Navigacija s pomočjo pametnega telefona: vodilo na poti.

Navigacija s pomočjo pametnega telefona: vodilo na poti.

Z izbirnim dodatkom Connectivity in aplikacijo BMW Motorrad Connected postane vsakdanja navigacija še lažja. S pomočjo povezave med vašim pametnim telefonom in vozilom vas sistem jasno in zanesljivo usmerja proti cilju z zaporednimi puščicami, ki se prikazujejo na zaslonu TFT. Nov prikaz v obliki puščic je intuitiven in prikladen celo v mestnem okolju. Kjer ni pokritosti z mobilnim omrežjem, lahko za navigacijo uporabljate zemljevide brez povezave. Na zahtevnih potovanjih pa lahko uporabljate preizkušen sistem BMW Motorrad Navigator, ki je seveda združljiv z zaslonom TFT.

+ Izvedi več

Telefoniranje je preprosto, celo med vožnjo.

Telefoniranje je preprosto, celo med vožnjo.

Čelada s komunikacijskim sistemom BMW Motorrad in izbirni dodatek Connectivity vam omogočata telefoniranje, ko ste na poti. Motorist ima prek zaslona TFT popoln dostop do stikov, shranjenih v svojem pametnem telefonu, in jih lahko izbere ter pokliče z večnamenskim upravljalnikom. Na zaslonu se prikažejo tudi dohodni klici in motorist jih lahko sprejme ali zavrne s preprostim gibom z roko. Zahvaljujoč edinstvenemu konceptu vizualnega prikaza BMW Motorrad se na jasnem zaslonu stalno prikazujejo informacije o vožnji, kot sta hitrost in izbrana prestava.

+ Izvedi več
Connectivity motoristom zagotavlja priložnost, da se osredotočijo na tisto, kar zares šteje: na ulice, ki jih odkrivajo.

Mediji: sproščena vožnja s pravo skladbo.

Mediji: sproščena vožnja s pravo skladbo.

Z izbirnim dodatkom Connectivity lahko prek zaslona TFT preprosto predvajate glasbo, ki jo imate shranjeno v svojem pametnem telefonu. S povezavo čelade na komunikacijski sistem BMW Motorrad zagotovite popoln zvok. Če vam določena skladba ni všeč, imate neposreden dostop do funkcij preskoči naprej/preskoči nazaj.  Prek komunikacijskega sistema BMW Motorrad lahko tudi preprosto prilagajate glasnost ali povsem utišate zvok z večnamenskim upravljalnikom. Tako ima vsak motorist nadzor nad glasbo med potovanjem.

+ Izvedi več

Aplikacija BMW Motorrad Connected: dodatne informacije o vozilu in še več.

Aplikacija BMW Motorrad Connected: dodatne informacije o vozilu in še več.

Brezplačna aplikacija BMW Motorrad Connected ponuja dodatne možnosti povezovanja: navigacija s pomočjo pametnega telefona vas hitro vodi do cilja z inovativnimi zaporednimi puščicami, ki se prikazujejo na zaslonu TFT. Poleg tega si lahko prek aplikacije BMW Motorrad Connected ogledate tudi pomembne informacije, kot je statistika o vožnji. Prevožene poti lahko tudi shranite in dodate fotografije. Tako lahko ustvarite digitalne spomine z vašega potovanja. Funkcija „First Mile“ (Prva milja) shrani lokacijo, na kateri je parkirano motorno kolo, da ga lahko zlahka najdete. V aplikaciji BMW Motorrad Connected lahko s prijatelji delite tudi svoje poti iz aplikacije Rever. Po njenem zagonu lahko namestite aplikacijo BMW Motorrad Connected, ki je na voljo v trgovinah z aplikacijami Google in Apple.

+ Izvedi več

Na voljo za naslednja motorna kolesa

spinner