Navigacija

Cilj vedno pred očmi

Cilj vedno pred očmi

Aplikacija BMW Motorrad Connected je s svojim načrtovanjem poti, vodenjem do cilja in dodatnimi funkcijami idealna za navigacijo z motornimi kolesi: možnosti »Vijugaste poti« za posebno raznovrsten izlet ali »Učinkovita pot« za električna vozila sta le dve možnosti številnih dobro premišljenih možnosti uporabe. Tako lahko na primer beležite tudi vožnje brez vodenja do cilja in jih pozneje analizirate.

+ Izvedi več

Na 6,5-palčnem zaslonu TFT vas bo puščica vodila do cilja zavoj za zavojem. Prihodnji vozni manevri, kot so zavijanje ali krožno križišče, so prikazani skupaj s priporočenim voznim pasom (Lane Guidance).

10,25-palčni barvni zaslon TFT pa vam nasprotno odpira povsem nove svetove. In to ne le glede berljivosti, brskanja po menijih in koncepta upravljanja. Njegov celozaslonski način nudi kakovosten interaktivni prikaz zemljevida. V načinu deljenega zaslona mate možnost pregleda nad več funkcijami hkrati, ki jih lahko enostavno upravljate z večfunkcijskim upravljalnikom, ki je preprost za uporabo.

+ Izvedi več

Telefonija in mediji

Tako dosegljivi, kot želite biti

Tako dosegljivi, kot želite biti

Biti mobilen pomeni doseči druge – in biti dosegljiv za druge. Vse to je povezljivost BMW Motorrad Connectivity. V kombinaciji s čelado s komunikacijskim sistemom BMW lahko med vožnjo telefonirate kot običajno. Na zaslonu TFT lahko vidite stike iz imenika telefona in dohodne klice. Prek večfunkcijskega upravljalnika lahko upravljate vse funkcije, ne da bi morali dvigniti roke s krmila.

+ Izvedi več

Vsak meter: Tvoja skladba

Vsak meter: Tvoja skladba

Sami določite ritem vožnje: Na zaslonu TFT si lahko ogledate seznam predvajanja in preprosto upravljate najljubšo glasbo. V povezavi s komunikacijskimi sistemi, kot sta Kom V3 ali ConnectedRide Com U1, lahko v pesmih uživate tudi v čeladi in celo v paru.

+ Izvedi več

Kako to deluje

Aplikacija BMW Motorrad Connected

Aplikacija BMW Motorrad Connected

Z našo brezplačno aplikacijo lahko svoj pametni telefon prek povezave Bluetooth prenesete neposredno v kabino motornega kolesa. Tako imate med vožnjo pred seboj navigacijo, imenik ali celo glasbo, dostopate pa lahko tudi do drugih funkcij, kot so podatki o vozilu. Skratka: Z aplikacijo BMW Motorrad Connected lahko pametni telefon spremenite v motociklistično orodje.

+ Izvedi več

Preprosto in razumljivo

Preprosto in razumljivo

V naslednjih videoposnetkih boste izvedeli, kako BMW Motorrad Connectivity deluje pri namestitvi in uporabi.

+ Izvedi več

Imate še kakšna vprašanja glede povezljivosti BMW Motorrad Connectivity? V tem primeru poglejte na naš portal s pogosto zastavljenimi vprašanji in odgovori.

Več o omreženi vožnji

spinner