Navigacija s pomočjo pametnega telefona: vodilo na poti.

Navigacija s pomočjo pametnega telefona: vodilo na poti.

Z izbirnim dodatkom Connectivity in aplikacijo BMW Motorrad Connected postane vsakdanja navigacija še lažja. S pomočjo povezave med vašim pametnim telefonom in vozilom vas sistem jasno in zanesljivo usmerja proti cilju z zaporednimi puščicami, ki se prikazujejo na zaslonu TFT. Nov prikaz v obliki puščic je intuitiven in prikladen celo v mestnem okolju. Kjer ni pokritosti z mobilnim omrežjem, lahko za navigacijo uporabljate zemljevide brez povezave. Na zahtevnih potovanjih pa lahko uporabljate preizkušen sistem BMW Motorrad Navigator, ki je seveda združljiv z zaslonom TFT.

+ Izvedi več

How-to video: Navigation

Telefoniranje je preprosto, celo med vožnjo.

Telefoniranje je preprosto, celo med vožnjo.

Čelada s komunikacijskim sistemom BMW Motorrad in izbirni dodatek Connectivity vam omogočata telefoniranje, ko ste na poti. Motorist ima prek zaslona TFT popoln dostop do stikov, shranjenih v svojem pametnem telefonu, in jih lahko izbere ter pokliče z večnamenskim upravljalnikom. Na zaslonu se prikažejo tudi dohodni klici in motorist jih lahko sprejme ali zavrne s preprostim gibom z roko. Zahvaljujoč edinstvenemu konceptu vizualnega prikaza BMW Motorrad se na jasnem zaslonu stalno prikazujejo informacije o vožnji, kot sta hitrost in izbrana prestava.

+ Izvedi več

How-to video: Phone calls

Connectivity motoristom zagotavlja priložnost, da se osredotočijo na tisto, kar zares šteje: na ulice, ki jih odkrivajo. “

Mediji: sproščena vožnja s pravo skladbo.

Mediji: sproščena vožnja s pravo skladbo.

Z izbirnim dodatkom Connectivity lahko prek zaslona TFT preprosto predvajate glasbo, ki jo imate shranjeno v svojem pametnem telefonu. S povezavo čelade na komunikacijski sistem BMW Motorrad zagotovite popoln zvok. Če vam določena skladba ni všeč, imate neposreden dostop do funkcij preskoči naprej/preskoči nazaj.  Prek komunikacijskega sistema BMW Motorrad lahko tudi preprosto prilagajate glasnost ali povsem utišate zvok z večnamenskim upravljalnikom. Tako ima vsak motorist nadzor nad glasbo med potovanjem.

+ Izvedi več

Aplikacija BMW Motorrad Connected: Načrtovanje poti in navigacija sta enostavna za uporabo.

Aplikacija BMW Motorrad Connected: Načrtovanje poti in navigacija sta enostavna za uporabo.

Z aplikacijo BMW Motorrad Connected App lahko še bolje izkoristite svoje vožnje – in svoj pametni telefon.
Ne glede na to, ali načrtujete novo pot, uporabljate navigacijo ali pa potrebujete informacije o prevoženi poti: zahvaljujoč namestitvi na krmilu boste na poti vselej dobro obveščeni in hkrati varni.
S priročnim načrtovanjem poti lahko sestavite svoje sanjske poti z vnosom vašim želenih točk. Lahko pa želene poti uvozite v aplikacijo BMW Motorrad Connected kot datoteke GPX. Z možnostjo »Vijugaste poti« lahko odkrijete nove poti za posebej prijetno vožnjo z motornim kolesom. Zemljevide lahko brezplačno prenesete za uporabo brez omrežne povezave.
Navigacija ponuja tudi točno tisto, kar motoristi pričakujejo: natančna navodila za zavijanje z navigacijskima puščicama ali glasovnimi ukazi, pri čemer je natančno vodenje po poti in obveščanje o aktualni situaciji v prometu seveda samoumevno. Tako kot prikazovanje omejitev hitrosti in prikaz zanimivosti. V aplikaciji lahko prikažete tudi trenutne informacije o vremenu.

+ Izvedi več

Vse informacije o vaših potovanjih v hipu.

Vse informacije o vaših potovanjih v hipu.

Ko gre za popolno vožnjo: enkrat ni nobenkra. Zato lahko beležite podatke o svoji poti in vozilu ter jih prikličete znova in znova – vključno z analizo vrednosti, kot so nagib, hitrost ali pospešek. Svoje poti lahko izvozite kot datoteko GPX in na družbenih omrežjih ali Reverju delite potovanja in fotografije s poti. Ponudbo dopolnjujejo praktični prikazi, kot so kilometrina, nivo goriva ter preostanek poti, tlak v pnevmatikah in prihajajoča storitev. In to je šele začetek. Aplikacijo nenehno razvijamo: za še večje udobje in užitek v vožnji.

+ Izvedi več

Individualen, kot njegovi vozniki: zasnova TFT zaslona.

Različni dizajni za različne segmente.

+ Izvedi več

Na voljo za naslednje modele

Connectivity
PDF   |   2.38 MB   |   English
spinner