Pametna očala Connected Rider

Pametnejši pregled

Ultimativno orodje za kratke in dolge proge: Pametna očala ConnectedRide BMW so vaš zaslon Head-up za motorno kolo. V vaše vidno polje projicirajo pomembne informacije o vožnji, kot so hitrost ali navigacija. Vaša prednost: manj motenj, več varnost. S svojo ozko obliko je mogoče očala odlično nositi pod čelado. Na voljo so z zamenljivimi toniranimi in prozornimi stekli ter v dveh velikostih.

: Siva

: M

ID izdelka: 76507108501

*Priporočena cena proizvajalca. Cene pri trgovcu se lahko razlikujejo od teh.

Podrobnosti o izdelku
  • Pametna očala Slimline za motociklizem
  • Manj motenj pozornosti, pogled je uprt na cesto
  • Prikaz hitrosti, omejitve hitrosti, prestavnih in navigacijskih navodil v voznikovem zornem polju
  • Povezava z motornim kolesom prek aplikacije BMW Motorrad Connected
  • Prikaze je mogoče konfigurirati prek aplikacije
  • Izmenljiva stekla, priložena so obarvana in 85-odstotna prozorna stekla
  • Vgrajen senzor za luči samodejno prilagodi zaslone
  • Športen videz.
  • Velikost: Srednja

Osredotočen v cestnem prometu

Zaslon Head-up, katerega lahko kadarkoli vklopiš ali izklopiš. Optični projekcijski modul se nahaja nad desnim steklom znotraj. Med vožnjo vam v vašem neposrednem vidnem polju prikazuje informacije glede hitrosti, omejitve hitrosti, prestave in navigacije. Vse v običajni zasnovi BMW Motorrad. Na ta način se lahko povsem in v celoti osredotočite na cestni promet. In če informacij v določenem trenutku ne potrebujete, lahko prikaz enostavno izklopite prek gumba na levi ročici očal ali prek aplikacije BMW Motorrad Connected. Na ročici očal se nahaja tudi polnilni vmesnik, prek katerega lahko s polnilnim kablom očala napajate z električnim tokom.

+ Izvedi več

Spada v vaše mobilno življenje

Spada v vaše mobilno življenje

Pametna očala z UV-zaščito so videti kot športna sončna očala in se s svojo ozko obliko in majhno težo prilagajajo vašim potrebam. Z eno od štirih različnih nosnih blazinic poskrbite za popolno prileganje. Glede na vreme lahko uporabite 85-odstotna prozorna ali tonirana stekla. Senzor svetlobe samodejno poskrbi, da lahko informacije o vožnji vedno dobro prepoznate, obenem pa vam ne zastirajo pogleda.

+ Izvedi več

Nosite očala? Ločeno je na voljo adapter RX, ki se prilega v notranjo stran pametnih očal. Po meritvi pri optiku lahko neposredno prek dobavitelja očal naročite svoja korekcijska očala in jih vstavite v pametna očala.

+ Izvedi več

Aplikacija BMW Motorrad Connected

Aplikacija BMW Motorrad Connected

Aplikacija BMW Motorrad Connected s pomočjo tehnologije Bluetooth povezuje vaš pametni telefon z očali in vašim motornim kolesom. Tako ste vedno povezani in lahko upravljate vse funkcije. Položaj prikaza podatkov lahko npr. prilagodljivo prilagodite vašemu vidnemu polju in položaju sedeža na motornem kolesu. Poleg tega pa lahko določite, katere informacije o vožnji želite prikazati ali skriti.

+ Izvedi več

Navodila za prenos

Kratka navodila za pametna očala ConnectedRide
PDF   |   0.66 MB   |   SL
To je besedilo o omejitvi odgovornosti za prenos datoteke gpx.

Povežite se s svojim motornim kolesom

Preizkusite

Smo vam vzbudili radovednost? Potem izkusite pametna očala ConnectedRide neposredno pri vašem prodajalcu.

Poiščite prodajalca

Pravna izjava o zavrnitvi odgovornosti

Odgovornost za uporabo pametnih očal ConnectedRide Smartglasses in skladnost z ustreznimi zakoni nosite izključno vi kot uporabnik. Zato je priporočljivo, da pred prvo uporabo in v rednih časovnih presledkih (kot tudi ob prečkanju meje) preverite zakonitost v zadevni državi uporabe.

Več o slogu BMW Motorrad

spinner