Mestno vozilo

Okreten, gibčen, poln značaja

Se želite hitro voziti skozi mesto? C 400 X Sport je prava izbira. Vse, kar potrebujete za svoj dan, lahko varno spravite v majhno torbo za prtljažnik serije Black Collection. Dnevna LED-luč in dodatni LED-žaromet zagotavljata dobro vidnost in vidljivost v mestnem prometu. Na poti poslušajte glasbo, telefonirajte in s pomočjo navigacije hitro prispite cilj: Connectivity vas povezuje.

+ Izvedi več
Konfiguriraj zdaj external-link-arrow-slim
Keyless Ride

Sistem Keyless Ride omogoča, da bo kontaktni ključ od zdaj naprej ostal v torbici. Sistem za vožnjo brez ključa je namreč izjemno enostaven in vozniku omogoča, da svoj motocikel enostavno zažene s pritiskom tipke. Na ta način se odkleneta tudi ključavnica za krmilo in pokrov rezervoarja. Moto gre takole: Usedite se in speljite!

Povezljivost BMW Motorrad Connectivity

Sistem BMW Motorrad Connectivity prek 6,5-palčnega zaslona TFT omogoča delovanje inovativnih funkcij, kot so navigacija, telefoniranje in poslušanje glasbe na skuterju. Za upravljanje je na voljo večnamenski kontrolnik, tako da vozniku rok ni treba odmikati s krmila.

Dnevna luč LED

Dnevna luč LED s svojo izrazito zasnovo skrbi za večjo varnost v cestnem prometu. Poleg priročnega samodejnega vklopa lahko dnevno luč vklopite tudi ročno.

Nosilec za prtljago

Stabilen nosilec za prtljago s privlačno zasnovo omogoča zanesljivo pritrditev zgornjega kovčka ali druge večje prtljage.

Torba za prtljažnik serije Black Collection, majhna

Torba za prtljažnik s 35 do 42 litri prostornine nudi koristne podrobnosti, kot sta vodotesna, odstranljiva notranja vreča in nastavljiva naramnica.

Varovalno streme obloge spredaj

Varovalno streme obloge iz elektropoliranega nerjavnega jekla ščiti pobarvane dele pred poškodbami, ne da bi omejilo svobodo nagibanja.

Pomožna žarometa s tehnologijo LED

Za boljšo vidljivost in vidnost v megli, snegu ali dežju: Pomožna žarometa s tehnologijo LED poskrbita za dodatno varnost pri slabši vidljivosti.

Nizek sedež

15 mm nižji sedež črne barve olajša vzpenjanje na motocikel in sestopanje z njega ter zagotavlja, da zlahka dosežeš tla z obema stopaloma.

Opremite C 400 X po svojem okusu

Od poslikave do opreme: uporabite konfigurator in sestavite skuter po svojem okusu.

Konfiguriraj zdaj
spinner