Komunikacijski sistem sestavljajo M-ASK-H, mikrofon in dva zvočnika za čelado ter baterije NiMH, ki lahko neprekinjeno delujejo od deset do dvanajst ur. Sistem nadzoruje modul s tremi gumbi, ki se natančno prilega na zadnjo stran čelade.
Komunikacijski sistem BMW Motorrad je namenjen zagotavljanju komunikacije med voznikom in potnikom na zadnjem sedežu, vendar omogoča tudi komunikacijo z drugimi napravami, ki podpirajo Bluetooth. Na primer, poleg pogovarjanja s potnikom lahko voznik tudi sliši navodila za vožnjo iz sistema BMW Motorrad Navigator, opravlja telefonske klice in posluša glasbo, pod pogojem, da so tudi druge naprave združljive s tehnologijo Bluetooth.
Komunikacijski sistem BMW Motorrad omogoča tudi komunikacijo med dvema motornima kolesoma. Glede na pogoje lahko sistem ob manjših omejitvah kakovosti zvoka zagotavlja komunikacijo na največji razdalji 100 metrov. Če se povezava zaradi večje razdalje ali slabih pogojev prekine, se samodejno znova vzpostavi, ko se razdalja med motornima kolesoma dovolj skrajša.
+ Izvedi več

Dodatne podrobnosti o tehnologiji

spinner