arrow-slim
Dnevna luč LED

Dnevna luč LED s svojo izrazito zasnovo skrbi za večjo varnost v cestnem prometu. Poleg priročnega samodejnega vklopa lahko dnevno luč vklopite tudi ročno.

Povezljivost BMW Motorrad Connectivity

Sistem BMW Motorrad Connectivity prek 6,5-palčnega zaslona TFT omogoča delovanje inovativnih funkcij, kot so navigacija, telefoniranje in poslušanje glasbe na skuterju. Za upravljanje je na voljo večnamenski kontrolnik, tako da vozniku rok ni treba odmikati s krmila.

Nosilec za prtljago

Stabilen nosilec za prtljago s privlačno zasnovo omogoča zanesljivo pritrditev zgornjega kovčka ali druge večje prtljage.

Zgornji kovček, majhen, 30 l

Vodoodporni plastični zgornji kovček z lakiranim pokrovom in 30 litri prostornine je visokokakovostne izdelave in nudi dovolj prostora za eno čelado.

Kombinirati ga je mogoče z zunanjo lupino za pokrov zgornjega kovčka, na voljo pa je v ujemajočih se barvnih odtenkih.

Hrbtno oblazinjenje za mali zgornji kovček

Z udobnim hrbtnim oblazinjenjem bo sopotnik užival v večjem udobju tako na kratkem izletu kot na dolgih turah.

Visoko vetrobransko steklo

Visoko vetrobransko steklo, odporno proti praskam, je višje od serijskega vetrobranskega stekla ter vozniku in sovozniku nudi najboljšo možno zaščito pred vetrom in vremenskimi vplivi.

Opremite C 400 GT po svojem okusu

Od poslikave do opreme: uporabite konfigurator in sestavite skuter po svojem okusu.

Konfiguriraj zdaj
spinner